toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
36 vacatures gevonden

Vacatures in Brussel

Brussel is een bruisende stad met talloze kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren, zoals de financiële sector, IT-sector, horeca en retailsector. Daarnaast is Brussel ook de hoofdstad van Europa, met tal van (inter)nationale overheidsinstanties en organisaties. De financiële sector biedt verschillende mogelijkheden voor carrièreontwikkeling, terwijl de IT-sector vele vacatures heeft voor softwareontwikkelaars, IT-consultants en technische ondersteuning. De horecasector biedt veel mogelijkheden voor restaurant- en barpersoneel, terwijl de retailsector op zoek is naar verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Met deze diverse mogelijkheden biedt Brussel veel kansen voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Ja ja, Brussel is een bruisende stad!

Lees meer
Lees minder

Klantenfacturatie / Billing Officer

Ben jij een administratieve duizendpoot met oog voor detail en affiniteit met cijfers? Solliciteer dan nu!

Voor onze klant zijn we op zoek naar een gedreven Billing Officer om hun team te versterken en bij te dragen aan hun succesverhaal.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Persoonlijk Assistent 20u/w - ondersteuning school te Schaarbeek

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en toegewijde persoonlijk assistent om een jongere met autisme te ondersteunen tijdens de schoolochtenden.
Dit is een kans om echt een verschil te maken in iemands leven door stabiliteit en dagelijkse ondersteuning te bieden.

Schaarbeek/School Saints-Jean-et-Nicolas
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Guide European Commission - German

Are you looking for a secondary or half-time job. Do you have an affinity with and/or knowledge of the European Commission? Do you speak English and German?


If you are a student or retired, you are certainly also welcome!

Do not miss this unique experience! Do not hesitate and apply now! 

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur D

Ben jij een ervaren buschauffeur met een hart voor veilig schoolvervoer? Wil je werken in een flexibele omgeving waar je fulltime wordt betaald voor gemiddeld 5 à 6 uren werk per dag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sint-Lambrechts-Woluwe
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Verkoper

Heb je een passie voor klantgericht werken en houd je van een gevarieerd takenpakket? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Verkoopmedewerker B2B speel je een cruciale rol in de team van onze klant.

Laken
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

HVAC Technieker

Heb jij een passie voor HVAC, liefst voor industriële installaties? Dan is de functie van HVAC Technieker je op het lijf geschreven!

Jette
voltijds
Vaste job

HR Officer

Wij zijn op zoek naar een uitzonderlijk talent om het team van onze klant, een innovatieve en groeiende onderneming, te versterken. Jouw passie voor human resources en voertuigen kan de sleutel tot hun succes zijn. Grijp deze unieke en verrijkende kans!

BRUXELLES
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Heftruckchauffeur

Ben jij een getalenteerde heftruckbestuurder met een passie voor logistiek en klantgericht werken? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de groei en optimalisatie van ons magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Anderlecht
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Toonbankbediende grootkeuken

Wil jij jouw passie voor klantenservice combineren met een dynamische werkomgeving in een grootkeuken? Ben jij energiek, positief en klaar om bij te dragen aan een uitstekende eetervaring voor onze klanten? Dan is deze functie iets voor jou!

Sint-Pieters-Woluwe
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Reachtruck

Melle
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage