toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
123 vacatures gevonden

Vacatures in Gent

Gent is een bloeiende stad met diverse kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren. De stad is een belangrijke locatie voor de dienstensector, met tal van vacatures in de financiële en zakelijke dienstverlening, alsook in de IT-sector. Daarnaast biedt Gent vele mogelijkheden voor werkzoekenden in de horeca en retailsector. Met haar rijke culturele erfgoed en toeristische attracties zijn er ook vaak vacatures in de toeristische en recreatieve sector. Voor mensen met diverse professionele achtergronden biedt Gent kansen in administratieve functies, technische experten, zorgverleners en vele andere beroepen. Kortom, in Gent is 't vree wijs om te werken en te leven, met talloze jobs in verschillende sectoren.

Lees meer
Lees minder

Verkoper/chauffeur B

Voor een een bedrijf gespecialiseerd in diepvries- en voedingsproducten zoeken we een ideale verkoper! 

Drongen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Call Center Enquêteur - Volgende infosessie zaterdag 09/03 (Nederlands)

Ben jij een enthousiaste en vlotte beller met een nieuwsgierige instelling? Zoek je een flexibele bijbaan waarbij je zelf je shifts kunt kiezen? Dan is deze vacature als Tele-Enquêteur bij Ipsos in Gent iets voor jou!

Gent
deeltijds
Tijdelijke job

Logistieke Teamleader

Wil jij de drijvende kracht zijn achter onze magazijnactiviteiten? Ben je gedreven om samen met een team van drie collega's te zorgen voor een vlekkeloze pick & pack operatie? Dan zoeken wij jou!

Drongen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service Officer - Studentenjob - min. 2 dagen per week

Nog student en nog tijd over? Al klaar voor jouw cv te pimpen?

Hou je van een mooie afwisseling tussen administratie en klantencontact? Ben je communicatief sterk en hou je van een gestructureerde werkweek? Ben je op zoek naar een tewerkstelling bij een stabiele werkgever met een familiale werksfeer?

Dan ben je de klantgerichte administratieve medewerker die wij zoeken!


Solliciteer hier en start snel op bij een sterke internationale wereldspeler met een kleine dochterafdeling in het Gentse.


Gent
voltijds
Vaste job

Technisch medewerker

Voor een creatieve speler op de Gentse arbeidsmarkt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die meehelpt bij het uitvoeren van afwisselende en diverse opdrachten.

Je start voltijds en leert on the job. Interesse?  Lees snel verder!

GENT
voltijds
Vaste job

Industriële kok

Ben je gepassioneerd door voeding en koken? Heb je ervaring in de industriële keuken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature iets voor jou!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Storing / onderhoudstechnieker

Kom werken als storingstechnieker binnen de productieafdeling van een voedingsbedrijf!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Industriële kok

Ben je gebeten door het bereiden van voeding, maar liggen de uren van het horecabestaan je iets minder? Wil je graag een vast uurrooster en kan je makkelijk op eigen kracht tot in Zwijnaarde raken? 

Wil je graag werken in één van de grootste voedingsbedrijven in regio Gent en zie je je gerechten graag verschijnen in supermarktketens zoals Delhaize?

Wij zijn op zoek naar jou in de positie van industriële kok zodat je samen met je team lekkere gerechten kan bereiden!


Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Student taxivervoer Gent

Ben je 2 jaar in het bezit van een rijbewijs B en graag op de baan? Sta je graag in contact met klanten? Moet jij vaak taxichauffeur spelen voor vrienden en familie?

Solliciteer dan snel als student chauffeur en verdien er nog iets aan! :)


GENT
voltijds
Studentenjob

Persoonlijk assistent Gent 4u/week (student mag!)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijk assistent om een gepassioneerde kunstenaar met autisme te ondersteunen met zijn activiteiten. Deze man haalt veel voldoening uit het creëren van unieke meubels en kan hulp gebruiken op zowel administratief als sociaal gebied. Dit omvat beheren van zijn fabrikantenbestand tot meegaan naar lezingen en hem onderteunen tijdens netwerking.

Gent
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage