toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
416 vacatures gevonden

Vacatures in de productiesector

Ben je op zoek naar een dynamische en stabiele carrière? Heb je dan de productiesector al overwogen? Deze sector biedt tal van carrièremogelijkheden, van productie en techniek tot management. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden in deze sector meestal uitstekend, met aantrekkelijke salarissen en voordelen. Hieronder lees je meer over de voordelen van werken in de productiesector  en waarom dit een aantrekkelijke carrièrekeuze kan zijn.


Een van de grootste voordelen van werken in de productiesector is de stabiliteit van de sector. Productiebedrijven zijn vaak grote, goedgevestigde organisaties met een lange geschiedenis en een solide klantenbestand. Dit betekent dat de werkgelegenheid meestal stabiel is en dat er weinig risico is op faillissement of inkrimping van het personeelsbestand.


Een ander voordeel van werken in de productiesector is dat er veel verschillende carrièremogelijkheden zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in productie, techniek, kwaliteitscontrole of management, er zijn veel mogelijkheden om te groeien en je vaardigheden en ervaring te ontwikkelen. Bovendien biedt werken in de productiesector vaak mogelijkheden om nieuwe uitdagingen aan te gaan, omdat productiebedrijven wereldwijd actief zijn.
Naast een aantrekkelijke salaris, geniet je vaak van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregelingen en ziektekostenverzekeringen, of mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Als je op zoek bent naar een stabiele en lonende carrière, overweeg dan een job in de productiesector. Met veel carrièremogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een solide economische basis, is deze sector een aantrekkelijke optie voor ambitieuze professionals.


De productiesector is een diverse branche met veel verschillende functiemogelijkheden. Afhankelijk van de grootte en specialisatie van het productiebedrijf, zijn er verschillende functies en niveaus van verantwoordelijkheid beschikbaar.

 

Hieronder volgen enkele veelvoorkomende functiemogelijkheden in de productie:

 • Productiemedewerker: Productiemedewerkers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de feitelijke productietaken, zoals assemblage, machinewerk, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending.
  Operatoren: Operatoren zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van machines en apparatuur, evenals het oplossen van technische problemen die tijdens het productieproces kunnen ontstaan.
  Productiemanager: Productiemanagers zijn verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, leiden en controleren van de productieactiviteiten om ervoor te zorgen dat producten op tijd en binnen het budget worden geproduceerd.
  Kwaliteitscontroleur: Kwaliteitscontroleurs zijn verantwoordelijk voor het monitoren en testen van de kwaliteit van producten tijdens het productieproces en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specificaties en standaarden.
  Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de stroom van materialen en producten door het productieproces, van de ontvangst van grondstoffen tot de levering van afgewerkte producten.

Productieplanner: Productieplanners zijn verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de productieactiviteiten om ervoor te zorgen dat producten op tijd en binnen het budget worden geproduceerd.
Operationeel manager: Operationele managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de dagelijkse productieactiviteiten, waaronder planning, kwaliteitscontrole, logistiek en personeelsbeheer.
Dit zijn slechts enkele van de vele functiemogelijkheden in de productiesector. Afhankelijk van het type productiebedrijf en de grootte ervan, kunnen er nog veel meer functies en specialisaties beschikbaar zijn.

Lees meer
Lees minder

Polyesterbewerker

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van carrosseriebouw. Momenteel zijn wij op zoek naar een extra polyesterbewerker.

Als polyesterbewerker bij ons sta jij in voor:

 • Het vervaardigen van sandwichpanelen
 • Schuren en plamuren
 • Voorbereiden van panelen voor de spuiterij

De voordelen:

 • Voltijdse job in dagdienst (van maandag tot en met donderdag werk je van 7u30-16u15, op vrijdag start je weekend om 15u45.
 • Job optie vast
 • Loon volgens PC 149.02
 • Je komt terecht in team met toffe collega’s en een leuke werksfeer
 • Boven op je 20 dagen verlof heb je recht op 9 ADV dagen
 • Je krijgt de kans om in een bedrijf te werken dat uniek is in z’n segment

Heb jij een eerste ervaring in een productieomgeving en heb je van een opleiding schrijnwerkerij genoten? Dan ben jij de polyesterbewerker die wij zoeken! Solliciteer nu en we bellen je meteen op!

MERKSPLAS
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Poederlakker

Ben je graag altijd bezig? Dan is deze job in dag in de productie wel iets voor jou!

OUDENAARDE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Betonarbeider

Voor een dynamisch familiebedrijf  zoeken wij een gemotiveerde betonarbeider!

GISTEL
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Elektro-technieker (M/V/X)

Passie voor alles wat elektriciteit en techniek betreft? Solliciteer nu!

GISTEL
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productie-arbeiders voor twee- en/of drieploegenstelsel

Voor een familiebedrijf in Ichtegem zijn we op zoek naar gemotiveerde operator die in twee- en/of drieploegenstelsel kunnen werken!

Je werkt vanuit de controle kamer en gaat ter plaatste indien nodig.

Je krijgt een intensieve opleiding bij opstart om het volledige productieproces onder de knie te krijgen.


Ben jij de persoon die ons team wil versterken? 

 

ICHTEGEM
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Internal Sales Medewerker NL/FR

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie in Sales? Wil je gebruik maken van je Franse en Nederlandse kennis?

Kan jij goed klantenrelaties opbouwen en onderhouden? Dan ben jij de Sales medewerker die wij zoeken!


Contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.be of op 013 67 09 70.

Paal
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productiemedewerker ploegen (tijdelijk met verlenging mogeliljk)

Ben jij op zoek naar een dynamische uitdaging waarbij je een belangrijke rol speelt in het productieproces van hoogwaardige buizen?

Zoek dan niet verder en solliciteer! 

We zoeken nog een productiemedewerker.


PELT
voltijds
Tijdelijke job

Inpakker / monteur

Ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende baan? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Inpakker / Monteur om ons team te versterken. Je werkt in dagdienst en draagt bij aan het nauwkeurig inpakken van bestellingen en het monteren van koepels en dakvensters.


Aalter
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Tijdelijke handlanger

Zoek jij een job in dagdienst in de voedingsector?

Is fysiek zwaar werk voor jou geen probleem? 

Kan je snel starten en ben je op zoek naar een tijdelijke job? 


Solliciteer dan snel! 

Beerse
voltijds
Tijdelijke job

Productiemedewerker (2-ploegen)

FEIT: Diepvriesgroenten en - fruit zijn gezonder vers! Waarom? Direct ingevroren na de oogst, invriezen zorgt ervoor dat de smaak behouden wordt en de kwaliteitsnormen liggen veel hoger!

Waarom dit feit? 
Wel wij zoeken voor een sterk groeiende speler op deze markt mensen (2-ploegen) die mee willen werken aan dit productieproces. We zoeken mensen die een passie hebben om in de voeding te werken. 

Ontdek in deze vacature waarom je voor onze klant zou kiezen! 

Wat kan ook: solliciteer en ga eens op gesprek / rondleiding bij onze klant. 

Ardooie
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage