Peeters-Govers

Peeters-Govers

Werken bij Peeters-Govers

Peeters-Govers

Peeters-Govers is een grote fanchisenemer van Albert Heijn en heeft momenteel filialen verspreid over heel Vlaanderen en Brussel.

Net zoals bij Albert Heijn gaan we voor een heel persoonlijke service, verrassend assortiment en natuurlijk de Hollandse prijzen.

Ze hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Ze zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee ze je kunnen verrassen.

En al deze bijzondere producten vind je bij hen voor de beste prijs, want zij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Samen met Délidis, groothandel in AGF & vleeswaren, en bevoorrader van de Albert-Heijn supermarkten in Vlaanderen, overstijgt de groei van Groep Peeters-Govers aanzienlijk hun Kempense roots.

Het aanbod: een toffe job dicht bij huis!

Bij Albert Heijn (franchisenemer Peeters-Govers) kan je jezelf ontplooien hoe jij dit graag wilt. Je talenten worden ontwikkeld door een degelijke training en begeleiding.

In ruil voor je inzet geniet je een correct salaris en flexibele werktijden. Bovendien kom je terecht in een leuke werkomgeving, waarin collegialiteit en een aangename werksfeer hand in hand gaan.  Doorgroeien is bij ons ook zeker mogelijk. 

Zo doen we er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. Door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden.

Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd. Dit is bij Albert Heijn (franchisenemer Peeters-Govers) heel belangrijk.