Blog

Fun op kantoor zorgt voor meer werkgeluk. Breng meer plezier in je werk.

Plezier hebben in de dingen die we doen. Dat beïnvloedt ons leven en onze gezondheid in belangrijke mate. Al staan we er niet altijd bij stil.

Vaak denken werknemers in termen van prestaties. En inderdaad, werkgeluk draagt in belangrijke mate bij tot efficiëntie en productiviteit. Dat is meegenomen voor de werkgever.

Maar je "wellbeing" op kantoor is ook belangrijk voor jezelf, om het naar je zin te hebben en met volle goesting aan de slag te gaan en te blijven.

Die zin zorgt niet alleen voor een fijn gevoel en meer zelfvertrouwen, maar vermindert in belangrijke mate stress en heeft ook impact op je gedrag buiten het werk. Cijfers tonen aan dat wie behoorlijk wat aflacht op het werk, zich doorgaans minder uitgeput en relaxter voelt, en minder bits en nukkig thuis komt.

Agilitas - Fun en plezier op het werk
Kies voor Fun

Plezier en fun in je werk hebben voelt niet voor iedereen hetzelfde aan. Sommigen mensen hebben het beter naar hun zin als het wat drukker is, of als er regelmatig nieuwe collega's instromen. Anderen houden van meer stabiliteit. De ene medewerker heeft wat vaker nood aan een rustmomentje, terwijl een ander net energie krijgt van zich eens goed uit te leven. Dat moet perfect kunnen. Zorg dus zeker voor wat balans.

Funfactor bij Agilitas

Wij gingen op pad met onze camera bij onze eigen medewerkers. Business Manager Steffi liet ons met een brede glimlach kennis maken het geheime recept voor de funfactor achter het teamwork, de harde inzet en de ontspannen sfeer bij haar team.

Ontmoet Steffi, Business Manager bij Agilitas

Zoek jij meer fun en een fijne werksfeer?

Dan kan je je uitleven in een job als Business Manager of Uitzendconsulent bij Agilitas.

Bekijk onze vacatures of maak ons blij met jouw creatieve sollicitatie.

Fun Tip!

Hey, everybody
Have fun again
I want you to have fun
We need some kind of relief,
Just like little children

Leef je volle 5 minuten uit op de tonen van Have Fun Again! (Dianna Ross)