toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
515 vacatures gevonden

Vacatures in Vlaams-Brabant

De provincie Vlaams-Brabant biedt volop kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren, waaronder logistiek, productie, retail en administratie. In de logistieke sector zijn er tal van mogelijkheden voor warehousemedewerkers, chauffeurs en logistieke planners, dankzij de centrale ligging van de provincie. De productiesector biedt vacatures voor operators, technische profielen en ingenieurs, onder meer in de voedingsmiddelenindustrie.


Ook de retailsector is goed vertegenwoordigd in Vlaams-Brabant, met veel vacatures voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten in de grotere steden zoals Leuven. Tot slot zijn er veel administratieve vacatures beschikbaar in zowel de publieke als private sector, zoals bijvoorbeeld voor administratief bedienden, HR-medewerkers en boekhouders.
Kortom, de provincie Vlaams-Brabant biedt een gevarieerd aanbod aan vacatures in verschillende sectoren, waardoor het een aantrekkelijke plek is om er te werken, ongeacht jouw professionele achtergrond.

Lees meer
Lees minder

Winkelmedewerker

Heb je al ervaring in de retail? Heb je al een eerste ervaring in een groothandelwinkel? Spreek je vlort Nederlands en een mondje Frans ? Dan ben je de kandidaat die we zoeken 

Sint-Stevens-Woluwe
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Servicetechnieker

Ben je iemand die graag problemen oplost en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Liedekerke
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kassa

Ben jij op zoek naar een job als winkelmedewerker? Ben je gemotiveerd en stel je je flexibel op in uren en dagen? Zoek je een voltijds job? Solliciteer dan nu, want dan ben jij de persoon die we zoeken.

Attenhoven
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker

Ben jij op zoek naar een toffe job met veel afwisseling? Lees dan snel even verder.

Geetbets
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Monteur elektromechanica

Voor een familiale KMO gevestigd in Glabbeek zijn we op zoek naar een monteur elektromechanica.
Het bedrijf is al reeds 57 jaar actief in de wereld van elektrische energieverdeling voor industrie en nutsbedrijven. Heb je interesse, laat ons dan snel iets weten?

Glabbeek-Zuurbemde
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Storingstechnieker

Ben jij op zoek naar een job als storingstechnieker binnen een stabiel bedrijf?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!KORTENAKEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Student winkelmedewerker

Als student winkelmedewerker bij een klant van ons Regio Zoutleeuw krijg je de kans om deel uit te maken van hun toegewijde team en waardevolle praktijkervaring op te doen in de detailhandel.

We zijn opzoek naar een student die kan werken de 2laatste weken van December

Dormaal
voltijds
Studentenjob

Chauffeur CE

Voor een bedrijf te Kortenaken zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Heb je interesse, laat ons snel iets weten!

Kortenaken
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Junior transportplanner/dispatcher

Dit bedrijf is actief in 3 sectoren: logistiek, huif- en tanktransport. Ze zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport vanuit Boutersem, zowel palletdistributie als deelvrachten en complete ladingen van en naar België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Roemenië, Italië, en Noorwegen.

Het tankwagentransport heeft voornamelijk betrekking op het vervoer van detergenten en afgeleide producten, inclusief ADR.

Voor dit bedrijf zoeken we nog een transportplanner/dispatcher, ben jij de planner die we zoeken? Lees verder of solliciteer direct!


BOUTERSEM
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Professional Sociale Dienst

Voor een tijdelijke functie is Agilitas op zoek naar een medewerker voor de sociale dienst.

Je staat in voor de eerstelijnsdienstverlening van de sociale dienst en je bemant de themabalie waar je cliënten indien nodig kan doorverwijzen naar een maatschappelijk werker.

Maatschappelijk werkers kunnen bij jou terecht voor ondersteuning van een deel van hun taken. 


Kortenberg
voltijds
Tijdelijke job
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage