Werken bij Albert Hejin

Albert Heijn doet er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen - door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd. Voor de uitbreiding in België is Albert Heijn op zoek naar heel wat nieuwe collega's (m/v).

Samen, dat werkt!

Bij Albert Heijn werken ze hard voor hun klanten. Maar omdat de sfeer in de teams relaxed is, vergeet je soms dat je aan het werk bent. Er is altijd wel een collega die je wil helpen en als je goede ideeën hebt, doen ze daar iets mee. Zo blijven de winkels gevuld, gezellig en up-to-date, waardoor klanten graag terugkomen.

 

Klimmen

 

Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk. Wil je specialist worden in je vakgebied, een vakdiploma halen of leiding geven? Je manager of teamleider praat graag met je. En met Albert Heijn kun je goed afspraken maken over werken en studeren tegelijk.

 

Ook een beetje leven graag

 

Je leven draait niet alleen om werken, dat snappen wij ook wel. Daarom is Albert Heijn flexibel met werktijden. Zo kun je al werken vanaf 6 uur in de week en leidinggevende functies kun je bij ons ook deeltijds uitoefenen.

Benieuwd of jij binnen de waarden van Albert Heijn past?

doe de test

Shiftleader Albert Heijn Zottegem

Een supermarkt met Hollandse genen zoekt een enthousiaste teamleader voor de vestiging in Zottegem! Heb jij uitmuntende leidinggevende skills? Draag jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel? Geldt voor jou het principe 'Klant is koning'?

Dan ben je voor deze jobaanbieding aan het juiste adres! Voor het filiaal te Brugge zijn we op zoek naar een manager met kennis van zaken!

Zottegem
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker

Een verzorgde winkel, van rek tot kassa, vindt onze klant superbelangrijk.
Daarom zijn we voor een supermarkt in Knokke nog op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke winkelmedewerker

Bredene
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent AGF Albert Heijn Hessenplein

Als student AGF werk jij bij Albert Heijn als winkelmedewerker op de groenten- en fruitafdeling.

Je komt terecht in een toffe club collega's & wordt ingepland volgens jouw beschikbaarheden. Als flexibele student ben je op zaterdag en zondag beschikbaar, maar ook tijdens de week overdag wel eens beschikbaar om te werken (2-3 dagen gemiddeld). Interesse? Lees dan snel verder, solliciteer en start volgende week misschien al op in deze mooie Albert Heijn midden in de studentenbuurt!


Antwerpen
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kassamedewerker

Als Kassamedewerker bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klant met een goed gevoel de winkel kan uitgaan. Voor deze functie moet je het leuk vinden om mensen te helpen en alles over jouw producten te weten.


Je komt terecht in een toffe club collega's. En omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie, vrije tijd in evenwicht zijn.

Lier
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Shiftleader

Een supermarkt met Hollandse genen zoekt een enthousiaste teamleader voor de vestiging in Pelt! Heb jij uitmuntende leidinggevende skills? Draag jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel? Geldt voor jou het principe 'Klant is koning'?

Dan ben je voor deze jobaanbieding aan het juiste adres! Voor het filiaal te Brugge zijn we op zoek naar een manager met kennis van zaken!

PELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage