Persoonlijke zorgdiensten

Ik ben budgethouder

Kreeg je van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap een persoonlijk-assistentiebudget (PAB) of een persoonsvolgend budget (PVB) toegekend? Dan ben je bij Agilitas Care aan het juiste adres om op zoek te gaan naar een persoonlijk assistent die jou kan bijstaan in je dagelijkse leven.

                   

Wij helpen budgethouders de juiste persoonlijk assistent te vinden.

Waarvoor schakel je Agilitas Care in?

Payrolling

  • Misschien heb je al een tijdje hulp van een naaste en wil je die graag professionaliseren? Daar komt een hoop administratie bij kijken! Wij kunnen de loonadministratie van je huidige persoonlijk assistent op ons nemen. Zo krijgt hij of zij een volwaardig loon en hoef jij je geen zorgen te maken over de administratie daaromtrent.

Budgetoptimalisatie

  • Of je nu in het kader van je BOB, PAB of PVB wil werken met dienstencheques of een gewoon uitzendcontract, we zitten met jou rond de tafel om een goede oplossing voor jouw vraag te bespreken. We gaan op zoek naar een optimale spreiding van je beschikbare budget en regelen daarbij ook zoveel mogelijk taken via dienstencheques. Daarbij werken we uiteraard steeds volgens de meest recente wetgevingen zodat je van het meest voordelige tarief kan genieten.
Blog

Chauffeur koeriersdienst moet in je bloed zitten en je zal voornamelijk over verantwoordelijkheidsgevoel moeten beschikken. Je zal in een job als chauffeur in een koeriersdienst zelfstandig moeten werken, zonder aanwezigheid en directe supervisie van een leidinggevende. Veiligheid is jouw prioriteit in dit werk.

Blog

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en ziet een job als chauffeur koeriersdienst wel zitten. De kans is groot dat je dan gevraagd wordt om niet enkel een CV in te dienen, maar ook een motivatiebrief. Deze laatste heeft als doel de interesse van rekruteerders te wekken, zodat ze je uitnodigen voor een persoonlijke ontmoeting tijdens een sollicitatiegesprek.