toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
50 vacatures gevonden

Vacatures in Antwerpen

Antwerpen is een levendige stad met uitstekende kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren. Met de grootste haven van Europa biedt Antwerpen talloze mogelijkheden in de scheepvaart- en logistieke sector, terwijl de petrochemische industrie een belangrijke werkgever in de regio is. Naast deze sectoren zijn er veel vacatures beschikbaar in de gezondheidszorg, horeca en retail. Of je nu administratieve functies, technische expertise of zorgverleners zoekt, er zijn veel mogelijkheden voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Kortom, Antwerpen is een stad vol opportuniteiten qua werkgelegenheid in diverse sectoren. Het is dan ook een fantastische plek om te wonen en te werken - toch aan deze kant van 't Scheldt.

Lees meer
Lees minder

Schoonmaak medewerker

Voor een logistiek internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een poetshulp met een eerdere ervaring voor verschillende magazijnen in de haven van Antwerpen (omgeving Ekeren/Stabroek)Je krijgt onmiddelijk een vast contract.

Jij zal instaan voor het onderhouden van de werkvloer binnen magazijnen/vergaderzalen, waarbij je ook het voorraadbeheer op jou neemt voor elke locatie, indien nodig hulp biedt bij opzetten van events en indien schade ook rapportering.

Je hebt een Rijbewijs B en eigen vervoer om je te verplaatsen naar het magazijn waar je die dag start, dit is zeer belangrijk Ook kan je NL goed begrijpen en spreken, dit is belangrijk voor de communicatie/veiligheid op de werkvloer.

Jouw werkuren zijn daguren ma-do (7.30-15.36) en vrij (7.30-14.36) en jouw loon is €15.89/u.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Service Coördinator

Een wereldspeler in havenactiviteiten is op zoek naar een service coördinator die als spilfiguur tussen de werkplaats en transportverantwoordelijke op treedt. 

Je werkt volgens een vast rooster alternerend. De ene week van 6h00 tot 14h00 en de andere week van 10h00 tot 18h00.

Ben je dus een administratieve duizendpoot die ervaring heeft met het aansturen van technici en klaar voor de volgende stap in je carrière? Solliciteer dan snel!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

HSEQ medewerker

Onder het motto van onze klant ‘our people make the difference’, zijn we op zoek naar een HSEQ Officer om hun team te versterken.

Als HSEQ Officer sta je in voor de implementatie, het handhaven en de verdere ontwikkeling van het veiligheids- en kwaliteitsbeleid op de terminal.

Je ziet toe op de implementatie en naleving van de bestaande procedures en werkinstructies en zorgt ervoor dat elke nieuwe medewerker hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Financal controller

Ben jij gedreven met het invoeren en opvolgen van cijfers? 

Heb jij een passie voor een functie als Accountant? 

Bij het zeggen van A - Z word je heel vrolijk, gaan je haren rechtstaan van enthousiasme?

Lees dan zeker verder, en solliciteer vandaag nog! 

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Snoeier

Als snoeier ga je aan de slag bij een gekend tuinbedrijf om hagen/tuinen te onderhouden bij klanten.Zo zoeken ze iemand die graag buitenwerkt en al ervaring heeft opgedaan binnen tuinen, maar een junior mag ook.

Heb je daarnaast nog voldoende plantenkennis en kan je fysiek werk aan?

Dan ben je dé persoon voor deze job!

Heb je interesse? Dan kan je met jouw cv solliciteren en contacteren wij jou zo snel mogelijk!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator

Als machine operator ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van de verpakkingsmachines en aanvullijnen, waarbij je de kwaliteit en hygiëne in de gaten houdt. 

Je staat in voor de verpakking en afvul van Vetten, oliën en margarines.

Voor jouw inzet en flexibiliteit (3-ploegensysteem), krijg je een aantrekkelijk loon (startend aan €16.68) met ploegenpremies.

Heb je interesse? Solliciteren kan via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Hopelijk tot snel!Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kwaliteitsmedewerker

Wil jij werken voor de supermarkt van en voor iedereen? 

Ben jij op zoek naar een gevarieerde deeltijdse job in een prachtige blauwe setting? 

Heb je oog en feeling voor hygiëne en heb je ervaring met het poetsen van lokalen, dan wordt je misschien één van onze nieuwe onderhouds- en kwaliteitsmedewerkers.

Je komt terecht in een toffe club collega’s. En omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie en vrije tijd in evenwicht zijn.

Dat treft, wij zijn op zoek naar jou!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kwaliteitsmedewerker

Wil jij werken voor de supermarkt van en voor iedereen? 

Ben jij op zoek naar een gevarieerde deeltijdse job in een prachtige blauwe setting? 

Heb je een grote passie voor hygiëne en kwaliteit?

Dat treft, wij zijn op zoek naar jou!

Je komt terecht in een toffe club collega’s. 

Omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie en vrije tijd in evenwicht zijn.


Solliciteer via onderstaande knop en zet de eerste stap naar jouw nieuwe uitdaging!


Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Consulent Dienstencheques

Bij Agilitas Home staat ieders familiegeluk centraal. We ondersteunen onze huishoudhulpen in hun missie om gezinnen te helpen in het huishouden zodat zij op hun beurt tijd kunnen maken om van waardevolle momenten te genieten.

Ben jij gedreven, toon je graag initiatief en heb je zin om mee in dit verhaal te stappen voor ons kantoor in Antwerpen? Het kantoor zal verhuizen naar Deurne-Zuid vanaf mei. Ben jij perfect drietalig, Nederlands, Pools en Engels? Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen!

Antwerpen
voltijds
Vaste job

Begeleidende chef-kok

Klopt jouw hart voor een omgeving met sociaal kantje? Haal je veel voldoening uit mensen coachen en echt verder helpen op de vloer? Daarnaast heb je ook nog eens een passie voor koken en alles wat daar mee gepaard gaat? Dan zal deze job jouw zeker smaken. 

Als begeleidende chef-kok in deze verschillende horeca-initiatieven zorg je ervoor dat je team operationeel mee is, alsook gecoacht wordt door jou. Je team bestaat uit een groot bord van keukenmedewerkers die moeilijk in een gewone werkomgeving aarden en dus extra begeleiding nodig hebben. Zelf werk je uiteraard ook mee in de keuken.

Klinkt goed of graag meer info? Houd je dan niet op afstand, lees snel verder & maak binnenkort kennis met je toekomstig team!


ANTWERPEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage