Ik zoek nieuwe medewerkers

Werken met interim uitzendkrachten

Al meer dan 30 jaar zijn we bij Agilitas experts als het gaat om het matchen van een bedrijf en de juiste uitzendkracht. Wij geloven dat een perfecte match enkel ontstaat wanneer zowel de competenties als de persoonlijkheid van de kandidaat passen bij het bedrijf en de vacature. Daarom nemen wij de tijd om elk bedrijf en elke kandidaat persoonlijk te leren kennen en denken wij graag met u mee over de perfecte oplossing.

Voor welke profielen

 • Gespecialiseerde profielen
  Bent u op zoek naar een hoger opgeleide bediende of een gespecialiseerd profiel? Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

  Ik zoek gespecialiseerde profielen >

 • Inhouse consulenten
  Heeft u regelmatig nood aan meerdere uitzendkrachten? Dan selecteert de consulent geschikte inhouse consulenten, voert evaluatiegesprekken en verlicht de werkdruk binnen de personeelsdienst.

  Ik zoek inhouse consulenten >

 • Ervaren 50-plussers
  Ervaren 50-plussers kunnen een grote meerwaarde bieden. We geven advies over de fiscale voordelen, mogelijke premies en contracttypes die mogelijk zijn.

  Ik zoek ervaren 50-plussers >

 • Parate interim-medewerkers
  Heeft u snel een interim-medewerker nodig? Wij hebben een database met kandidaten uit heel het land die direct bij u aan de slag kunnen.

  Ik zoek parate Agilitas medewerkers >

 • Logistieke medewerkers
  Bent u actief in de logistieke sector? Wij helpen u om gemotiveerde, goed opgeleide logistieke medewerkers te vinden.

  Ik zoek logistieke medewerkers >

 • Competente freelancers
  Heeft u extra mensen nodig voor een specifiek project? Met een freelancer haalt u waardevolle expertise in huis, net wanneer u die nodig heeft.

  Ik zoek competente freelancers >

                        

Stevige versterking nodig? Wij vinden het talent dat u zoekt.

6x een persoonlijke aanpak

Iedereen is anders, daarom is onze aanpak ook elke keer anders. U kan op ons rekenen voor een grondige analyse van uw bedrijf en functie, creatieve campagnes, een uitvoerige screening, inhouse-oplossingen, administratieve opvolging en onboarding. U kiest zelf van welke van onze diensten u gebruik wil maken. Het resultaat is een aanpak op maat van u en uw bedrijf.

 • Kennismaking
  Voordat we beginnen met de werving van kandidaten komen we eerst bij uw bedrijf langs om de cultuur en de werkvloer te leren kennen
   
 • Werving
  Onze recruiters zijn zeer vertrouwd met de verschillende online en offline wervingskanalen. Ze combineren hun kennis van de regionale arbeidsmarkt met hun kennis van social media, jobsites en jobboards om zo de meest geschikte kandidaten te vinden voor uw vacature.
   
 • Selectie
  We nemen de tijd om al onze kandidaten uitgebreid te interviewen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van hun competenties, ambities en motivatie. We vragen bovendien altijd een referentie van een oude werkgever. Op deze manier weten we zeker dat, als we een kandidaat voorstellen, hij een goede match zal zijn.
 • Poolbeheer
  Heeft u bij uw bedrijf regelmatig uitzendkrachten nodig? Wij maken graag een selectie van verschillende geschikte kandidaten voor u. Op deze manier kan u tijdens drukke periodes snel en makkelijk extra mensen inzetten.

 • Onboarding
  We zorgen ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de verwachtingen van de kandidaat en het bedrijf. Zo zijn we zeker dat beide partijen op elkaar afgestemd zijn en kan u er zeker van zijn dat de onboarding vlot verloopt.

 • Communicatie
  Heeft u vragen? Dan staan wij voor u klaar. Bij Agilitas vinden we een open en directe communicatie erg belangrijk. Met onze klanten plannen we daarom regelmatig overlegmomenten in om de samenwerking te evalueren en bij te sturen waar nodig.

Blog

Wanneer we Brigitte Clabots ontmoeten, zien we een vrouw met veel levenslust . Wat ons opvalt, is dat ze al een lange weg heeft afgelegd. Multiple Sclerose trof haar al in 1993. In het begin kon ze dit nog combineren met haar job als verzorgende bij ouderen. Maar na verloop van tijd was dit niet meer haalbaar voor Brigitte.

Ze vroeg in 2006 een Persoonlijk AssistentieBudget aan (PAB, nu PVB), wat haar in 2012 werd toegekend.

Blog

Je hebt je sollicitatiegesprek overleefd en hebt het arbeidscontract ondertekend. En voor je het goed beseft, is het morgen reeds je eerste werkdag. Je bent superenthousiast én nerveus, want op je eerste werkdag wil je uiteraard een goeie indruk maken. Geen nood, we helpen je graag op weg met deze zes tips voor je eerste werkdag!