Werken bij Floralux

Floralux is nationaal gekend als een prachtig tuincentrum met een warme familiale uitstraling. Wil je ondergedompeld worden in een ruim tuinaanbod of stijlvolle decoratie? Bij Floralux Dadizele, Ham of Sint-Pieters-Leeuw hebben ze voor elk wat wils. De medewerkers zijn verbonden met elkaar als één grote Floralux-familie, waar een fijne samenwerking tussen collega’s centraal staat!

 

Floralux verwelkomt iedereen met een thuisgevoel, wanneer je als klant door de winkel loopt word je bedolven met inspiratie en krijg je de drive om zelf bij jou thuis aan de slag te gaan.

 

Hun serre staat vol dagverse planten en bloemen die rechtstreeks van de veiling komen.

 

Floralux is een vaste waarde, waar je steeds kan rekenen op betaalbare producten van een uitstekende kwaliteit!

 

Hier sla je je slag voor elk seizoen, wil je geruime tijd op voorhand mee zijn met de laatste trends… Dan moet je bij Floralux zijn!

Begint het bij jou te kriebelen? 
Zin om deel uit te maken van een geweldige familie?

 

Wil je bouwen aan een mooie carrière?

 

Bekijk dan onderstaande vacatures en solliciteer zodat ook jij kan meeschrijven aan dit bloeiende verhaal!

Medewerker tuincentrum

Heb jij een goede kennis van tuinbouw, een passie voor planten/tuinieren? Communiceer je vlot in het Nederlands en het Frans? Perfect! Wij zijn op zoek naar jou! 

Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job

Winkelmedewerker Potterie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een groeiend familiebedrijf waar teamwork centraal staat? Heb je affiniteit met potterie en groen? Geen schrik om jouw 10 000 stappen per dag te behalen?

Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het enthousiaste team in Sint-Pieters-Leeuw!

Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job

Hoekverantwoordelijke

Heb jij een goede kennis van tuinbouw, een passie voor planten/tuinieren? Communiceer je vlot in het Nederlands en het Frans? Perfect! Wij zijn op zoek naar jou! 

Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job

Winkelmedewerker afdeling Decoratie/seizoensdecoratie

Heb jij een oog voor detail en een passie voor decoratie? Sluit je dan aan bij ons team in de afdeling 'seizoendecoratie'! Wij zijn een warm familiebedrijf en een gevestigde waarde in de streek, waar sfeer en klanttevredenheid centraal staan. Als winkelmedewerker speel je een cruciale rol in het omtoveren van onze afdeling tot een sfeervolle en uitnodigende omgeving, passend bij elk seizoen.


Is weekendwerk geen probleem voor jouw? Hou je van decoreren? Is fysiek werk geen probleem voor jouw? Dan past deze job zeker bij jouw!

Dadizele
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur CE

Hou je van op de baan zijn? Hou je van contact met mensen?

Ontdek jouw nieuwe avontuur als Chauffeur C(E) bij een dynamische familieonderneming gespecialiseerd in planten en decoratie. Een veelzijdige rol binnen een hecht team en een familiale sfeer wachten op jou!

Dadizele
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage