toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
20 vacatures gevonden

Vacatures in Hasselt

In Hasselt zijn de logistieke sector en de productiesector belangrijke werkgevers, voornamelijk vanwege de gunstige ligging van de stad en de goede verbindingen met de rest van België en Europa - denk maar aan het Albertkanaal en de autosnelwegen. De retailsector is ook sterk vertegenwoordigd in de stad, met veel mogelijkheden voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Als hoofdplaats van Limburg vind je in Hasselt ook voldoende vacatures in de publieke en private sector. Over het algemeen is er in Hasselt een breed scala aan werkgelegenheid beschikbaar, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Limburger? Wereldburger!

Lees meer
Lees minder

Onderhoudstechnieker

Als onderhoudstechnieker zorg je mee voor het preventief en correctief onderhoud van machines, installaties, infrastructuur, …

Deze taken zal je uitvoeren in dagdienst op verschillende locaties in Limburg


Klinkt dit als iets voor jou? Twijfel niet en contacteer ons snel via 013/670970 of tessenderlo@agilitas.be

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Shopmanager

Ben je klaar voor een baan waarin jouw passie voor ambachtelijk werk en klantgerichtheid centraal staan? Word Assistent Shopmanager in Hasselt en speel een cruciale rol in ons team. Bij ons staan vakmanschap en precisie voorop in elke taart die we maken. Wil jij deel uitmaken van een toegewijd team dat streeft naar perfectie en onze klanten een onvergetelijke ervaring biedt? Bel dan nu naar 011/26 49 90.

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job

Voltijdse winkelbediende (38u)

Heb jij reeds gewerkt in een supermarkt en heeft de sales-microbe je gebeten? Ben je opzoek naar stabiliteit en duurzaamheid? Hecht je veel belang aan werkethiek en jobernst? Ben je stipt en betrouwbaar? Heb je reeds kennis van kassasystemen en het FIFO-systeem? Dan zijn wij naar jou opzoek!

Interesse? Scroll dan verder naar beneden of bel ons snel op het nummer +32 11 26 49 90.

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Groenarbeider

Het domein gelegen te Hasselt is een parkgebied met speeltuin, speelbos en een kinderboerderij is omgeven door 130 hectare natuurgebied. Het is dé groene plek voor Hasselaren om te ontspannen. Wandelen, fietsen, lopen, ravotten en de natuur met al je zintuigen beleven!

Het 4-koppig arbeidersteam van het domein staan in voor het duurzaam beheer en onderhoud van de site. Samen zorgen ze ervoor dat het er gezellig en aangenaam vertoeven is voor onze bezoekers. Extra aandacht gaat naar het onderhoud van de ambertuin, de insectentuin en de kruidentuin.

Heb jij interesse in deze vacature contacteer ons dan via hasselt@agilitas.be of 011264990

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

technisch assistent groen

De stad heeft momenteel nood aan nieuwe collega’s voor het team “groen”. In de

functie van technisch assistent groen sta je - samen met je collega’s - in voor de

verzorging van het openbaar groen. Je maakt hierbij dagelijks gebruik van je kennis van

diverse materialen, producten en technieken.

Lijkt dit jou interessant? Lees dan zeker verder!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onderhoudstechnieker

Voor een technisch bedrijf gelegen te Hasselt zijn we momenteel op zoek naar een gedreven onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je een cruciale speler in het onderhouden en optimaliseren van onze machines en installaties. Ben jij een technisch talent met een passie voor mechanica, hydraulica, pneumatica en elektriciteit? Ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen? Dan hebben wij dé perfecte job voor jou! Interese? Bel of mail naar hasselt@agilitas.be of 011/26.49.90

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Huishoudhulp Hasselt

Huishoudhulp regio Hasselt | Voltijds

Bij Agilitas Home zorgen wij voor jouw familiegeluk!

Dit doen we door samen in gesprek te gaan en een uurrooster op maat aan te bieden zodat jouw work-life balance optimaal is.

Daarnaast bieden wij tal van extra voordelen om jou financieel te ondersteunen. Bij Agilitas Home bieden wij een zeer uitgebreid loonpakket met tal van extra’s

In onze warme Agilitas familie komt het welzijn van onze werknemers op de 1e plaats.

Wil jij mee zorgen voor het gezinsgeluk van onze klanten?

Kom dan zeker langs voor een gesprek in één van onze kantoren.

Hasselt
voltijds
Dienstenchequebaan

Calculator

Ben jij een ervaren professional met een passie voor maatmeubilair, interieur, hout of bouw? Heb je sterke cijfermatige en communicatieve vaardigheden en wil je klanten begeleiden met transparante en eerlijke offertes? Dan zoeken wij jou! Sluit je aan bij ons team en zet jouw commerciële talent en doorzettingsvermogen in voor uitdagende projecten. Solliciteer vandaag nog! of bel ons op 011/26 49 90

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Persoonlijke Assistent(e) 16u/week te Hasselt

Ben je op zoek naar een opportuniteit om iemand te ondersteunen in haar dagelijkse leven? Wij zoeken een toegewijde persoonlijk assistent voor een lieve budgethoudster die rolstoelgebonden is vanwege een spierziekte. Als onderdeel van je job help je haar niet alleen praktisch, maar draag je ook bij aan het opbouwen van een vertrouwensband en het vergemakkelijken van uitstapjes met haar hoogsensitieve zoontje.


Hasselt
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Treinbegeleider Hasselt - Mol

Als treinbegeleider zorg je elke dag met een glimlach voor een prettige en veilige reiservaring voor duizenden passagiers. Je streeft ernaar het leven van klanten gemakkelijker en aangenamer te maken, of ze nu onderweg zijn met de trein, winkelen in het station of thuis een uitstap plannen. Ben je altijd opgewekt? Ben je behulpzaam? Wil je niet van negen tot vijf werken? Lees dan vooral verder!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage