Agilitas zoekt Management Trainees!

Agilitas is op zoek naar enthousiaste management trainees om onze teams te versterken! Ben je iemand die mensen in beweging zet en overloopt van goesting? Dan is dit een job op je lijf geschreven! 

Wat houdt dit precies in? Wel, dit:

Het management trainee programma bij Agilitas is een op maat gemaakt programma waarbij je in een periode van 6 tot 12 maanden volledig wordt klaargestoomd om een top Office Manager en meer te worden bij Agilitas. We zijn een dynamische en snel groeiende speler in de uitzendmarkt die voluit voor innovatie gaat.

Je wordt tijdens het programma volledig ondergedompeld in de wereld van de uitzendsector en leert alle facetten van deze uitdagende job kennen.

Management trainee

Startend vanuit je eigen talenten en competenties, leer je een team aansturen en vooral beter maken, mensen motiveren en inspireren, commerciële relaties opbouwen met verschillende klanten en ook leer je hoe je het beste uit je kandidaten haalt. 
 

Je wordt dus opgeleid tot een commercieel wonder, inspirerende coach, enthousiaste people manager en een strategisch denker. Kortom, alles wat je nodig hebt om als een top Office Manager je eigen kantoor te beheren alsof het je eigen KMO is.
 

Fast track naar Office Manager, District Manager of wie weet CEO 😉

Wat bieden wij aan?

 • Een quickstart naar een boeiende en succesvolle carrière in je eigen regio.
 • Een dynamische, lerende omgeving met heel veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om verder te bouwen aan je carrière in een internationaal bedrijf dat in volle groei is
 • De garantie dat je na het succesvol afronden van je traineeship ook daadwerkelijk aan het hoofd komt te staan van je eigen kantoor.
 • Een motiverend salarispakket dat even snel kan ontwikkelen als jezelf. 
 • Een carrière in een geweldig bedrijf dat volop inzet op mensen met goesting. Goesting om elkaar elke dag beter te maken en op een creatieve manier oplossingen te vinden voor onze klanten en kandidaten.
 • Je wordt lid van het Agilitas Lab, een community waar al onze Management Trainees actief aan deelnemen en ervaringen delen. 

 

Wie zoeken wij?  

 • Je hebt een Master diploma op zak of een gelijkwaardig denkniveau.
 • Je staat commercieel al vrij sterk in je schoenen en je kan niet wachten om die doorstart te maken.
 • Je wil starten aan je carrière en deinst er niet voor terug om je eigen grenzen te verleggen.
 • Je bent van nature een people manager en weet hoe je een team kan motiveren en inspireren maar wilt hier graag nog verder in groeien.
 • Maar bovenal heb je goesting om je eigen pad te maken en je eigen skills nog verder uit te bouwen.
 • Een eerste ervaring in de uitzendsector van +/- 2 jaar of meer is een duidelijke meerwaarde.
IMG_0765

Lees hieronder ook al zeker wat voor Floris, één van onze management trainees, de grootste voordelen zijn van het management traineeship.

"Ik focus me binnen het traineeship vooral op het commercieel werk. Dit houdt in dat we een goede band proberen op te bouwen met zowel klant als kandidaat. We doen er ook alles aan om de ‘candidate experience’ te verhogen. De coaching van nieuwe starters in het bedrijf is ook een heel belangrijk focuspunt. 

Ik proef ook dagelijks van het commerciële luik van de functie. Zo mag ik mee op gesprek bij de klant en krijg ik op die manier tips en tricks mee vanuit de field.  Ik word ook betrokken bij het analyseren van de resultaten van het kantoor. Hier bekijken we hoe we deze resultaten gerealiseerd hebben en hoe we deze in de toekomst zien groeien.

Mijn home base is in Waregem, waardoor we de projecten, die we uitwerken, kunnen testen in een kantoor. Maar je kan mij nog in heel wat andere kantoren in West-Vlaanderen vinden, zoals Tielt, Kortrijk, Roeselare, Diksmuide,…

Ondertussen ben ik 4 maanden aan de slag bij Agilitas en heb ik het gevoel dat ik alle divisies gezien heb om een goede office manager te worden. Bijgevolg kan ik nu aan de slag met de verschillende manieren van aanpak die ik gezien heb ‘on the field’. Als trainee zit ik in een luxe positie omdat ik kan aftoetsen waarop ik goed scoor en welke competenties ik nog kan ontwikkelen.”