toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
258 vacatures gevonden

Vacatures in de administratie

Werken in de administratieve sector in Vlaanderen biedt tal van mogelijkheden voor een boeiende en uitdagende carrière. Of je nu net bent afgestudeerd of al enige werkervaring op zak hebt, er zijn diverse functies binnen deze sector beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie over wat het betekent om te werken in de administratieve sector in Vlaanderen.

 

Taken in de administratie: Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, zoals het verwerken van inkomende en uitgaande post, het opstellen van rapporten en correspondentie, het organiseren van vergaderingen en afspraken, en het bijhouden van databases en bestanden. Het is belangrijk dat je accuraat en precies werkt en dat je goed in staat bent om prioriteiten te stellen.


Diverse functies: Er zijn tal van functies beschikbaar binnen de administratieve sector, variërend van administratief medewerker tot secretaris of office manager. De functies verschillen in verantwoordelijkheden, werkzaamheden en vereisten. Het is belangrijk om te onderzoeken welke functie het beste past bij jouw vaardigheden en interesses.


Flexibele werktijden: Veel administratieve functies bieden flexibele werktijden, wat betekent dat je jouw werkschema kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Dit is vooral handig voor mensen die op zoek zijn naar een baan die hen in staat stelt om werk en privéleven in balans te houden.


Opleidingsmogelijkheden: De administratieve sector biedt tal van opleidingsmogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling. Werkgevers bieden vaak trainingen, workshops en andere educatieve middelen om jouw vaardigheden te verbeteren en te blijven ontwikkelen.


Goede arbeidsvoorwaarden: Veel werkgevers in de administratieve sector bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, extralegale voordelen en mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling. Het is belangrijk om te onderzoeken welke werkgevers deze voordelen bieden en welke het beste passen bij jouw vaardigheden en interesses.

 

De afgelopen decennia heeft de administratieve sector een aanzienlijke evolutie doorgemaakt. Oorspronkelijk was administratief werk vooral gericht op het beheren van documenten en communicatie, zoals het verwerken van papieren dossiers en het versturen van brieven en faxen. Met de komst van computers en internet heeft de administratieve functie zich echter ontwikkeld tot een meer geavanceerde en technologiegerichte rol.

 

Tegenwoordig maakt de administratieve sector veel gebruik van digitale technologieën om informatie te beheren en te communiceren. Administratieve medewerkers werken vaak met softwareprogramma's zoals spreadsheets, databases en boekhoudkundige software om gegevens te verwerken en te organiseren. Ook het gebruik van e-mail, chat-apps en videoconferenties om te communiceren is niet meer weg te denken.

De evolutie van de administratieve functie heeft niet alleen geleid tot veranderingen in de manier waarop het werk wordt uitgevoerd, maar ook in de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in deze sector. Tegenwoordig is het belangrijk om niet alleen goed te zijn in het beheren van informatie, maar ook in het gebruik van digitale technologieën, het analyseren van gegevens en het oplossen van problemen.

Naast technologische vooruitgang is er ook een groeiende vraag naar administratieve professionals met interpersoonlijke vaardigheden. Goede communicatie, teamwork en klantgerichtheid zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit voor administratieve medewerkers, omdat ze vaak fungeren als het gezicht van de organisatie voor klanten en externe partners.

De evolutie van de administratieve functie heeft ook geleid tot nieuwe en diverse functies binnen deze sector. Bijvoorbeeld, data-analisten, informatiebeheerders en projectassistenten zijn allemaal functies die zijn ontstaan door de technologische vooruitgang en de veranderingen in de manier waarop organisaties werken.

 

Kortom, werken in de administratieve sector in Vlaanderen biedt diverse mogelijkheden voor een boeiende en uitdagende carrière. Er zijn tal van functies beschikbaar die passen bij jouw vaardigheden en interesses, ongeacht jouw ervaringsniveau. Als je op zoek bent naar een baan waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen, dan is de administratieve sector een goede keuze.

Lees meer
Lees minder

Call agent NL/FR NACHT (deeltijds)

Voor een sterk groeiend bedrijf gelegen te Genk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde deeltijdse Call Agent! Help jij graag mensen verder met het plannen van een afspraak? Of wil je graag mensen helpen in nood door ze de juiste handelingen aan te bieden? Beheers je zowel het Nederlands als het Frans uitstekend? Wil jij werken in de NACHT? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Lees snel verder of contacteer ons op 011/26.49.90!

GENK
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Call advisor (NL)

Ben jij gemotiveerde, sociale en spontane persoon die over een gezonde portie overtuigingskracht beschikt? Deins je er niet voor terug om deze overtuigingskracht op een professionele manier te gebruiken? Ben je stressbestendig en houden het behalen van verkoopsdoelen je scherp? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

We zijn namelijk op zoek naar een Nederlandstalige inhouse call advisor. In deze functie zal jij het eerste aanspreekpunt zijn van klanten en ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor de sales advisors. 

Solliciteer hieronder of bel ons op het nummer 011/26.49.90.

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief Bediende

Ben jij opzoek naar een administratieve functie en spreek jij vloeiend Nederlands en Engels? Heb jij kennis, affiniteit of een gezonde interesse in de chemische sector? Zoek jij een veelzijdige job in de ruime regio rond Hasselt? Ben ben JIJ de persoon die wij zoeken!


Interesse? Scroll verder of bel 011/26.49.90!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Commercieel bediende

Agilitas Roeselare is momenteel op zoek naar een enthousiaste en ervaren voltijds Commercieel Bediende voor een klein, stabiel familiaal bedrijf in Roeselare. Als jij vloeiend bent in Nederlands, Frans, Engels en een mondje Duits spreekt én graag zelfstandig werkt, dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor ons team!


ROESELARE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier

Wij zijn de grootste franchisepartner van een gekende supermarktketen, die er voor wil zorgen dat ze jouw persoonlijke kruidenier zijn. In onze supermarkten gaan we voor betaalbaar en bereikbaar.

Momenteel zijn wij voor onze vestiging in Turnhout op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier bestaat je takenpakket uit:

  • Je staat in voor het ontvangst van de producten/goederen in het magazijn
  • Je zorgt voor een correcte opsplitsing van de goederen zodat je collega’s snel de winkel kunnen aanvullen
  • Lossen van camions (handmatig aangezien het hier gaat om karren)

Zit je taak in het magazijn erop, dan ga je in onze winkel mee helpen met het aanvullen van de rekken.
In ons magazijn werk je niet met een heftruck of elektrische transpallet, alles gaat hier handmatig en alle producten staan op karren.

De voordelen:

  • Een plezierige job dichtbij huis
  • Loon volgens barema
  • Doorgroeimogelijkheden, indien je dit wil
  • Job optie vast na een geslaagde interim periode

Schrikt fysiek werk in een magazijn je niet af? Hou je van contact met onze leveranciers? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer nu en we bellen je meteen op! 

Turnhout
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief Bediende - Tijdelijk

Je rapporteert aan de Teamleader Aankoop en bent een van de administratieve spilfiguren op de afdeling Procurement & Facilities. Deze afdeling staat in voor het afleveren van correcte diensten en goederen voor onze interne klanten. Dit voor zowel onderhoudscontracten, nieuw te ontwikkelen materialen en aankopen die voortvloeien uit projecten.

Merelbeke
voltijds
Tijdelijke job

Callagent Franstalig

Als Franstalige Callagent Outbound bij een klant van ons in Hasselt, speel je een cruciale rol in het vergroten van het klantenbestand voor hernieuwbare energie en het bevorderen van duurzame energieoplossingen.
Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten via telefoongesprekken om hen bewust te maken van de producten en diensten die de klant aanbiedt.
Je overtuigingskracht en passie voor duurzaamheid zullen van groot belang zijn om succesvol te zijn in deze job!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Financieel administratief medewerker

Wij geloven in de kracht van de juiste ingesteldheid. We zoeken enthousiaste doeners met een passie voor zowel de juridische sector als cijfermatig werk.

Als jij gedreven bent, initiatief toont en graag deel uitmaakt van een groeiend en ondernemend kantoor, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job

Klantendienstmedewerker

Wij zijn op zoek naar een klantendienst medewerker die na het krijgen van een vast contract het ziet zitten om 60% van thuis uit te werken en 40% vanop kantoor.

We zoeken dus iemand die zeer zelfstandig kan werken en eigen dossiers goed kan beheren en opvolgen.


Aalst
voltijds
Tijdelijke job

Sales support

Ben jij een administratieve duizendpoot die het overzicht over verschillende projecten makkelijk kan bewaren? 

Werk jij gestructureerd en analytisch? 

Zin in een functie die ondersteuning biedt aan 2 projectleiders en 2 sales managers? 

Lees dan snel even verder en solliciteer vandaag nog. Vragen bel 03 844 80 51 of whatsapp 0496 19 25 76 ons zeker. 

Kontich
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage