toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
120 vacatures gevonden

Vacatures in Brugge

Brugge is een prachtige stad met talloze kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren. De toeristische sector is een belangrijke werkgever in de regio, met vele mogelijkheden in de horeca en het cultuurtoerisme. Daarnaast biedt de stad veel kansen in de detailhandel, met vacatures voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Ook zijn er veel vacatures in de zorgsector, variërend van administratieve tot uitvoerende functies. Naast deze sectoren biedt Brugge ook veel mogelijkheden in de logistieke sector, met name door de aanwezigheid van de haven van Zeebrugge. Daarmee gepaard gaan de vacatures in het IT-landschap.
Kortom, het Venetië van het Noorden biedt tal van mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid in diverse sectoren, waardoor het een geweldige plek is om te werken en te wonen.

Lees meer
Lees minder

Winkelmedewerker traiteur

Wil jij werken in de traiteurafdeling van de supermarkt?

Met veel goesting broodjes beleggen, schelletjes snijden, de producten mooi uitstallen, versheid controleren en dit met een vriendelijke verzorgde uitstraling? Dan ben jij dé geknipte kandidaat voor deze job!

Sta je graag mensen te woord? Heb je geen schrik van snijmachines? Ben jij een gedreven persoon? Solliciteer dan snel!

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent store manager

Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging in de wereld van retail?


Wij zijn op zoek naar een gedreven Assistant Store Manager die onze supermarkt naar nieuwe hoogten kan leiden, met een focus op tevreden klanten en een gemotiveerd team!Sint Kruis
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Ongediertebestrijder in regio Brugge - Blankenberge

Wil jij een cruciale rol spelen in het beschermen van huizen en bedrijven tegen ongedierte? We hebben een uitdagende kans voor een Technieker Pest Control in de regio Brugge - Blankenberge. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het proactief identificeren, voorkomen en bestrijden van ongedierte bij onze klanten.

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Filiaalbediende 32u Brugge

Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Onze klanten kunnen steeds rekenen op jouw vriendelijke hulp.

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur B auto-onderdelen

Ben jij een gedreven professional met klantgerichte ervaring én een passie voor moto- en autotechnieken? Heb je ervaring als allround medewerker en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Sales Officer After Sales

Op zoek naar een dynamische rol waarin je een cruciale schakel bent tussen klanten wereldwijd en ons toegewijde after sales team?
Wil je deel uitmaken van een ambitieuze omgeving waarin jouw technische expertise en administratieve vaardigheden centraal staan?
Ben je klaar om te excelleren in een rol waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het volledige traject van aanvraag tot levering?

Als jouw antwoord op deze vragen volmondig "ja" is, dan is deze rol als technisch-administratief medewerker bij ons team de perfecte kans voor jou om je talenten te ontplooien en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. 

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent-Projectleider

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat de grenzen verlegt binnen de bouwsector?
Onze klant is op zoek naar een ambitieuze Assistent-Projectleider met een passie voor techniek en een drive om te leren en te groeien.

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur B - besteller

Wil jij aan de slag als chauffeur-besteller in de regio Oost-Vlaanderen en Brussel? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat met rijbewijs B, die ons team kan versterken!

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Laborant Quality Control

Voor een bedrijf gespecialiseerd in materiaaltechnologie en recyclage, gelegen in Brugge, zijn wij momenteel op zoek naar een laborant. Eniger werkervaring als laborant of in de chemische sector? Schrikt werken tijdens de nacht je niet af? Dan is deze job écht iets voor jou! We zien graag je sollicitatie tegemoet.

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service Specalist (M/V/X)

Ben jij opzoek naar een job waarin klantencontact centraal staat? Waarin jij met jouw commerciële skills het onderscheid kan maken voor de klant? Ben jij vlotte communicator in het Nederlands en in het Frans? 

-> Allemaal JA? Lees dan zeker verder voor meer info! 


BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage