1. Homepage
  2. Alle vacatures
  3. Werken als jobstudent

Werken als jobstudent

vacatures

Wil je graag wat bijverdienen in de zomervakantie (juli-augustus-september)? Dat is een goed idee! Je verdient er (bijna) onbelast geld door én je leert soft en hard skills die nuttig zijn in je verdere carrière. Neem het van ons aan, die werkervaringen staan mooi op je CV!

Werken als jobstudent kan je in verschillende sectoren. Wij hebben hieronder de populairste even onder elkaar gezet, met wat meer info erbij. Ben je helemaal overtuigd van een bepaalde sector? Klik dan op de link en vul het registratieformulier voor die sector in. Een CV is niet verplicht. Wij nemen contact met je op als we een vacature bij één van onze klanten hebben die aan je voorkeuren voldoet.

Werken als jobstudent

Jobstudent in de retailsector

Werk je graag met je handen, maar spendeer je ook graag tijd met het verder helpen van klanten? Met een job in de retail sta je letterlijk tussen de mensen, maar sta je ook in voor het uitpakken en uitstallen van allerlei producten.Werk je graag met je handen, maar spendeer je ook graag tijd met het verder helpen van klanten? Met een job in de retail sta je letterlijk tussen de mensen, maar sta je ook in voor het uitpakken en uitstallen van allerlei producten.

 

NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER VOOR DE RETAILSECTOR

Jobstudent in de logistieke sector

De logistieke sector is het kloppend hart van de leveringen aan huis. Of je nu producten klaarzet voor verzending in een magazijn, of ze tot bij de eindklant brengt met een bestelwagen of de fiets; ook jij draagt je steentje bij aan elke thuislevering.

 

NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER VOOR DE LOGISTIEKE SECTOR

Jobstudent in de productiesector

Alles wat je rondom je ziet wordt wel ergens gemaakt. In een productieomgeving werk je mee aan het verwerken van grondstof tot tussen- of eindproduct. Hard werk dat goed beloond wordt!

 

NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER VOOR DE PRODUCTIESECTOR

Jobstudent in de eventsector - promoteam

Ben je een vlotte babbelaar? Geen schrik om onbekenden aan te spreken? Weet je mensen als geen ander te enthousiasmeren? Dan is een job in een promoteam iets voor jou. Jij weet perfect hoe je het juiste doelpubliek overtuigt en krijgt er nog eens energie van ook!

 

NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER VOOR DE EVENTSECTOR - PROMOTEAM

Jobstudent in de eventsector - stagehands

Aan elk concert of elke voorstelling gaat een serieus meesterwerk vooraf. Jij deinst er niet voor terug om te zeulen met materiaal voor de pret begint. En achteraf? Dan werk je mee aan de afbouw. En hup, naar het volgende event! Je solliciteert voor deze functie via Crewbooking.

NAAR DE WEBSITE VAN ONZE PARTNER CREWBOOKING

Jobstudent in de persoonlijke zorgassistentie/zorgsector

Het hart op de juiste plaats? Werk je graag met en voor mensen? Dan is een job in de zorgassistentie jou op het lijf geschreven. In deze job help je mensen met een beperking in hun dagelijkse routines en in hun vrije tijd. Dit alles op maat van de persoon in kwestie. Ook studenten die op zoek zijn naar een job in de bredere zorgsector kunnen dit formulier invullen.

 

NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER VOOR DE ZORGSECTOR

We contacteren je enkel in het kader van jouw zoektocht naar een studentenjob, en sturen je enkel voorstellen door in functie van jouw interesses en voorkeuren. Wil je die toch nog wijzigen? Neem dan contact op met één van onze kantoren.

Weet je niet waar beginnen?

 

Neem dan een kijkje in ons jobaanbod voor studenten. Daar doe je ongetwijfeld wat inspiratie op om je voorkeuren te stroomlijnen. Of vind je daar meteen een job die jou interesseert!

Maar hoe zit dat nu juist met studentenjobs?

Op de website van Student@Work vind je een antwoord op al jouw vragen. We geven je de essentie in een notendop mee.

 

Je mag werken als jobstudent vanaf je 15 jaar oud bent én de eerste twee studiejaren van het middelbaar onderwijs hebt gevolgd. Voldoe je niet aan die laatste voorwaarde, dan mag je werken vanaf je 16de verjaardag.

 

Je mag in totaliteit 475 uur per jaar werken. Daar zijn enkele uitzonderingen op – zoals de regeling voor verenigingswerk – iets om rekening mee te houden als je actief bent in een sportclub of andere vereniging.

 

Je mag afhankelijk van je gezinssamenstelling en de regio waar je woont maar een bepaald bedrag bijverdienen. Zit je met specifieke vragen over jouw situatie? Dan neem je best contact op met de FOD Financiën.

 

 

Werken als jobstudent

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage