ik zoek nieuwe medewerkers

Werken met uitzendkrachten in de publieke sector

Agilitas heeft uitgebreide ervaring met opdrachten voor overheden op alle niveaus in België. Onze consultants zijn door en door vertrouwd met de behoeftes van openbare diensten op het vlak van human resources.

  • Eén enthousiast team

De medewerkers van Agilitas vormen één enthousiast team gespecialiseerd in het uitvoeren van opdrachten voor de overheid. We geloven sterk in de kracht van mensen en hun talenten. Vanuit die overtuiging en onze sterke betrokkenheid ondersteunen we openbare diensten met een positief én duurzaam personeelsbeleid.

  • Samen naar wendbaarheid

We vertrekken telkens vanuit een totaalbenadering. Hierbij lopen het aantrekken, behouden, ontwikkelen en (her)oriënteren van talent perfect in elkaar over. Samen met u zoeken we naar een moderne en dynamische HR-dienstverlening die binnen de reglementering en nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt past. We regelen alles voor u: van rekrutering en selectie, over (zelf-)leiderschap- en ontwikkelingstrajecten, tot loopbaanbegeleiding en outplacement. Op die manier begeleiden we u naar een wendbaar personeelsbeleid dat flexibiliteit en zekerheid combineert.

prof1
Blog

Wanneer we Brigitte Clabots ontmoeten, zien we een vrouw met veel levenslust . Wat ons opvalt, is dat ze al een lange weg heeft afgelegd. Multiple Sclerose trof haar al in 1993. In het begin kon ze dit nog combineren met haar job als verzorgende bij ouderen. Maar na verloop van tijd was dit niet meer haalbaar voor Brigitte.

Ze vroeg in 2006 een Persoonlijk AssistentieBudget aan (PAB, nu PVB), wat haar in 2012 werd toegekend.

Blog

Je hebt je sollicitatiegesprek overleefd en hebt het arbeidscontract ondertekend. En voor je het goed beseft, is het morgen reeds je eerste werkdag. Je bent superenthousiast én nerveus, want op je eerste werkdag wil je uiteraard een goeie indruk maken. Geen nood, we helpen je graag op weg met deze zes tips voor je eerste werkdag!