toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
551 vacatures gevonden

Vacatures in de retail

De retailsector is een belangrijke pijler van de economie en omvat alle bedrijven die producten en diensten aan consumenten verkopen. Van kleine lokale winkels tot grote internationale winkelketens en e-commerce websites, de retailsector biedt een brede waaier aan mogelijkheden voor consumenten wereldwijd.


Binnen de retailsector zijn er verschillende subsectoren, zoals de detailhandel, groothandel en e-commerce. Detailhandel omvat de verkoop van producten en diensten aan consumenten in fysieke winkels, terwijl groothandel zich richt op de verkoop van producten aan bedrijven en winkels in grote hoeveelheden. E-commerce verwijst naar de verkoop van producten en diensten via online platforms.
De retailsector biedt ook een scala aan carrièremogelijkheden in verschillende functies, zoals verkopers, winkelmedewerkers, managers en marketingspecialisten. Het bieden van uitstekende klantenservice is cruciaal voor de retailsector, omdat dit bijdraagt aan het succes van een winkel.
De retailsector is bovendien voortdurend in ontwikkeling door de opkomst van nieuwe technologieën die de manier waarop mensen winkelen veranderen. Bedrijven in de retailsector moeten daarom blijven innoveren en zich aanpassen aan de veranderende markt en trends om concurrerend te blijven.


In het kort: de retailsector is een brede en diverse sector die verantwoordelijk is voor het verkopen van producten en diensten aan consumenten. Het biedt veel mogelijkheden voor werkgelegenheid en carrièreontwikkeling, en speelt een belangrijke rol in de economie. Wil je succesvol zijn in deze dynamische sector? Dan blijf je best op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
De retailsector biedt een breed scala aan vacatures, variërend van verkopers en winkelmedewerkers tot managers en marketingprofessionals. Als je op zoek bent naar werk in de retail, zijn er verschillende functies die momenteel veel gevraagd zijn

 

Verkoopmedewerker: Verkoopmedewerkers zijn essentieel voor elke detailhandel. Het is een klantgerichte functie waarbij verkoopmedewerkers verantwoordelijk zijn voor het helpen van klanten bij het vinden van de producten die ze zoeken en hen te adviseren over aanvullende producten die relevant zijn. Een verkoopmedewerker die klantvriendelijk is, productkennis heeft en in staat is om aan de behoeften van de klant te voldoen, zal sterk scoren.

 

Assistent-manager: Als assistent-manager ben je de rechterhand van de winkelmanager en ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening. Deze functie vereist leiderschapskwaliteiten en organisatorische vaardigheden, samen met de mogelijkheid om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden.

 

De retailsector is ook een heel interessante sector om als jobstudent aan de slag te gaan. Als jobstudent in de retailsector heb je een belangrijke rol in het team van een winkel. Door te helpen bij de dagelijkse werkzaamheden en het bieden van goede klantenservice, draag je bij aan het succes van de winkel. Zorg dat je altijd vriendelijk, professioneel en nauwkeurig te werk gaat en communiceer op een goede manier met klanten en teamleden.

Lees meer
Lees minder

Winkelmedewerker

Ben jij op zoek naar een job als winkelmedewerker? Ben je gemotiveerd en stel je je flexibel op in uren en dagen? Zoek je een voltijds job?  Zeg je ja op al deze vragen? Solliciteer dan nu, want dan ben jij de persoon die we zoeken.

Attenhoven
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Verkoper/chauffeur

Ben jij een gedreven en empatische verkoper? Ben jij bovendien graag op de baan? Lees dan zeker verder! 

Tienen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chef- Beenhouwer

Word jij onze nieuwe beenhouwer? Heb je interesse, laat ons snel iets weten!

Tienen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Banketbakker DAG/NACHT

Ben je gepassioneerd door patisserie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!
HOEGAARDEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker

Werk je graag als verkoper in een bakkerij? Dan is deze job voor jou!

Linter
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Bakker met daguren

Heb je altijd al in een industriële bakerij willen werken die werkt met lokale en regionale producten volgens traditionele receptuur? Heb je een dilploma bakker/banketbakker of heb je een cursus gevolgd en hierin ervaring? 


HOEGAARDEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Verkoper kippenkraam

Voor een gekende markkraam gespecialiseerd in kippenproducten zijn we dringend op zoek naar verkopers/verkoopsters. Heb je daarnaast ook zin om de stiel van het bakken te leren kennen?

Neem dan direct contact op met ons! 

Halen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

1ste winkelbediende traiteurafdeling

Heb je enkele jaren ervaring in de verkoop of binnen een keukenomgeving en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan hebben wij een gevarieerde job voor jou!

Solliciteer snel via onze website of neem contact met ons op via het nummer 016805016.Sint-Truiden
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent bouwleider Doe het-zelfzaak

Voor een doe-het-zelf zaak in Tienen zijn wij op zoek naar een assistent bouwleider met een zeer divers takenpakket van hoofd kassa tot promotie, administratie enzovoort. Heb je interesse, solliciteer dan snel!

Tienen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief Commercieel bediende

Voor een groothandel van Biologische producten zijn we op zoek naar een Commercieel bediende. Heb je interesse, solliciteer snel!

TIENEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage