Blog

Verstrengde maatregelen, wat betekenen ze voor u als klant van Home Services?

Beste klant,

Maandag kondigde de Nationale Veiligheidsraad strengere veiligheidsmaatregelen aan, zowel op nationaal vlak als specifiek voor de provincie Antwerpen. Wat betekenen deze verstrengde coronamaatregelen voor u?

Wij stellen de veiligheid en gezondheid van onze huishoudhulpen en klanten steeds voorop en blijven ook in deze moeilijke periode bereikbaar! We willen te allen tijde de continuïteit in onze dienstverlening verzekeren.

De Agilitas kantoren in de provincie Antwerpen zijn voor een periode van minstens 4 weken uitsluitend telefonisch en digitaal te bereiken en in extremis - mits afspraak - toegankelijk. Respecteer steeds de veiligheidsmaatregelen (mondmasker, handgel en veilige afstand).

Onze Agilitas kantoren buiten de provincie Antwerpen zijn nog steeds fysiek toegankelijk op afspraak, mits de veiligheidsmaatregelen strikt worden gerespecteerd. Uiteraard blijven de consulenten ook digitaal en telefonisch bereikbaar.

Houd rekening met mogelijke vervanging van uw vaste dienstencheque consulente wegens verlofperiode.

Uw huishoudhulp kan, zowel binnen als buiten de provincie Antwerpen, nog steeds aan het werk blijven indien voldaan wordt aan de voorwaarden zoals beschreven in de richtlijnen hieronder:

Wat betekenen deze richtlijnen concreet – en wat houdt een veilige werkomgeving zoal in?

Onze huishoudhulpen hebben het nodige veiligheidsmateriaal ontvangen (mondmasker, handgel, wegwerphandschoenen). Bent u thuis terwijl uw huishoudhulp poetst, dan verplaatst u zich best naar een andere ruimte. Indien dit niet mogelijk is (bv. uw woning laat dit niet toe), bewaart u steeds voldoende afstand en dragen u en uw huishoudhulp een mondmasker. En wat doet u als uw huishoudhulp een reis heeft gepland? Wanneer mag uw huishoudhulp komen werken en wanneer moet quarantaine worden toegepast? Via deze link vindt u een handig schema terug.

Gezien onze huishoudhulpen al vanaf het begin zorgen voor hun en uw veiligheid dankzij de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen, zal onze werking niet veranderen en kunnen de dienstencheque activiteiten doorgaan. We willen immers doortastend de deur dichthouden voor afmeldingen om de tewerkstelling van onze huishoudhulpen zo optimaal mogelijk in te zetten. Indien er zich toch wijzigingen zouden voordoen in uw planning, wordt u gecontacteerd.

We volgen de situatie op de voet op en houden u op de hoogte bij verdere wijzigingen in onze dienstverlening. Bescherm intussen uzelf en uw dierbaren.

Met vriendelijke groeten,

Agilitas Home Services

#samenkomenweverder