Blog

“Agilitas maakt het erg gemakkelijk om elke dag enthousiast aan mijn werkdag te beginnen.”

Dit is Joke, uitzendconsulente bij Agilitas Heist-op-den-Berg.

Joke is energized by... digital. Als uitzendconsulente werken betekent voor haar: slimme, digitale tools en fun op de werkvloer. Reeds drie jaar start zij iedere dag met hetzelfde enthousiasme aan haar werkdag. Wat het geheim is van Agilitas voor deze positieve werkcultuur? Joke vertelt je er graag alles over!

De digitale sneltrein

Bij Agilitas zetten we volop in op digitale tools waardoor we ‘slimmer’ kunnen werken en meer tijd kunnen investeren in contacten met klanten en kandidaten. “Digitaal” en “dichtbij” zijn dan ook niet voor niets twee kernwoorden bij Agilitas.

In een wereld die snel beweegt en waarin het digitale heel belangrijk is, kan Agilitas goed volgen. Agilitas heeft enorm geïnvesteerd in verschillende kanalen en systemen. We kunnen mensen op meerdere manieren bereiken, maar ook andersom, zijn wij op allerlei manieren gemakkelijker bereikbaar. We staan echt dicht bij de mensen.”

Zo kunnen wij als Agilitas zijnde ons enorm efficiënt en wendbaar opstellen.

Fun op de werkvloer is kinderspel

Voor Joke is een goede werksfeer van essentieel belang. “Je spendeert gemiddeld meer tijd met je collega’s dan met je eigen partner. Ik heb het geluk mijn collega’s ook mijn vrienden te noemen. Regelmatig doen we samen eens een terrasje na de werkuren. Iedere vrijdag vieren we de kleine successen van de voorbije week. De fun er in houden is echt kinderspel.”

Wanneer je iets bereikt, blijft dit niet onopgemerkt bij Agilitas. Dagelijks ben je omringd door fijne, ambitieuze collega’s die er samen voor gaan.

Een carrière starten bij Agilitas

Dat is werken voor een ervaren specialist in de HR-wereld, een werkgever die zichzelf continu wil verbeteren, blijft groeien en innovatie in drukletters boven de deur heeft hangen. Samen met een team bruisende collega’s ga je elke dag op zoek naar kansen voor de uitzendkrachten en creëer je keer op keer toegevoegde waarde voor de klanten.