Blog

Samenwerken met een interimkantoor als budgethouder, wat houdt dit in?

Agilitas Care is al meer dan 15 jaar een vertrouwde partner voor zowel budgethouder als persoonlijk assistent.

Wat kan u als budgethouder van ons verwachten? We streven naar de meest ideale situatie voor u als budgethouder. Samen brengen we uw nood aan ondersteuning in kaart. Op deze manier willen we uw budget zo optimaal mogelijk inzetten in functie van de steun die u nodig heeft. We zijn hierin steeds flexibel en houden rekening met uw wensen. Met meer dan 1200 persoonlijk assistenten aan het werk en nog meer persoonlijk assistenten in onze database zijn we dé referentie binnen de zorgassistenten-sector.

Ons doel voor u als budgethouder? Bijstaan in uw zoektocht naar de geschikte assistent en u ondersteunen in de loonadministratie.

Wilt u meer ontdekken over de aanpak van Agilitas Care?

We organiseren twee webinars waarin we dieper ingaan op onze aanpak. De webinars gaan door op:

  • Vrijdag 13 november 10u
  • Maandag 16 november 18u30

Schrijf je nu in!

Bent u op zoek naar een persoonlijk assistent?

Agilitas Care verzorgt de volledige screening en selectie van uw persoonlijk assistent. Hierin staat onze persoonlijke aanpak centraal. Je persoonlijk assistent zal immers een belangrijk deel uitmaken van uw dagelijkse leven. In onze screenings gaan wij dan ook op zoek naar de juiste klik tussen de budgethouder en persoonlijk assistent zodat beide partijen zich goed voelen bij elkaar. Eenmaal de geschikte persoonlijk assistent gevonden, zorgen we voor de loonadministratie van zowel budgethouder als persoonlijk assistent.

Vraag hier uw persoonlijk assistent aan. Een team van deskundige zorgconsulenten en dienstencheques consulenten staan ter beschikking om samen met u de ideale oplossing te vinden.

U heeft al een persoonlijk assistent en zoekt ondersteuning in de loonadministratie?

U heeft al iemand die zorgt voor uw ondersteuning, een familielid, een kennis, een student, vriend of buurman etc. Ook dan kan Agilitas Care u ondersteunen door de volledige loonadministratie voor zowel budgethouder als persoonlijk assistent te verzorgen.