toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
348 vacatures gevonden

Vacatures in de logistieke sector

Werken in de logistieke sector in Vlaanderen biedt veel mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de transport- en distributiesector. Door de geografische ligging van Vlaanderen en de sterke infrastructuur biedt de logistieke sector er veel werkgelegenheid en carrièremogelijkheden. 

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de logistieke sector in Vlaanderen.


1. Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Dit kan fysiek werk inhouden, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het sorteren van goederen. Het kan ook administratief werk omvatten, zoals het bijhouden van voorraden en bestellingen.
2. Chauffeur: Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen van de ene locatie naar de andere. Dit kan met een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, trein of boot zijn. Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een rijbewijs en een goede kennis hebben van verkeersregels en -veiligheid.
3. Supply Chain Manager: Supply Chain Managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de hele supply chain, van inkoop tot distributie. Ze moeten in staat zijn om de vraag naar producten te voorspellen, de voorraden te beheren en het transport te plannen. Dit vereist een combinatie van analytische, technische en leiderschapsvaardigheden.
4. Logistiek Planner: Logistiek planners zijn verantwoordelijk voor het plannen van de transport- en distributieactiviteiten. Dit omvat het plannen van routes, het coördineren van de transporten en het bijhouden van de voorraadniveaus. Het vereist een goede kennis van logistieke processen en systemen.
5. Magazijnmedewerker: Magazijnmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in het magazijn. Dit omvat het ontvangen van goederen, het in- en uitpakken van producten en het verzenden van bestellingen. Magazijnmedewerkers moeten fysiek fit zijn en in staat zijn om te werken met verschillende soorten gereedschappen en apparatuur.

De logistieke sector biedt een breed scala aan functies voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Of je nu geïnteresseerd bent in fysiek werk in een magazijn of in een leidinggevende rol, er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. De logistieke sector in Vlaanderen is in constante ontwikkeling - ideaal voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei.

Lees meer
Lees minder

Magazijnmedewerker

Stroop je graag je mouwen op? Voor een bedrijf te Tienen zijn we opzoek naar een gemotiveerde magazijnier!

Tienen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur C

Ben je graag op de baan en beschik je over een rijbewijs C? Dan hebben wij een job voor jou!

Tienen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnmedewerker

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je niet bang voor fysiek werk? Dan zoeken we jou.

Meld je aan bij Agilitas Tienen en ga aan de slag als magazijnmedewerker in een groothandel van auto-onderdelen. 

Tienen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Junior transportplanner/dispatcher

Dit bedrijf is actief in 3 sectoren: logistiek, huif- en tanktransport. Ze zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport vanuit Boutersem, zowel palletdistributie als deelvrachten en complete ladingen van en naar België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Roemenië, Italië, en Noorwegen.

Het tankwagentransport heeft voornamelijk betrekking op het vervoer van detergenten en afgeleide producten, inclusief ADR.

Voor dit bedrijf zoeken we nog een transportplanner/dispatcher, ben jij de planner die we zoeken? Lees verder of solliciteer direct!


BOUTERSEM
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur C(E)

Voor een bedrijf in Tienen zoeken we een vrachtwagenchauffeur. Wil jij werken als Chauffeur C en ben je reeds in bezit van een geldig rijbewijs? Solliciteer snel! 

Tienen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur CE

Voor een bedrijf te Kortenaken zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Heb je interesse, laat ons snel iets weten!

Kortenaken
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Afleveraar - monteur

Agilitas zoekt een chauffeur - monteur die zich kan vrijmaken op zaterdag 

Studenten met rijbewijs B ook zeer welkom!

GROBBENDONK
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

chauffeur CE

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs en zoek je een nieuwe uitdaging in de transportsector? Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde Chauffeur CE om hun team te versterken. Als Chauffeur CE bij onze klant ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig vervoeren van goederen naar diverse bestemmingen binnen Europa.

HOUTHALEN-HELCHTEREN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief bediende Luchthaven

Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt?

Je hebt een echte passie voor logistiek?

Je kan werken binnen een flexibele en steeds wisselende omgeving. Werken in shiften is dan ook geen probleem voor jou?

Solliciteer hier zeker voor

Machelen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Technieker binnen & buitendienst.

Werk jij graag in een kleiner team? 

Ben jij gebeten door technieken, en wil je ook bijleren indien nodig? 

Heb je geen schrik van de handen uit de mouwen te steken en het vuile werk te verrichten.

Top! Wij zijn op zoek naar een Technieker voor binnen en buitendienst, interessant? Lees dan zeker verder onderin! 

Temse
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage