Dienstencheques

Werken als huishoudhulp via dienstencheques

Ben je geïnteresseerd in een job als huishoudhulp of strijkhulp? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog bij Agilitas Home Services. Onze consulenten kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Wat hebben we jou te bieden?

We willen je zo weinig mogelijk stress bezorgen en dus zorgen we er bij Agilitas Home Services voor dat jij je job zo goed mogelijk kan uitvoeren. Bij aanvang krijg je een opleiding waarmee je een certificaat kan behalen. Tijdens je loopbaan heb je ook de mogelijkheid om, in overleg met je coach, opleidingen te volgen.

Gaat het eens wat minder, dan staan we uiteraard ook voor je klaar. Openheid en dialoog vinden we erg belangrijk. Wij zijn steeds bereid om te luisteren en de beste oplossingen voor jou te zoeken. Andersom verwachten we van jou dat je op een eerlijke en open manier met ons communiceert.

Coaching & opleidingen

Bij Agilitas Home Services ben je meer dan alleen een huishoudhulp of strijkhulp. Want jij verdient alle respect! We investeren dan ook graag in je opleiding, begeleidingen coaching.

 • Een persoonlijke fieldcoach die je opvolgt en waar nodig ondersteunt. Je kan meteen een opleidingstraject volgen waardoor je je job en onze organisatie beter leert kennen;
 • Coaching en opleidingsmogelijkheden te over! Bij de start (poetstechnieken, communicatievaardigheden, veiligheid,…), on the job (thuiscoachings of op kantoor), en levenslang leren op onze feel good dagen in het najaar.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan uiteenlopende vormingen zoals rond gezond werken. We zorgen ervoor dat je administratie in orde blijft, zodat jij je op je job kan concentreren.

Persoonlijk en correct

 • Bij het opstellen van je uurrooster houden we zo veel mogelijk rekening met je persoonlijke situatie. En door ons uitgebreid netwerk en klantenbestand kan je altijd dichtbij huis werken. Dat maakt de combinatie van werk en privéleven een pak aangenamer.
 • Bij ons ga je aan de slag in het systeem van dienstencheques, waardoor je volledig beschermd wordt als werknemer en je zeker kan zijn van een correcte en tijdige betaling. 
 • Na drie maanden kan je na een positieve evaluatie overstappen naar een contract van onbepaalde duur met tal van extralegale voordelen.

Extra omkadering

 • Als extralegale voordelen kan je rekenen op een loonsverhoging als je 4 jaar bij Agilitas Group werkt, een GSM-abonnement en een extra onkostenvergoeding als je thuis strijkt.
 • Je krijgt een hippe poloshirt, een gezellige receptie met je collega’s op de Dag van de Huishoudhulp, handige extraatjes zoals gadgets, een draagtas, sintgeschenk, een anciënniteitsgeschenk bij 10 jaar dienst, cinematickets voor wie fit en gezond aan het werk is, 4 nieuwsbrieven per jaar met tips, tricks en veiligheidsinfo, …
 • Je goed voelen werkt! Wij hanteren dan ook een welzijnsbeleid, een reïntegratiebeleid voor langdurig zieken en een non-discrimantiebeleid. Daarnaast hebben we een ondernemingsraad, comité en werknemerafvaardiging en heb je de mogelijkheid tot een spontaan medisch onderzoek. 
 • Je krijgt een persoonlijke consulent in een kantoor dichtbij die je correct en tijdig uitbetaalt.
 • We hanteren een doorgedreven preventie-en veiligheidsbeleid waardoor de kans op arbeidsongevallen vermindert (Agilitas Group heeft de minste ongevallen in de sector).
 • Daarnaast krijg je ook de nodige werkkledij zijn: polo, t-shirt, schort en werkschoenen.

Suzanne poetst al meer dan 20 jaar trouw elke week bij ons. Zij is ook veel meer dan onze poetshulp. Zij is onze vriendin, een deel van onze familie en je kan altijd op haar rekenen.

Martine, klant van Agilitas Home Services

          

Wat houdt werken als huishoudhulp in?

Blog stappenplan

Als huishoudhulp zorg je ervoor dat mensen met een drukke job of een hectisch (gezins)leven toch kunnen genieten van een heerlijk net huis. Je zorgt ervoor dat:

 • Je klant een proper en net huis kan binnenstappen;
 • Hij/zij opnieuw door propere ramen van het uitzicht kan genieten;
 • De strijk wordt omgevormd tot stapeltjes propere kleren;
 • Er geen gaten in een broek van je klant meer te zien zijn;
 • Je naar de winkel gaat om boodschappen te doen;
 • Je eventueel nog een lekkere maaltijd voor hem/haar bereidt.

Het bepalen van de taken gebeurt steeds in goed overleg met je klant én je begeleider of zogenaamde field coach die je bij indiensttreding wordt toegewezen.

Ik wil werken als huishoudhulp

Blog

Persoonlijke assistentie inkopen met het persoonsvolgend budget is ondertussen al bekend, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Dagbesteding bij een zorgboerderij is er één van. Wij hebben voor jou een aantal unieke plekjes bezocht in België en zetten deze graag in de kijker. Heb je interesse om mee te werken op een boerderij in jouw buurt? Bekijk dan zeker het uitgebreide aanbod van deze zorgboerderijen.