Blog

Uitzendconsulent Inne houdt van haar afwisselende job

Als uitzendconsulent werken bij Agilitas? Dat betekent dagen vol variatie en voldoening. Inne van Agilitas Antwerpen vertelt je er alles over!

Een topteam dat gaat voor de perfecte match

Inne werkt een dikke 2 jaar bij Agilitas Antwerpen in een team met nog twee uitzendconsulenten, een dienstencheque consulent en een office manager. Binnen deze hechte groep krijgt iedereen de kans om haar sterktes te ontplooien, waardoor ze regelmatig de ideale match vinden tussen een vacature en een kandidaat. Dat gesmeerde teamwork reflecteert zich in hun resultaten. “De laatste weken halen we telkens de vooropgestelde targets. Agilitas beloont dit dan met een ontbijtmand op kantoor. Dat is heerlijk, want geeft ons als team ook nog een fijn momentje samen.”

Een consulent is van alle markten thuis

Na haar studies zocht Inne een gevarieerde job met voldoende afwisseling tussen administratieen menselijk contact. Die eersteklas combinatie vond ze bij Agilitas.

“Regelmatig organiseert Agilitas bijvoorbeeld meeloopdagen, waarop je als consulent voeling krijgt met de noden van je klant.” Volgens Inne is het niet alleen interessant omdat je daardoor het kantoor eens achter je laat, en je klant beter leert kennen, maar ook omdat je soms de resultaten van je dagelijkse inzet in de praktijk ziet. “Tijdens een recente meeloopdag in een winkel, kwam één van onze uitzendkrachten vol enthousiasme vertellen hoe graag ze er werkt. Ze was nog steeds gemotiveerd en erg blij en dankbaar dat wij haar aan een goede job hadden geholpen.”

“Als uitzendconsulent wissel ik continu af tussen klantencontacten, face-to-face interviews met uitzendkrachten, CV-screenings en administratie. Echt iets voor een duizendpoot als ik.”

Tevreden uitzendkracht, gelukkige klant, blije consulent

De consulenten van het kantoor in Antwerpen vinden regelmatig de juiste persoon, die past in het team van de klant. Vaak is dat ook een succesverhaal op lange termijn, en dat blijft natuurlijk bij. “Toen het contract van één van onze uitzendkrachten bij een klant liep afliep, kwam ze terug naar ons. Op drie dagen tijd vonden we een plek bij een nieuwe klant die we telefonisch contacteerden. Ze mocht meteen op gesprek en daarna aan de slag. Het leukste aan dit verhaal? Dat ze daar nu vast in dienst is.”

Inne straalt wanneer ze dit vertelt. Klanten en uitzendkrachten gelukkig maken, dat is haar dagelijkse streefdoel. En samen met haar collega’s, slaagt ze daar vlotjes in!