Rekrutering

Nieuwe medewerkers op basis van jouw noden

Contacteer ons

 

Vind je het ook belangrijk dat zowel de competenties als de persoonlijkheid van een kandidaat passen bij jouw vacature én bedrijf? Agilitas helpt je bij de zoektocht naar een perfecte match. Onze consulenten nemen de tijd om elk bedrijf en elke kandidaat persoonlijk te leren kennen. 

 

We zijn toegewijd naar onze werknemers en klanten: wij gaan door waar anderen stoppen. Dat uit zich in een sterke loyaliteit en flexibiliteit. Onze consulenten zijn experts op het gebied van HR, sociale wetgeving, administratie en facturatie. Dat vertaalde zich recent nog in een mooie score van 98% op de Federgon-audit. 

 

Binnen ons rekruteringsaanbod bieden we verschillende oplossingen aan. We ontdekken tijdens een persoonlijk gesprek graag welke daarvan het best bij jouw noden aansluit.  

Uitzendarbeid

Kiezen voor Agilitas brengt twee grote troeven mee; enerzijds het kwalitatief invullen van je vacatures, anderzijds het beheren en ondersteunen van de payroll van jouw uitzendkrachten. We kiezen voor een nauwe, correcte opvolging van elke uitzendkracht en klant, waarbij we veel aandacht besteden aan elke stap van het proces. 

 

Hoe doen we dat?

 • Lokaal kantoor: het dichtstbijzijnde kantoor met kennis over de arbeidsmarkt in jouw regio staat je bij als HR-partner.
 • Dedicated contact: Je krijgt een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kan voor al je vragen.
 • On-visit: Onze consulenten komen op regelmatige basis langs in je bedrijf.
 • Inhouse: Onze consulenten zijn aanwezig in je bedrijf en zijn het verlengstuk van je HR-afdeling.

 

Stuur uw vacature door

Arbeiders of bedienden met vast contract

Of het nu gaat om vacatures met contracten van bepaalde of onbepaalde duur; wij ondersteunen je organisatie in het selectie- en wervingsproces. Dankzij de gespecialiseerde consultants die we binnen Agilitas Group aan het werk zetten, vinden we de juiste kandidaten voor jouw vacatures met behulp van tools en vakkennis. 

 

Stuur uw vacature door

Agilitas Technics

Agilitas Technics, divisie van Agilitas Group, is gespecialiseerd in het outsourcen van technische knelpuntprofielen bij industriële opdrachtgevers. Met al onze ervaring die we sinds 1984 hebben opgebouwd, leveren we extra expertise bij tekorten in maintenance diensten.

 

Via onze manier van matching en d.m.v. onze experten binnen ons team, is het steeds onze prioriteit om ervoor te zorgen dat outsourcing in beide richtingen een positief gevoel geeft. 

 

Lees meer

Internationale rekrutering

Heb je nood aan gemotiveerde werkkrachten om de verhoogde productiecapaciteit te managen? Merk je ook dat die zoektocht in België niet eenvoudig is, onder andere door de vergrijzing? Waarom zoek je dan niet samen met Agilitas International Recruitment over de landsgrenzen heen? 

 

Hoe pakken we dat aan?

 

 • Rekrutering 
  Met eigen vestigingen in Polen, Kroatië en Roemenië heeft Agilitas voet aan wal. Door het uitgebreide Agilitas-netwerk kunnen we ook rekenen op de hulp van onze partners. Samen met hen gaan we binnen de EU op zoek naar de juiste werknemer(s) voor jouw organisatie.  

 • Uitzenddiensten 
  Uitzendarbeid blijft onze core business, van A tot Z. Arbeidscontracten, loonfiches, verzekeringen… Agilitas ontzorgt je van alle formaliteiten en administratieve verplichtingen. De werknemers ontvangen hetzelfde loon als hun Belgische collega’s, inclusief sociale zekerheid. 

 • Huisvesting 
  Het welzijn van de werknemer staat centraal. Als de arbeider zich thuis voelt, is hij/zij productiever op jouw werkvloer. We zetten daarom in op persoonlijke coaching tijdens het integratieproces, en ook op kwalitatieve huisvesting. We creëren een warme omgeving waarin ze steeds terecht kunnen bij hun persoonlijke coördinator, en dat in hun moedertaal. 

 

De taal als rode draad


Steeds meer werkgevers staan open voor anderstalige werknemers, maar wat met de taalbarrière?

 

De voertaal op de werkvloer is Engels, maar om de samenwerking makkelijker te maken, worden de werkkrachten bijgestaan door consulenten die hun moedertaal spreken. Zo creëren we een vertrouwde omgeving waarin de werknemer vlot kan integreren.  

 

Om welke profielen gaat het?


Agilitas begeleidt bedrijven in allerlei sectoren in hun zoektocht naar de juiste Europese profielen.

 • E-commerce: logistiek en supply-chain 
  Magazijnmedewerkers zoals orderpickers, reachtruck- en vorkliftbestuurders  
 • Voeding: productie, distributie en verwerking 
  Inpakkers en productiemedewerkers 
 • Schoonmaak 
  Schoonmakers, zowel industrieel als huishoudhulpen 
 • Tech en automotive: producenten en suppliers 
  Operators, productie- en logistieke arbeiders, technische profielen en onderhoudsmedewerkers 

 

Elke job heeft zijn uitdagingen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste werknemers selecteert met de gepaste vaardigheden en soft skills - en dat aanbod is vaak groter in het buitenland.  

 

Contacteer ons 

Consultancy (via Ascento)

Onze collega's van Ascento bekijken jouw HR-vraagstukken op maat van je organisatie.

Met TailorMate gidsen we jouw organisatie van punt A naar punt B. We definiëren je doel tijdens een verkennend, confidentieel gesprek. Daarbij gaan we ook jouw verwachtingen niet uit de weg. Op basis van dat gesprek ontvang je een trajectplan; een aaneenschakeling van onze diensten om jouw HR-vraagstuk op te lossen. Jouw noden, de context van jouw organisatie en de eigenheden van je sector staan daarbij centraal; enkel zo leveren we jou maatwerk waarbij je bijgestaan wordt door een betrouwbare partner. En ook voor de implementatie kan je op ons rekenen; in samenspraak bepalen we waar wij het voortouw nemen, en waar je zelf de nodige stappen zet. 

 

Ga naar de Ascento website

Headhunting (via Rialto)

Als gespecialiseerde headhunter vinden we voor jouw organisatie hoger opgeleide kandidaten. Of het nu gaat om engineering, human resources of logistieke, commerciële of financiële domeinen, wij vinden voor jou de juiste match! Je bent bij onze collega's van Rialto namelijk in de beste handen. De zoektocht naar kandidaten is steeds maatwerk.  

 

Ga naar de Rialto website

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage