Blog

De klantvriendelijke en flexibele aanpak van Agilitas overtuigt mij!

De lijfspreuk van Agilitas: dichtbijheid en een duurzame relatie met de klant. Meer dan ooit gold dit tijdens de afgelopen periode. Ook op zulke uitdagende momenten wil Agilitas deze belofte omzetten in de praktijk. Hoe we dit waarmaken? Je leest het in de testimonial van Freddy Luyten, Branch Director van Pharma Belgium - Belmedis.

Pharma Belgium - Belmedis staat in voor de bevoorrading van apothekers in de regio Tessenderlo. Wij willen steeds een continuïteit van leveringen garanderen aan onze klanten. Ten gevolge van de coronacrisis was dit afgelopen weken en maanden uiteraard nog essentiëler dan anders. Het was een zeer drukke periode van uitzonderlijke volumes en omzetten. In het begin van de coronacrisis leverden we op 3 dagen tijd eenzelfde hoeveelheid paracetamol als anders in een periode van 4 maanden. Het spreekt voor zich dat we een aantal extra helpende handen nodig hadden om aan deze gigantische vraag te kunnen voldoen en om onze service aan klanten te blijven garanderen.

We zijn hierin geslaagd mede dankzij de hulp van Sonila, Office Manager van Agilitas Tessenderlo, en haar team! Het team was steeds bereikbaar en flexibel om ons bij te staan in de zoektocht naar geschikt personeel.

Een stabiele organisatie is voor mij erg belangrijk. Tijdens weekenden kan dit een uitdaging zijn. Regelmatig krijgen we dan te maken met last minute afwezigheden. Het komt er dan op aan om snel te schakelen en vervanging te voorzien. Sonila was ook tijdens weekenden beschikbaar om ons hierin te ondersteunen!

Deze klantvriendelijke en flexibele ondersteuning overtuigt mij van de samenwerking met Agilitas, desondanks het feit dat ook concurrenten hier blijven aankloppen. Mijn complimenten! Als het goed is mag het zeker gezegd worden. Bedankt!

Jíj bedankt, Freddy Luyten! Enorm trots zijn we op deze review.

Benieuwd geworden naar de werkwijze van Agilitas? Of wil je graag ondersteuning van ons in de zoektocht naar jouw volgende talent? Neem vrijblijvend contact op met ons!