Werken bij Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Van origine zijn we Nederlands, maar je kan inmiddels bij meer dan 2.000 winkels in wel 9 landen budgetshoppen.

 

Houd jij ook zo van leuke en handige producten? Laat je dan verrassen door ons brede en wisselende assortiment met wel 6.000 producten in 14 categorieën. Natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Kleine prijzen, grote glimlach is immers waar we het voor doen.

 

Iedere week liggen er 150 nieuwe items in de winkel en scoor je de leukste koopjes nóg voordeliger in de weekactie. Reden te meer om lekker vaak langs te komen. We waarschuwen je alvast: wees niet verbaasd als je voor schoonmaakmiddel komt, maar de winkel ook dolblij verlaat met een shopper vol andere handige en leuke spulletjes met kleine prijsjes. Dat is het Action-effect!

Jobstudent

Graag onder de mensen zijn, een spontane glimlach en een vlotte babbel: dat heb je al, de rest wordt je aangeleerd! Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob  waar je verschillende taken mag doen zodat de werkdag vliegt? Solliciteer dan vandaag nog!

Hoogstraten
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent bedrijfsleider

Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie waarin je veel kan bijleren? Houd je ervan om in team dagelijks te zorgen voor een goed verkoopresultaat? Ga jij kostenbewust, met de nodige focus te werk? Dan bezorg je maar beter ons meteen jouw CV, want wij hebben de ideale vacature voor jou!


Knokke
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Winkelverantwoordelijke

Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie waarin je veel kan bijleren? Houd je ervan om in team dagelijks te zorgen voor een goed verkoopresultaat?

Ga jij kostenbewust, met de nodige focus te werk?

Dan bezorg je maar beter ons meteen jouw CV, wij hebben de ideale vacature voor jou!

Maaseik
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent bedrijfsleider

Onze klanten voelen zich welkom in de winkel en lopen met een grote glimlach naar buiten. Als assistent winkelverantwoordelijke heb jij één van de meest veelzijdige banen. Geen dag is hetzelfde.

Creativiteit en ondernemerschap neemt hier de bovenhand!

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan nu online of contacteer ons op 016 29 09 10 voor meer info ;)

Holsbeek
voltijds
Vaste job

Winkelmedewerker

Wil jij gewoon lekker werken bij een leuk bedrijf in de buurt? Samen met je collega’s houd jij de winkel gevuld, netjes en strak. Dankzij je afwisselende werkzaamheden vliegt je werkdag voorbij

Waregem
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage