Postulez maintenant
  1. Homepage
  2. emplois
  3. emploi

Beenhouwer Lokeren - V173

  • Lokeren
  • voltijds
Postulez maintenant
Allez directement vers :
  • Lieu
  • Lokeren
  • Temps plein / Temps partiel
  • voltijds
  • Type de contrat
  • Tijdelijke job met optie vast
  • Numéro de référence
  • 231938

Voor een grote distributieketen zijn wij op zoek naar een beenhouwer te Lokeren

Ben jij de persoon die graag verse bereidingen maakt en hiermee de klant tot een culinair hoogtepunt kan brengen?

Heb jij het in je smaak zitten om alles perfect af te kruiden? Ben jij graag bezig met het verwerken van vlees tot een mooi afgewerkt product?

Of help jij graag klanten bij al hun wensen?


Dan zijn wij naar jou op zoek! Solliciteer snel via onderstaande gegevens.

Wat verwachten wij van jou:

  • Ervaring is een handig gegeven, geen must
  • Klantvriendelijkheid
  • Je bent bereid te werken volgens een wisselend uurrooster.
  • Je bent verzorgd en hebt zin voor hygiëne, je bent fysiek in orde.
  • Je bent gemotiveerd
  • Respect voor klant en voor collega’s
  • Stiptheid is jouw uithangbord

Nous proposons

Wat krijg je in de plaats:

  • Mooi loon: Naast je brutoloon geniet je van extralegale voordelen zoals het gebruik van een bedrijfsfiets, maaltijdcheques, een 13e maand, hospitalisatieverzekering en winstdeelname. Ook bij partners van deze grote winkelketen krijg je mooie kortingen.
  • Werkzekerheid: Dankzij onze verbondenheid met deze klant bieden we je vanaf het begin een vast contract aan.
  • Work-life balance: Jij hebt de regie over je uurrooster en persoonlijke afspraken worden gerespecteerd. Ook overtollige uren kan je opnemen als extra verlof en een deeltijdse tewerkstelling kan in overleg met de winkelmanager worden besproken.
  • Opleidingskansen: Bij ons heb je alle gelegenheid om zowel professioneel als persoonlijk bij te leren en te groeien.
  • Moderne werkomgeving: In onze ateliers werk je met de meest geavanceerde apparatuur en tools in een hedendaagse setting.

Nous demandons

Hoe ziet je dag eruit:

Je werkdag als slager bij deze grote distibutieketen is divers en uitdagend, waarbij vakmanschap en klantgerichtheid centraal staan. Een typische werkdag omvat verschillende taken:

  • Het versnijden en verwerken van uitgebeend vlees, zoals rund, lam, varken en gevogelte.
  • Je kan vleesbereiding maken als de beste en gebruikt de juiste kruidenmengelingen. Oma's kookboek kent voor jou geen geheimen meer. 
  • Je vervult de vraag van klanten die een op maat gemaakte bestelling wensen.
  • Om de klanten kennis te laten maken met nieuwe producten, zorg je voor proevertjes.
  • Je zorgt ervoor dat je post netjes en proper blijft volgens de normen.
  • Om klanten een fijn winkelgevoel te geven, zorg je voor mooi uitgestalde producten.

Où travaillerez vous ?

Bij ons staat de mens centraal en kan je je vaardigheden verbeteren en groeien binnen het bedrijf.

We bieden een ontwikkelingsgerichte aanpak.om het even welke achtergrond je hebt, er is altijd een passende job voor jou.                                                                                                     

Wij geloven bovendien in diversiteit en gelijke kansen voor iedereen.


Comment se déroule le processus de sélection via Agilitas ?

  • Étape 1
  • Sur la base de votre candidature en ligne, nous déterminons si vous correspondez à notre client et au poste vacant.
  • Étape 2
  • Y a-t-il un match ? Alors nous vous invitons à un entretien pour mieux nous connaître.
  • Étape 3
  • Préparez-vous ! Nous vous présentons à notre client. Si le courant passe également de son côté, vous saurez rapidement quand vous pourrez commencer.

Postulez directement

Nos offres d'emploi sont ouvertes à tout le monde, sans distinction d'âge, de sexe, d'origine ou d'handicap.

Vous n'avez pas votre CV sous la main ? Postulez plus tard par e-mail
Le numéro de téléphone saisi est invalide
info icon
Un seul fichier. Limite de 2 Mo. Types autorisés : odf, pdf, doc, docx, pages.
Offres d'emploi par secteur ou par ville
Privacy Statement Politiques du Cookies Numméros d’agrément Homepage