Het Rise traineeship van Agilitas

Ben je klaar voor de switch?

Waar de lamp voor jou brandt, is geen evident verhaal. Dat is voor veel mensen zo – je kan jaren zoeken zonder te vinden, terwijl anderen het precies allemaal op een rijtje hebben. En da’s helemaal OK

Ontdek onze jobs

Heb jij een passie voor mensen? Prikkelt het om iets met HR te doen? Weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Maak dan zeker kennis met RISE, het HR-groeitraject van Agilitas Group

Voel je de vonk?  

Tintelt het bij jou door onze spannende jobs? Laat je licht bij ons schijnen. We zetten onze uitgebreide carrièremogelijkheden binnen onze groep voor jou in de spotlight; de uitzendmarkt verken je via Agilitas en de 50+ kantoren in Vlaanderen en Brussel. Of via Amplo, Ascento en Rialto, als dat meer jouw ding is. Liever naar het buitenland? Bekijk dan zeker de mogelijkheden bij Luba (NL) en E&A (PL). It’s all HR-business. Werken met mensen en loopbanen, daar komt het op neer. Voor klanten waar we trots op zijn.

RISE, lichtbaken voor jouw carrièrepad in HR. 

Een job is pas een succes als je vol goesting begint en goed begeleid wordt door collega’s die je meenemen in de finesses van hun werkgebied. Agilitas zet een lichtend pad uit, zodat je onderweg naar een schitterende HR-carrière de weg niet kwijtraakt. Ons onboarding-traject RISE geeft jou het heft in handen. Je bent altijd goed omringd door onze ervaren medewerkers die vandaag al stralen. En jou liefst van al mee inschakelen. Zo heb je tijdens je eerste 2 jaar een duidelijk groeipad om een deskundige professional te worden, terwijl jouw kennis en enthousiasme afstraalt op jouw collega’s - en natuurlijk ook op onze klanten & kandidaten.

Ontdek hier de stappen van ons groeitraject RISE:  

  • Rise to Spark 
  • Rise to Glow 
  • Rise to Shine 
dsc_0237

Grenzeloos ambitieus? Dan verwelkomen we je graag! We hebben tal van in-house opleidingsmogelijkheden in ons Agilitas Training center en onze online leerbibliotheek. Want investeren in mensen, deskundigheid en kennis is nu eenmaal onze core business.

Agilitas Rise

Je wil meteen mee schitteren? Perfect.  

Je wil meteen mee schitteren? Perfect.

We bieden jou een solide basis om jouw carrière in handen te nemen en op een laagdrempelige manier kennis te maken met de uitzendsector in al haar facetten (Insteek Ascento: HR in breder spectrum). Toffe collega’s en een gezonde dosis fun in je werk. We zijn graag dichtbij – niet alleen in de persoonlijke aandacht voor onze klanten en kandidaten, maar ook in het kader van jouw welzijn.

Een werkomgeving waar je je goed voelt; daar maken we het verschil. Een gezonde work-life balans; werk dicht bij huis, sportieve middagpauzes en een prettige werksfeer. Het zijn de gewone dingen die we ongewoon goed doen. Want voor ons ben jij belangrijk.

Nog niet klaar om in de spotlight te treden? Maar wel ontzettend veel goesting om al een glimp op te vangen? 

Nog niet klaar om in de spotlight te treden? Maar wel ontzettend veel goesting om al een glimp op te vangen?

Studeer je nog en heb je interesse om de wereld van HR te verkennen? We bieden jou graag die eerste stap naar professionele ervaring in een stagetraject. Reserveer je plek in ons hoofdkantoor in Mechelen of in een kantoor in jouw buurt. Jouw nieuwe collega’s maken met plezier tijd vrij voor enthousiaste, gemotiveerde en ondernemende studenten die willen leren en presteren. Je krijgt toegang tot ons leerplatform, ook in het kader van een eindwerk, project of thesis.

Mis jouw kans niet – samen laten we de vonken ervan afvliegen. 

Ontdek onze jobs