toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
380 vacatures gevonden

Vacatures in de logistieke sector

Werken in de logistieke sector in Vlaanderen biedt veel mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de transport- en distributiesector. Door de geografische ligging van Vlaanderen en de sterke infrastructuur biedt de logistieke sector er veel werkgelegenheid en carrièremogelijkheden. 

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de logistieke sector in Vlaanderen.


1. Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Dit kan fysiek werk inhouden, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het sorteren van goederen. Het kan ook administratief werk omvatten, zoals het bijhouden van voorraden en bestellingen.
2. Chauffeur: Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen van de ene locatie naar de andere. Dit kan met een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, trein of boot zijn. Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een rijbewijs en een goede kennis hebben van verkeersregels en -veiligheid.
3. Supply Chain Manager: Supply Chain Managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de hele supply chain, van inkoop tot distributie. Ze moeten in staat zijn om de vraag naar producten te voorspellen, de voorraden te beheren en het transport te plannen. Dit vereist een combinatie van analytische, technische en leiderschapsvaardigheden.
4. Logistiek Planner: Logistiek planners zijn verantwoordelijk voor het plannen van de transport- en distributieactiviteiten. Dit omvat het plannen van routes, het coördineren van de transporten en het bijhouden van de voorraadniveaus. Het vereist een goede kennis van logistieke processen en systemen.
5. Magazijnmedewerker: Magazijnmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in het magazijn. Dit omvat het ontvangen van goederen, het in- en uitpakken van producten en het verzenden van bestellingen. Magazijnmedewerkers moeten fysiek fit zijn en in staat zijn om te werken met verschillende soorten gereedschappen en apparatuur.

De logistieke sector biedt een breed scala aan functies voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Of je nu geïnteresseerd bent in fysiek werk in een magazijn of in een leidinggevende rol, er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. De logistieke sector in Vlaanderen is in constante ontwikkeling - ideaal voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei.

Lees meer
Lees minder

Lader/Losser

Ben je op zoek naar een job als magazijnier waarbij je voor 80% op de heftruck zit?
Ben jij in het bezit van een heftruck attest?
Solliciteer dan nu!

Tessenderlo
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent Chauffeur B (augustus / september 2024)

Ben je nog op zoek naar een studentenjob voor de maanden augustus en/of september?

Heb je reeds 2 jaar je rijbewijs en ben je min 21 jaar?

Interesse om te werken als chauffeur B en zie je het zitten om met een bestelwagen de Vlaamse wegen te verkennen?

Aarzel niet en solliciteer zeker! 

Izegem
voltijds
Studentenjob

Orderpicker / Magazijnier

Voor een farmaceutisch bedrijf in Izegem, zijn we op zoek naar orderpickers / magazijnmedewerkers. OPSTARTDATUM is eind augustus / begin september. 

Klopt dit voor jou: Heb je graag variatie in je werk? Heb je geen rugklachten? Werk je graag in een propere familiale omgeving? Communiceer je vlot in het Nederlands?

Interesse, lees zeker verder! 

Izegem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Orderpicker

Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de voedingsindustrie? Wil jij deel uitmaken van een team dat hoogwaardige producten levert aan klanten over de hele wereld? Dan is deze vacature als Orderpicker bij ons voedingsbedrijf iets voor jou!

Destelbergen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Zeevracht expediteur

Vormt de logistieke sector de rode draad in jouw carrière? Heb je kennis van douanezaken, transportdocumenten en een administratieve achtergrond? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres voor een job als expeditiemedewerker.  Lees snel verder en solliciteer vandaag nog! 

ANTWERPEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent orderpicker

Zoek je een toffe studentenjob als orderpicker voor in de zomervakantie en/of september? Lees dan zeker verder!

Heusden (Limb.)
voltijds
Studentenjob

Chauffeur B

Voor een bedrijf in de regio zoeken wij een chauffeur B die eveneens ook alle magazijnactiviteiten op zich neemt. Heb jij ervaring als magazijnier en combineer je dit graag met levering van goederen aan klanten? Lees dan zeker verder!MEENSEL-KIEZEGEM
voltijds
Tijdelijke job

Jobstudent Chauffeur B

Maak je graag mensen blij met hun dagelijks flesje of blikje frisdrank op het werk? Iedere dag op pad met een bedrijfswagen? 

Om deze automaten ter plaatsen bij te vullen zijn wij op zoek naar jou! 

Je werkt dagelijks tussen 8u en 18u (afhankelijk van de filles).

Spreekt dit jou aan? Lees zeker verder en solliciteer vandaag nog. 

Genk
voltijds
Studentenjob

Magazijnier

Wij zoeken een magazijnier voor een tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw! 

Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Terbergchauffeur

Onze klant is een firma met een voorname reputatie in de logistieke wereld. De laatste jaren is de groep sterk aan het uitbreiden.

Hierdoor zijn ze momenteel actief in

- Goederentransport, zowel nationaal als internationaal

- Warehousing :

  • 3 sites met opslagcapaciteit van 30.000m² 
  • Opslag van gevaarlijke en niet gevaarlijke stoffen 
  • Erkend Hoge Drempel SEVESO bedrijf 

- Douane met AEO-certificaat

TURNHOUT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage