Allez directement vers :
- Lieu
- Lokeren
- Temps plein / Temps partiel
- voltijds
- Type de contrat
- Tijdelijke job met optie vast
- Numéro de référence
- 216696
Oog voor detail? Vind je kwaliteit belangrijk? Wil je werken in de heerlijke wereld van de chocolade?
Voor een groot chocoladebedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productie operator. Ben jij onze ideale kandidaat?
- Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning
- Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur,...) en bijsturen van afwijkingen
- Als er storingen van de productielijn zijn, los je deze op een correcte manier op en handel je de registratie juist af.
- De productielijn voorzien van de nodige grondstoffen/inpakmaterialen
- Je staat de technische dienst bij als er zich ombouwen voordoen
- Reinigen van de productielijn op het einde van de productie dag
- Maken van vullingen volgens bepaalde recepten voor onze pralines
Nous proposons
- Optie vast na een geslaagde interim periode
- Werken in een 2 ploegenstelsel
- Mooie verloning naar kennis en ervaring
- Maaltijdcheques
- 12 ADV dagen
- Intern onthaal voorzien
- Bij vaste aanwerving: 13e maand en groepsverzekering
Nous demandons
- Je hebt een vlotte kennis van de Nederlandse taal
- Je hebt een sterk technisch inzicht
- Je deinst er niet voor terug om met strikte kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen te werken
Comment se déroule le processus de sélection via Agilitas ?
- Étape 1
- Sur la base de votre candidature en ligne, nous déterminons si vous correspondez à notre client et au poste vacant.
- Étape 2
- Y a-t-il un match ? Alors nous vous invitons à un entretien pour mieux nous connaître.
- Étape 3
- Préparez-vous ! Nous vous présentons à notre client. Si le courant passe également de son côté, vous saurez rapidement quand vous pourrez commencer.
Postulez directement
Nos offres d'emploi sont ouvertes à tout le monde, sans distinction d'âge, de sexe, d'origine ou d'handicap.
Vous n'avez pas votre CV sous la main ? Postulez plus tard par e-mail