Blog

Collega in de kijker: Sarah

Hoe lang werk je al bij Agilitas Home en welk kantoor ?

Ik werk al sinds 2013 bij Agilitas, voordien T-interim. Ik ben gestart in het kantoor van Puurs. Nadien ben ik overgegaan naar het kantoor van Boom, omdat ik als strijkster wou werken en dit kon niet volgens Puurs. In Boom daar kon ik men droom wel waar maken. Vroeger was Puurs en Boom nog een apart kantoor.

Van waar de keuze om te werken als huishoudhulp ?

Ik werkte voordien  in een groot warenhuis. Echter was dit niet te combineren met mijn kinderen. Dan ben ik op zoek gegaan naar iets dat wel te combineren viel met school en kinderen, en dan was huishoudhulp worden de beste oplossing. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Waarom werk je zo graag bij Agilitas Home?

Omdat je bij Agilitas Home je dromen kan waar maken. Ik had altijd de droom om een eigen strijkatelier te hebben, echter is dit in de realiteit een hele rompslomp. Tot ik op een dag mijn consulente had aangesproken met de vraag of dit een mogelijkheid was. Mijn eigen huis leek toen eigenlijk al op een atelier met al die strijkplanen en wasmanden. Ze zei toen dat ze die vraag nog nooit hadden gekregen, maar dat ik het zeker mocht proberen. Ik ben vanaf toen actief klanten beginnen zoeken en reclame beginnen maken. Na lang onderhandelen en zoeken naar een juist pand is mijn droom op 16 aug 2021 uitgekomen. We zijn open gegaan in Ramsdonk waar we ondertussen met 4 collega’s aan het strijken zijn 😊

Waarom springen zij er uit tegenover andere poetsbureaus?

Agilitas Home is een correct bedrijf dat nooit negatief op sociale media komt, dat is zeker een pluspunt. Het is ook een bedrijf dat luistert naar de noden van zijn personeel en samen naar oplossingen zoekt. Ik heb als huishoudhulp ook gewerkt op andere kantoren maar daar ben je en nummer en dat heb je niet bij Agilitas Home .