toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
412 vacatures gevonden

Vacatures in de logistieke sector

Werken in de logistieke sector in Vlaanderen biedt veel mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de transport- en distributiesector. Door de geografische ligging van Vlaanderen en de sterke infrastructuur biedt de logistieke sector er veel werkgelegenheid en carrièremogelijkheden. 

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de logistieke sector in Vlaanderen.


1. Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Dit kan fysiek werk inhouden, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het sorteren van goederen. Het kan ook administratief werk omvatten, zoals het bijhouden van voorraden en bestellingen.
2. Chauffeur: Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen van de ene locatie naar de andere. Dit kan met een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, trein of boot zijn. Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een rijbewijs en een goede kennis hebben van verkeersregels en -veiligheid.
3. Supply Chain Manager: Supply Chain Managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de hele supply chain, van inkoop tot distributie. Ze moeten in staat zijn om de vraag naar producten te voorspellen, de voorraden te beheren en het transport te plannen. Dit vereist een combinatie van analytische, technische en leiderschapsvaardigheden.
4. Logistiek Planner: Logistiek planners zijn verantwoordelijk voor het plannen van de transport- en distributieactiviteiten. Dit omvat het plannen van routes, het coördineren van de transporten en het bijhouden van de voorraadniveaus. Het vereist een goede kennis van logistieke processen en systemen.
5. Magazijnmedewerker: Magazijnmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in het magazijn. Dit omvat het ontvangen van goederen, het in- en uitpakken van producten en het verzenden van bestellingen. Magazijnmedewerkers moeten fysiek fit zijn en in staat zijn om te werken met verschillende soorten gereedschappen en apparatuur.

De logistieke sector biedt een breed scala aan functies voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Of je nu geïnteresseerd bent in fysiek werk in een magazijn of in een leidinggevende rol, er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. De logistieke sector in Vlaanderen is in constante ontwikkeling - ideaal voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei.

Lees meer
Lees minder

Chauffeur CE dieplader

Ben je op zoek naar een leuke job als Chauffeur CE dieplader? Wil je een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!


Twijfel niet en contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.be of op 013/670970.

Beringen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Portaalkraan Bestuurder - Meerhout

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie als Portaalkraan Bestuurder? Kan jij werken in Meerhout en heb je al enige ervaring ?

Dan ben jij de kraanbestuurder die wij zoeken!


Contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.be of op 013 67 09 70.

Pelt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur CE (containerwagen)

Heb jij eerdere ervaring als chauffeur CE? Ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging?


Twijfel niet en contacteer ons snel via 013/670970 of tessenderlo@agilitas.be


Beringen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur C - Dagdienst

Ben jij graag onderweg en op de baan? Ben jij in het bezit van een geldige bestuurderskaart? Dan ben jij misschien wel de vrachtwagenchauffeur C die wij zoeken!


Contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.ben of op 013 67 09 70.

HAM
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Vrachtwagenchauffeur nacht

Ben jij graag onderweg en op de baan? Ben jij in het bezit van een geldige bestuurderskaart? Dan ben jij misschien wel de vrachtwagenchauffeur CE die wij zoeken!

Contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.ben of op 013/670970.

Ham
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleader Magazijn

Voor onze klant in Paal (Beringen) zijn wij opzoek naar een Teamleader voor het Magazijn. Heb jij leiderskills? Heb je affiniteit met techniek of kennis van kunststof? Dan ben jij de Teamleader die wij zoeken!


Contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.be of bel ons op 013 67 09 70.

Paal
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Technisch Administratief Bediende

Op zoek naar een job waar je energie van krijgt? Wil je jou technische kennis combineren met je organisatorische vaardigheden?

Dan is deze job iets voor jou!


Contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.be of bel ons op 013 67 09 70.Tessenderlo
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier/productiemedewerker dagdienst

Heb jij eerdere ervaring met de hef- en reachtruck? Beschik jij ook over de nodige attesten?
Is een job die combinatie biedt van magazijnwerk en productie helemaal iets voor jou? 
En zoek jij een nieuwe uitdaging in dagdienst (7:00-16:00)?

Contacteer ons snel via 013/67 09 70 of tessenderlo@agilitas.be

LUMMEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur CE

Hou je van op de baan zijn? Hou je van contact met mensen?

Ontdek jouw nieuwe avontuur als Chauffeur C(E) bij een dynamische familieonderneming gespecialiseerd in planten en decoratie. Een veelzijdige rol binnen een hecht team en een familiale sfeer wachten op jou!

Dadizele
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur C/CE cleaning

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je dagelijks bijdraagt aan duurzame oplossingen? Zoek je een dynamische werkplek waar je deel uitmaakt van een jong en energiek team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg je de kans om te werken aan innovatieve projecten binnen afvalbeheer, grondreiniging, industriële reiniging, rioolrenovatie en meer. Voor onze site in Maldegem zoeken wij een gemotiveerde operator met rijbewijs C of CE. Lees snel verder en ontdek of deze functie jou op het lijf geschreven is!


MALDEGEM
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage