toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
32 vacatures gevonden

Vacatures in Hasselt

In Hasselt zijn de logistieke sector en de productiesector belangrijke werkgevers, voornamelijk vanwege de gunstige ligging van de stad en de goede verbindingen met de rest van België en Europa - denk maar aan het Albertkanaal en de autosnelwegen. De retailsector is ook sterk vertegenwoordigd in de stad, met veel mogelijkheden voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Als hoofdplaats van Limburg vind je in Hasselt ook voldoende vacatures in de publieke en private sector. Over het algemeen is er in Hasselt een breed scala aan werkgelegenheid beschikbaar, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Limburger? Wereldburger!

Lees meer
Lees minder

Call advisor (NL)

Ben jij gemotiveerde, sociale en spontane persoon die over een gezonde portie overtuigingskracht beschikt? Deins je er niet voor terug om deze overtuigingskracht op een professionele manier te gebruiken? Ben je stressbestendig en houden het behalen van verkoopsdoelen je scherp? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

We zijn namelijk op zoek naar een Nederlandstalige inhouse call advisor. In deze functie zal jij het eerste aanspreekpunt zijn van klanten en ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor de sales advisors. 

Solliciteer hieronder of bel ons op het nummer 011/26.49.90.

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief Bediende

Ben jij opzoek naar een administratieve functie en spreek jij vloeiend Nederlands en Engels? Heb jij kennis, affiniteit of een gezonde interesse in de chemische sector? Zoek jij een veelzijdige job in de ruime regio rond Hasselt? Ben ben JIJ de persoon die wij zoeken!


Interesse? Scroll verder of bel 011/26.49.90!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productie Operator

Ben jij opzoek naar een boeiende en dynamische uitdaging in de productiesector? Kan je te allen tijde presteren onder druk en ben je stressbestendig? Schrikt het je niet af om in een ploegensysteem te werken? Heb je een kwaliteitsgerichte mentaliteit en wil je nauwkeurig werk afleveren? Ben je fysiek in staat om zwaar werk te verrichten? Dan bij JIJ onze geschikte kandidaat!


Heb je interesse? Scrol dan verder of bel ons op het nummer 011 26 49 90!

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Zorgkundige

Als zorgkundige bij onze klant gelegen te Hasselt speel jij een essentiële rol in het welzijn van de lieve bewoners.
Je zal nauw samenwerken met ons zorgteam om de nodige zorg te bieden, persoonlijke aandacht te geven en de dagelijkse behoeften van de bewoners te vervullen.
Je zal verantwoordelijk zijn voor het assisteren bij de dagelijkse verzorging, het toedienen van medicatie, het bieden van emotionele ondersteuning en het melden van de voortgang aan het verpleegkundig team.

Ben jij opzoek naar een job die op oproepbasis is? En ben jij deze gepassioneerde verzorgkundige naar wie wij opzoek zijn? 

Lees dan zeker verder, of solliciteer!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Callagent Franstalig

Als Franstalige Callagent Outbound bij een klant van ons in Hasselt, speel je een cruciale rol in het vergroten van het klantenbestand voor hernieuwbare energie en het bevorderen van duurzame energieoplossingen.
Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten via telefoongesprekken om hen bewust te maken van de producten en diensten die de klant aanbiedt.
Je overtuigingskracht en passie voor duurzaamheid zullen van groot belang zijn om succesvol te zijn in deze job!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Heftruckchauffeur

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste heftruckchauffeur! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een fijne werksfeer? Hou jij ervan om je handen uit de mouwen te steken en je collega's te helpen waar nodig? Hecht je veel waarde aan veiligheid en kwaliteit zodat je een eindproduct naar de verwachting van de klant kan afleveren? Beschik jij tot slot over een heftruckattest?

Dan ben JIJ de persoon die WIJ zoeken!

Geïnteresseerd? Scroll dan verder of contacteer ons op het nummer 011/26.49.90.

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Technieker Elektriciteit

Ben je gepassioneerd over elektriciteit en techniek, en wil je deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en energie-efficiëntie? Solliciteer dan vandaag nog en word een waardevol lid van ons team!


Of bel naar 011 26 49 90!

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

SOUS CHEF

Voor een klant van ons omgeving HASSELT zijn we opzoek naar een ervaren en gepassioneerde Sous Chef om dit culinaire team te versterken.
Als Sous Chef bij dit amerikaans restaurant werk je nauw samen met de Chef Kok en zijn jullie verantwoordelijk voor het beheer van de keuken en het leveren van hoogwaardige maaltijden aan de klanten. Je speelt een cruciale rol bij het handhaven van de kwaliteit en efficiëntie van onze keukenactiviteiten.

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

KEUKENMEDEWERKER

Voor een klant van ons omgeving HASSELT zijn we op zoek naar enthousiaste keukenmedewerkers om hun toegewijde keukenteam te versterken. Als keukenmedewerker speel je een belangrijke rol in het voorbereiden en serveren van hoogwaardige maaltijden aan de gasten. Je werkt nauw samen met de chef koks en sous chefs om ervoor te zorgen dat de klanten genieten van heerlijke gerechten in een gezellige ambiance.

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

CHEF-kok

Voor een klant van ons omgeving HASSELT zijn we op zoek naar een gepassioneerde en ervaren chef-kok om hun culinaire team te versterken.
Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor het creëren van heerlijke gerechten en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen in de keuken. Je werkt nauw samen met het team van koks om ervoor te zorgen dat de gasten een onvergetelijke eetervaring hebben.

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage