Werken bij PostNL

Dat doe je met goesting!

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Op een gemiddelde dag gaan er zo’n 850 camionettes de baan op om alle pakjes gemakkelijk en snel tot bij de consument te brengen. En dan tellen we de bezorgers niet mee die dagelijks naar de apothekers en ziekenhuizen rijden.

 

We zijn best groot, met zo’n 50.000 medewerkers in de ganse Benelux. We werken er hard aan om de favoriete bezorger te zijn van iedereen. We bezorgen dan ook elke dag bijzondere momenten. Want daar krijgen we energie van!

Hoe we dat doen, de favoriete bezorger zijn?

Door met goesting ons werk te doen. Wat ons typeert, is dat we ons met elkaar verbonden voelen en we in oplossingen denken. Elke dag opnieuw staan we samen klaar om het onmogelijke waar te maken en dat doen we met passie. We kunnen rekenen op elkaar en pakken onze verantwoordelijkheid in een organisatie waar we op een vlotte, respectvolle manier met elkaar omgaan.

 

Daarnaast hebben we de ambitie om de favoriete werkgever te zijn: onze deuren staan open voor iedereen die de handen uit de mouwen steekt. Voor zij die energie krijgen door de uitdagingen die onze sterke groei met zich meebrengt. Want bij ons is één ding zeker: elke dag is een nieuw avontuur

Teamleader

Ben je op zoek naar een job waarin je de handen uit de mouwen kan steken en waarin je verantwoordelijk bent voor de aansturing van een klein team?

Ben je iemand die communicatief sterk staat?

Twijfel dan niet, dan is onderstaande vacature op je lijf geschreven!  

Willebroek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Logistiek medewerker met administratieve kennis

Ben je op zoek naar een job waar je je handen uit de mouwen kan steken en toch de nodige verantwoordelijkheid in moet nemen? Zoek je een job waarin je in contact kan treden met chauffeurs? Ben je gebeten door de logistiek en ben jij een vroege vogel of net een avond persoon? Zoek dan niet verder, want wij zoeken logistieke medewerkers die graag hun administratieve vaardigheden uitspelen om het proces draaiende te houden. Heb je toch nog vragen, lees onderstaand de volledige vacature van medewerker logistiek met administratieve kennis. 

Willebroek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Procesverantwoordelijke logistiek

Ben je op zoek naar een job waarin je de handen uit de mouwen kan steken en waarin je verantwoordelijk bent voor de aansturing van een team logistiek medewerkers?

Ben je iemand die communicatief sterk staat?

Twijfel dan niet, dan is onderstaande vacature op je lijf geschreven!  


Wommelgem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief / Logistiek medewerker

Hou je van administratie, maar ook nood aan afwisseling met fysiek werk? Ben je best een bezige bij?

Of heb je gewerkt in een productie-omgeving, maar wens je nu een administratieve logistieke job? Tijd voor iets nieuw! 

We staan ook open voor mensen die slechts enkele dagen per week beschikbaar zijn!

Lees gerust de vacature door en laat ons iets van je horen!

Ardooie
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Teamleader (logistiek) (dag)

Uw pakket is onderweg naar u! Deze heerlijke woorden doen je verlangen naar de aankomst van je online bestelling. Wil jij dagelijks hieraan je bijdrage leveren bij de specialist in logistieke oplossingen binnen België, Europa en de rest van de wereld?

Ben je een people manager, planner en wil je altijd de beste kwaliteit leveren? Werk jij graag mee tussen je mensen staan? Heb jij al een team mogen aansturen in productie, horeca of andere? Krijg jij energie om mensen te motiveren als teamleider?

Op zoek naar een job in dag met veel challenges en een mooie opleiding om het beste van jezelf te kunnen geven?

Zeg jij ja op vele van deze vragen, lees dan zeker eens verder!

Ardooie
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage