toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
528 vacatures gevonden

Vacatures in Vlaams-Brabant

De provincie Vlaams-Brabant biedt volop kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren, waaronder logistiek, productie, retail en administratie. In de logistieke sector zijn er tal van mogelijkheden voor warehousemedewerkers, chauffeurs en logistieke planners, dankzij de centrale ligging van de provincie. De productiesector biedt vacatures voor operators, technische profielen en ingenieurs, onder meer in de voedingsmiddelenindustrie.


Ook de retailsector is goed vertegenwoordigd in Vlaams-Brabant, met veel vacatures voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten in de grotere steden zoals Leuven. Tot slot zijn er veel administratieve vacatures beschikbaar in zowel de publieke als private sector, zoals bijvoorbeeld voor administratief bedienden, HR-medewerkers en boekhouders.
Kortom, de provincie Vlaams-Brabant biedt een gevarieerd aanbod aan vacatures in verschillende sectoren, waardoor het een aantrekkelijke plek is om er te werken, ongeacht jouw professionele achtergrond.

Lees meer
Lees minder

Snack Medewerker Flexi

Ben je iemand die graag de sfeer wil opsnuiven op festivals, voetbalmatchen, evenementen terwijl je werkt? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Roosdaal
deeltijds
Flexi-job

Chauffeur B

Voor een bedrijf in de regio zoeken wij een chauffeur B die eveneens ook alle magazijnactiviteiten op zich neemt. Heb jij ervaring als magazijnier en combineer je dit graag met levering van goederen aan klanten? Lees dan zeker verder!MEENSEL-KIEZEGEM
voltijds
Tijdelijke job

Mechanieker

Ben jij een mechanieker in hart en nieren en hou je ervan om te werken aan tuinbouwmachines, dan is dit zeker iets voor jou.

Lennik
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker Supermarkt - Studenten 18+ gezocht!

Ben jij een gemotiveerde student van 18 jaar of ouder en zoek je een veelzijdige bijbaan die je zowel doordeweeks als in het weekend kunt vervullen? Dan willen wij jou graag in ons team verwelkomen!

HALLE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Student schoonmaak

Voor een klant gelegen in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die kan komen poetsen voor de periode 1/8 tot 25/8.

HALLE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Marktkraamverkoper Voeding

Ben je een vroege vogel en klinkt verkopen op de markt je als muziek in de oren?  Heb je daarnaast ook zin om de stiel van het braden te leren kennen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!


Aarschot
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Keukenverantwoordelijke

Heverlee
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker Okay Ramsdonk - V122

Bij Colruyt Group is werken net even anders.

Bij ons staat jouw mens-zijn centraal, en dat voel je meteen.

Hier kan je jouw vaardigheden aanscherpen door onze ontwikkelingsgerichte aanpak, en als je wilt, intern doorgroeien.

Of je nu een analist, winkelmedewerker, marketeer, of technieker bent, bij ons vind je gegarandeerd een baan die perfect bij jou past.

Bovendien omarmt Colruyt Group de kracht van diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Iedereen is welkom om bij Colruyt Group te solliciteren, en we bieden gelijke kansen aan alle individuen.

Ramsdonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Schoonmaakmedewerker

Wij zijn dringend op zoek naar een schoonmaakmedewerker.

Maak jij graag schoon en heb je een rijbewijs B op zak? Dan is dit de job voor jou! Voor een professioneel schoonmaak bedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker.Interesse? Lees snel verder!

Landen
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Beenhouwer Onmiddellijk Vast Contract

Voor een supermarkt te Leuven zijn wij op zoek naar een beenhouwer (m/v).

Leuven
voltijds
Vaste job
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage