Persoonlijke zorgdiensten

Ik ben budgethouder

Kreeg je van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap een persoonlijk-assistentiebudget (PAB) of een persoonsvolgend budget (PVB) toegekend? Dan ben je bij Agilitas Care aan het juiste adres om op zoek te gaan naar een persoonlijk assistent die jou kan bijstaan in je dagelijkse leven.

                   

Wij helpen budgethouders de juiste persoonlijk assistent te vinden.

Waarvoor schakel je Agilitas Care in?

Payrolling

  • Misschien heb je al een tijdje hulp van een naaste en wil je die graag professionaliseren? Daar komt een hoop administratie bij kijken! Wij kunnen de loonadministratie van je huidige persoonlijk assistent op ons nemen. Zo krijgt hij of zij een volwaardig loon en hoef jij je geen zorgen te maken over de administratie daaromtrent.

Budgetoptimalisatie

  • Of je nu in het kader van je BOB, PAB of PVB wil werken met dienstencheques of een gewoon uitzendcontract, we zitten met jou rond de tafel om een goede oplossing voor jouw vraag te bespreken. We gaan op zoek naar een optimale spreiding van je beschikbare budget en regelen daarbij ook zoveel mogelijk taken via dienstencheques. Daarbij werken we uiteraard steeds volgens de meest recente wetgevingen zodat je van het meest voordelige tarief kan genieten.
Blog

Opleidingen en begeleidingen helpen je om beter te worden in je job. Dat beseffen we bij Agilitas Home Services & Care maar al te goed. Daarom bieden we onze huishoudhulpen extra opleidingen en coaching aan, die onder andere gegeven worden door Fieldcoaches. Katy, een Fieldcoach, legt uit hoe zij een meerwaarde biedt aan onze huishoudhulpen.

Blog

Ploegendiensten worden gebruikt in bedrijven en organisaties waar het productieproces zo weinig mogelijk mag stilvallen. Denk bijvoorbeeld aan beroepen in de industriële sector, verpleging of bij de politie. Dergelijke bedrijven kunnen dan opteren voor verschillende ploegensystemen.

Blog

Je CV, oftewel curriculum vitae, is een beknopte opsomming van wie jij bent, wat je capaciteiten zijn en welke opleidingen en ervaringen je doorlopen hebt. Samen met de CV wordt er vaak naar een motivatiebrief gevraagd, ook hier kunnen we je bij helpen.