Blog

Huishoudhulp in de kijker: Greta uit Booischot

Greta Van De Weyer is een graag geziene huishoudhulp in het kantoor van Agilitas Heist-op-den-Berg. Haar persoonlijke consulent Debbie houdt ervan om met haar samen te werken. 

Debbie: "Greta is altijd opgewekt en houdt van een babbeltje. Ook is zij steeds opgemaakt en netjes gekleed. Greta vindt dat ook mensen die gaan poetsen bij gezinnen thuis er netjes uit kunnen zien en zij is hier een goed voorbeeld van. Enkele jaren geleden hebben we de afspraak gemaakt dat een goede communicatie erg belangrijk is. Greta zal ons dan ook steeds elke wijziging in haar planning doorgeven zodat de administratie en uitbetaling altijd heel vlot kan verlopen. Greta brengt één keer per maand haar dienstencheques bij ons binnen, samen met haar vriendin Carina die ook bij ons werkt met dienstencheques. Zo maken ze er telkens een fijn moment van, waarbij ze hun prestatiestaten voor de volgende maand meenemen. Poetsen zit trouwens bij Greta in de familie, want ook haar zus werkt bij ons als huishoudhulp."

Greta vindt dat ook mensen die gaan poetsen bij gezinnen thuis er netjes uit kunnen zien. Zij is hier een mooi voorbeeld van!

Debbie, consulent dienstencheques
 

Greta Van De Weyer

  • Woonplaats: Booischot

  • Leeftijd: 51 jaar

  • Aantal jaren in dienst bij Agilitas Home Services: 12 jaar in dienst

  • Hobby's: wandelen, winkelen

  • Grootste droom: gezond blijven

  • Wat vindt ze leuk aan haar job? Dat deze job zo flexibel is. Vroeger vooral in combinatie met mijn kinderen. Nu zij al groter zijn, gaat deze extra tijd vooral naar mijn hobby's.

  • Anekdote: Ik kwam binnen bij een klant, maar die was het alarm vergeten af te zetten. Ik belde naar de klant terwijl het alarm afging en kreeg een code om het alarm af te zetten. Meteen daarna kwam de vader van de klant de oprit opgestormd want die dacht dat er een inbreker aan het werk was (hij had ook een melding gekregen toen het alarm afging). Uiteindelijk werd dit nog een grappige situatie ;-)

Greta Van De Weyer