toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
432 vacatures gevonden

Vacatures in Limburg

De provincie Limburg biedt diverse kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren. De logistieke sector is goed vertegenwoordigd in Limburg, dankzij haar ligging. Er zijn tal van vacatures beschikbaar voor logistiek managers, transportplanners en magazijnmedewerkers.


Daarnaast is de productiesector een belangrijke werkgever in Limburg, met vacatures voor onder andere operators, technici en engineers. De retailsector biedt ook volop kansen, met veel vacatures voor verkoopmedewerkers, winkelassistenten en shop managers.


Bovendien kan je ook in de administratieve sector terecht, met vacatures voor administratief medewerkers, receptionisten en andere ondersteunende functies. Kortom, Limburg biedt diverse kansen tot werkgelegenheid in verschillende sectoren, waardoor het een aantrekkelijke provincie is om te werken en te wonen.

Lees meer
Lees minder

Keukenverantwoordelijke

Heb jij een passie voor voeding? Hou je ervan mensen in de keuken aan te sturen en te coachen tot het beste niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de site in Diepenbeek zijn wij op zoek naar een keukenverantwoordelijke.

Diepenbeek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Call advisor (NL)

Ben jij gemotiveerde, sociale en spontane persoon die over een gezonde portie overtuigingskracht beschikt? Deins je er niet voor terug om deze overtuigingskracht op een professionele manier te gebruiken? Ben je stressbestendig en houden het behalen van verkoopsdoelen je scherp? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

We zijn namelijk op zoek naar een Nederlandstalige inhouse call advisor. In deze functie zal jij het eerste aanspreekpunt zijn van klanten en ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor de sales advisors. 

Solliciteer hieronder of bel ons op het nummer 011/26.49.90.

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief Bediende

Ben jij opzoek naar een administratieve functie en spreek jij vloeiend Nederlands en Engels? Heb jij kennis, affiniteit of een gezonde interesse in de chemische sector? Zoek jij een veelzijdige job in de ruime regio rond Hasselt? Ben ben JIJ de persoon die wij zoeken!


Interesse? Scroll verder of bel 011/26.49.90!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productie Operator

Ben jij opzoek naar een boeiende en dynamische uitdaging in de productiesector? Kan je te allen tijde presteren onder druk en ben je stressbestendig? Schrikt het je niet af om in een ploegensysteem te werken? Heb je een kwaliteitsgerichte mentaliteit en wil je nauwkeurig werk afleveren? Ben je fysiek in staat om zwaar werk te verrichten? Dan bij JIJ onze geschikte kandidaat!


Heb je interesse? Scrol dan verder of bel ons op het nummer 011 26 49 90!

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Call agent NL/FR NACHT (deeltijds)

Voor een sterk groeiend bedrijf gelegen te Genk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde deeltijdse Call Agent! Help jij graag mensen verder met het plannen van een afspraak? Of wil je graag mensen helpen in nood door ze de juiste handelingen aan te bieden? Beheers je zowel het Nederlands als het Frans uitstekend? Wil jij werken in de NACHT? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Lees snel verder of contacteer ons op 011/26.49.90!

GENK
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Voltijdse medewerker Food Center (38u)

Ben jij op zoek naar een dynamisch team in de voedingssector waarbij je kan bijdragen aan de distributie van hoogwaardige voedingsproducten?

Zoek je een job waarbij je logistieke taken kan combineren met je verkoopskills? Hecht je veel belang aan detail en kwaliteit? 

Kan een job in dagdienst in de omgeving van Genk je bekoren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Interesse? Bel 011/26.49.90 of scroll verder!

GENK
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Keukenmedewerker deeltijds

Als deeltijdse keukenmedewerker bij een grootkeuken te Genk maak je deel uit van een enthousiast keukenteam. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van het bereiden van culinaire gerechten en het waarborgen van een vlotte keukenwerking.

Je zult werken onder toezicht van de chef-kok en samenwerken met collega's om te zorgen voor een uitstekende culinaire ervaring voor de klanten.

Neem dan nu nog snel contact met ons op op het nummer 011264990 of druk op solliciteren.

GENK
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

PLC Engineer Automation & ICT

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als PLC Engineer Automation & ICT? Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Schrikt het je niet af om een cruciale rol te spelen bij het realiseren van projecten bij één van onze klanten? Heb je affiniteit met het beheren en coördineren van automatiseringsprojecten van ontwerp tot oplevering?

Dan ben jij de persoon naar wie wij opzoek zijn!

 

Graag meer info? Scroll verder of bel 011/26.49.90!

GENK
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Zorgkundige

Als zorgkundige bij onze klant gelegen te Hasselt speel jij een essentiële rol in het welzijn van de lieve bewoners.
Je zal nauw samenwerken met ons zorgteam om de nodige zorg te bieden, persoonlijke aandacht te geven en de dagelijkse behoeften van de bewoners te vervullen.
Je zal verantwoordelijk zijn voor het assisteren bij de dagelijkse verzorging, het toedienen van medicatie, het bieden van emotionele ondersteuning en het melden van de voortgang aan het verpleegkundig team.

Ben jij opzoek naar een job die op oproepbasis is? En ben jij deze gepassioneerde verzorgkundige naar wie wij opzoek zijn? 

Lees dan zeker verder, of solliciteer!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Callagent Franstalig

Als Franstalige Callagent Outbound bij een klant van ons in Hasselt, speel je een cruciale rol in het vergroten van het klantenbestand voor hernieuwbare energie en het bevorderen van duurzame energieoplossingen.
Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten via telefoongesprekken om hen bewust te maken van de producten en diensten die de klant aanbiedt.
Je overtuigingskracht en passie voor duurzaamheid zullen van groot belang zijn om succesvol te zijn in deze job!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage