toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
376 vacatures gevonden

Vacatures in Limburg

De provincie Limburg biedt diverse kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren. De logistieke sector is goed vertegenwoordigd in Limburg, dankzij haar ligging. Er zijn tal van vacatures beschikbaar voor logistiek managers, transportplanners en magazijnmedewerkers.


Daarnaast is de productiesector een belangrijke werkgever in Limburg, met vacatures voor onder andere operators, technici en engineers. De retailsector biedt ook volop kansen, met veel vacatures voor verkoopmedewerkers, winkelassistenten en shop managers.


Bovendien kan je ook in de administratieve sector terecht, met vacatures voor administratief medewerkers, receptionisten en andere ondersteunende functies. Kortom, Limburg biedt diverse kansen tot werkgelegenheid in verschillende sectoren, waardoor het een aantrekkelijke provincie is om te werken en te wonen.

Lees meer
Lees minder

Verkoper kippenkraam

Voor een gekende markkraam gespecialiseerd in kippenproducten zijn we dringend op zoek naar verkopers/verkoopsters. Heb je daarnaast ook zin om de stiel van het bakken te leren kennen?

Neem dan direct contact op met ons! 

Halen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Chef beenhouwer

Heb je een achtergrond van beenhouwen door opleiding en/of ervaring? Dan is onze gevarieerde vacature is voor jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou als winkelmedewerker voor onze traiteurafdeling! Solliciteer snel via onze website of neem contact met ons op via het nummer 016805016.

Tongeren
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Keukenmedewerker

Ben jij gepassioneerd door gastronomie en wil je deel uitmaken van een dynamisch team in de horeca? Onze, een gerenommeerd restaurant, is op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker om hun team te versterken. Als keukenmedewerker bij onze klant speel je een essentiële rol in het bereiden van hoogwaardige gerechten en het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring voor onze gasten.

Heusden-Zolder
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Hulpkok

Ben jij een gepassioneerde liefhebber van gastronomie en wil je jouw talenten in de keuken laten zien? Onze klant, een gerenommeerd restaurant, is op zoek naar een enthousiaste hulpkok om ons team te versterken. Als hulpkok bij onze klant speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van het keukenteam en het creëren van culinaire hoogstandjes voor onze gasten.

Heusden-Zolder
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Storings- en onderhoudstechnieker 2-ploegen

Ben jij een technisch talent met een passie voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden? Onze klant zoekt een gedreven Storings- en Onderhoudstechnieker om hun team te versterken en bij te dragen aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze productieprocessen. Als Storings- en Onderhoudstechnieker bij onze klant speel je een cruciale rol in het waarborgen van de continuïteit van onze productie.

Zonhoven
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Medewerker Tuinonderhoud en-aanleg

Werk je graag buiten en ben je er niet bang van je handen vuil te maken, dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer snel!

Sint-Truiden
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

1ste winkelbediende traiteurafdeling

Heb je enkele jaren ervaring in de verkoop of binnen een keukenomgeving en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan hebben wij een gevarieerde job voor jou!

Solliciteer snel via onze website of neem contact met ons op via het nummer 016805016.Sint-Truiden
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Handige Harry

Als handige Harry zorg je voor diverse herstellingen, onderhoudswerken en opbouwwerken in het ganse magazijn.

Ben je naast lasser, ook electricien en bouwvakker, solliciteer dan snel!

Sint-Truiden
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Plaatser Aluminium schrijnwerk

Door een sterke groei zijn wij op zoek naar plaatsers voor aluminium buitenwerk.

Wil je werken in een tof team in een bedrijf waar je veel kan bijleren? 
Wij zoeken gemotiveerde mensen, met oog voor kwaliteit, afwerking & details.

Neem dan spoedig contact met ons op!

SINT-TRUIDEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Monteur Aluminium schrijnwerk


Ben jij handig en goed in het samenstellen van dingen, wil jij in een tof team werken, in een bedrijf waar je kan bijleren, lees dan zeker verder! Voor ons atelier zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs.

Heb je interesse, solliciteer dan snel!


SINT-TRUIDEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage