Blog

Ilse van Agilitas Antwerpen over de topjob van uitzendconsulent

Agilitas biedt als werkgever een positieve ruimte voor elke persoon. Uitzendconsulente Ilse weet er alles van. Zij vond in het kantoor van Antwerpen haar tweede thuis!

Een commerciële maar menselijke sfeer

Ilse werkte 6 jaar in een puur commerciële functie voor ze anderhalf jaar geleden haar buikgevoel volgde richting Agilitas. “Een vriendin vertelde me dat Agilitas commercieel talent aanmoedigt, maar ook veel aandacht besteedt aan sterke menselijke waarden. Dat trok me meteen aan.”

“We trekken als bedrijf echt allemaal samen aan hetzelfde touw. We stellen niet enkel ons eigen kantoor voorop, maar kijken hoe we de hele groep kunnen vooruithelpen. En die positieve vibe voel je elke dag, bij alle collega’s, in alle kantoren.”

Ilse wijt die motivatie aan de waarden en normen die het management uitstraalt. Elke persoon krijgt de ruimte om te groeien en zich op een positieve manier te ontwikkelen.

Variatie en creativiteit

De job als uitzendconsulent is Ilse op het lijf geschreven. Zowel het sociale aspect ervan, in het contact met klanten en kandidaten, als de creatieve kant. “Af en toe draaien we mee bij klanten, om aan te voelen welke kandidaten er nodig zijn voor dat bedrijf en die specifieke functie. En dan kan je gaan zoeken!”

“Iedereen heeft talent. Als uitzendconsulent koppel je dat talent aan de juiste job. Dat kan alleen met een passie voor mensen en een commerciële flair.”

Werken als uitzendconsulent? Onvergetelijk!

Onlangs hielp Ilse een kandidate die ze nooit zal vergeten. De jongedame was al een lange tijd werkloos. Niet door haar gebrek aan capaciteiten, maar door haar verlammende faalangst. “Elke keer als ze werd geïnterviewd, sloeg ze helemaal dicht. Ook bij mij! We hebben samen uitvoerig over haar probleem gebabbeld, tot ze in zichzelf geloofde. Ik stelde haar voor bij een klant van mij, die haar ook heeft aangenomen.” Telkens ze hier aan terugdenkt, krijgt Ilse een warm gevoel.

Dát is de kern van werken bij Agilitas: je helpt kandidaten op een menselijke manier aan een job, terwijl je dankzij je commerciële talenten nieuwe klanten vindt en bestaande klanten gelukkig maakt.