Blog

Een frisse start in 2021 met dit schoonmaakschema

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Januari is de perfecte maand voor een ‘frissestart! Ga aan de slag met ons schoonmaakschema.

Vraag jij je soms ook af waarom het huis van anderen steeds zo schoon is? Misschien organiseren ze hun huishouden met een schema (of misschien hebben ze wel een huishoudhulp van Agilitas Home Services 😉). Zoals je weet helpt Agilitas Home Services je graag aan een schoon huis én meer vrije tijd. Dat is precies het doel van de schoonmaaktip van januari: het schoonmaakschema.


Happy family mother housewife and child daughter in laundry with washing machine

Zoals je weet helpt Agilitas Home Services je graag aan een schoon huis én meer vrije tijd. Download snel ons schoonmaakschema!

Met dit handige schoonmaakschema zorg je ervoor dat je huis schoon is én schoon blijft. Als je alles netjes bijhoudt, heb je uiteindelijk minder werk, meer tijd vrij om fijne dingen te doen en minder stress - want een opgeruimd huis staat gelijk aan een rustig hoofd. Je snapt het, de voordelen zijn eindeloos! En geef toe; zoveel moeite kost het niet om iedere dag snel met een doekje over het aanrecht te gaan, toch?

Nu denk je misschien “dat schoonmaakschema moet ik hebben, maar hebben jullie ook tips om dat alles schoon te maken?” Blij dat je het vraagt, want in 2021 posten we maandelijks een schoonmaaktip van de maand. Volg je onze tips op, dan heeft de wondere wereld van het schoonmaken binnenkort geen geheimen meer voor jou! Wasmachine, vaatwasser, oven, … Je laat het allemaal spik en span achter.

Veel (poets)plezier gewenst in 2021!