Persoonlijke zorgdiensten

Ik ben budgethouder

Kreeg je van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap een persoonlijk-assistentiebudget (PAB) of een persoonsvolgend budget (PVB) toegekend? Dan ben je bij Agilitas Care aan het juiste adres om op zoek te gaan naar een persoonlijk assistent die jou kan bijstaan in je dagelijkse leven.

                   

Wij helpen budgethouders de juiste persoonlijk assistent te vinden.

Waarvoor schakel je Agilitas Care in?

Payrolling

  • Misschien heb je al een tijdje hulp van een naaste en wil je die graag professionaliseren? Daar komt een hoop administratie bij kijken! Wij kunnen de loonadministratie van je huidige persoonlijk assistent op ons nemen. Zo krijgt hij of zij een volwaardig loon en hoef jij je geen zorgen te maken over de administratie daaromtrent.

Budgetoptimalisatie

  • Of je nu in het kader van je BOB, PAB of PVB wil werken met dienstencheques of een gewoon uitzendcontract, we zitten met jou rond de tafel om een goede oplossing voor jouw vraag te bespreken. We gaan op zoek naar een optimale spreiding van je beschikbare budget en regelen daarbij ook zoveel mogelijk taken via dienstencheques. Daarbij werken we uiteraard steeds volgens de meest recente wetgevingen zodat je van het meest voordelige tarief kan genieten.
Blog

Tegen eind 2018 evolueerden we naar een economie met veralgemeende krapte op de arbeidsmarkt. Als u de komende jaren vacatures voorziet, ongeacht welke beroepsgroep, dan is uw uitdaging duidelijk: hoe kom ik in deze arbeidsmarkt aan gekwalificeerde nieuwe medewerkers? Gert Dekeyser, HR manager bij Volvo Car Gent, bespreekt hun aanpak.

Blog

Federgon is de federatie van HR-dienstverleners. Zo vertegenwoordigt ze alle bedrijven die actief zijn op het vlak van HR-dienstverlening en arbeidsbemiddeling. Wervingsen selectie-, outplacementen interimbedrijven, alsook opleidingscentra vallen hieronder. Met Paul Verschueren, directeur research en economic affairs bij Federgon, zitten we bij dé bron van informatie om meer te weten te komen over de veranderende arbeidsmarkt en trends.