Ik zoek nieuwe medewerkers

Werken met hoogopgeleide en gespecialiseerde profielen

Agilitas Professional maakt er een punt van dicht bij de klanten en kandidaten te staan. Door een nauwe samenwerking met bedrijven bouwen we een sterke en duurzame relatie op. Hoe enthousiaster wij werken, hoe makkelijker en vlotter voor onze klanten. Daarom gaan wij elke dag met plezier tot het uiterste om via efficiënte gesprekken en screenings de beste matches te maken.

Wij nemen het hele rekruteringsproces van u over

Dat doen we met:

 • Dynamische en ervaren recruiters in uw buurt
 • Een no-cure-no-pay-formule
 • Een persoonlijke, flexibele en toegankelijke aanpak
 • Een uitgebreid netwerk
 • De perfecte balans tussen snelheid en kwaliteit.

Dat doen we door:

 • Grondige bedrijfs- en functieanalyse
  Uw persoonlijke consulent brengt de bedrijfscultuur en functieomschrijving uitgebreid in kaart.

 • Rekrutering en direct search
  We zetten een effectieve rekruteringscampagne op, waarbij uw vacature onder andere in de kijker staat op interne en externe jobsites. Daarnaast duiken we in eigen en externe databases, waaronder LinkedIn.

 • Diepte-interview en assessment center
  We peilen naar de persoonlijkheid, motivatie en vaardigheden van een kandidaat. Dat doen we in een competentiegericht diepte-interview. Voor heel specifieke profielen en interne kandidaten kunnen we - in samenwerking met Ascento - uitgebreid assessment toepassen met diepgaande tests en tools.

  

 • Individueel rapport
  U ontvangt een volledig rapport over iedere kandidaat, inclusief advies van uw consulent. Dit rapport bevat competenties, motivatie, onboardingsadvies, een referentiecheck, loonsverwachting, beschikbaarheden en nog veel meer.
   
 • Onboarding en nazorg
  U hoort van ons. Ook na 1 week, 1 maand, 3 maanden en zelfs tot 6 maanden na de tewerkstelling. Zo zijn we zeker dat alles naar wens verloopt. We begeleiden u en uw nieuwe werknemer in een actief nazorgtraject via functionerings- en evaluatiegesprekken. Dat laat ons toe snel bij te sturen waar nodig en de inwerktijd van de werknemer te verkorten.

Zo vinden wij het juiste profiel voor u

Goede kandidaten werven, dat is wat we bij Agilitas Professional doen. Om onze vacatures goed vindbaar te maken, hebben we een geïntegreerde koppeling met Google Adwords opgezet. Daarnaast doen we doorlopende advertentie-campagnes die steeds worden bijgestuurd door onze SEA-specialisten. Ontdek in deze video nog meer manieren die Agilitas Professional gebruikt om de juiste kandidaten te vinden.

Vind de juiste kandidaat

GettyImages-642394385_super
Blog

Wanneer we Brigitte Clabots ontmoeten, zien we een vrouw met veel levenslust . Wat ons opvalt, is dat ze al een lange weg heeft afgelegd. Multiple Sclerose trof haar al in 1993. In het begin kon ze dit nog combineren met haar job als verzorgende bij ouderen. Maar na verloop van tijd was dit niet meer haalbaar voor Brigitte.

Ze vroeg in 2006 een Persoonlijk AssistentieBudget aan (PAB, nu PVB), wat haar in 2012 werd toegekend.

Blog

Je hebt je sollicitatiegesprek overleefd en hebt het arbeidscontract ondertekend. En voor je het goed beseft, is het morgen reeds je eerste werkdag. Je bent superenthousiast én nerveus, want op je eerste werkdag wil je uiteraard een goeie indruk maken. Geen nood, we helpen je graag op weg met deze zes tips voor je eerste werkdag!