toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
413 vacatures gevonden

Vacatures in de productiesector

Ben je op zoek naar een dynamische en stabiele carrière? Heb je dan de productiesector al overwogen? Deze sector biedt tal van carrièremogelijkheden, van productie en techniek tot management. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden in deze sector meestal uitstekend, met aantrekkelijke salarissen en voordelen. Hieronder lees je meer over de voordelen van werken in de productiesector  en waarom dit een aantrekkelijke carrièrekeuze kan zijn.


Een van de grootste voordelen van werken in de productiesector is de stabiliteit van de sector. Productiebedrijven zijn vaak grote, goedgevestigde organisaties met een lange geschiedenis en een solide klantenbestand. Dit betekent dat de werkgelegenheid meestal stabiel is en dat er weinig risico is op faillissement of inkrimping van het personeelsbestand.


Een ander voordeel van werken in de productiesector is dat er veel verschillende carrièremogelijkheden zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in productie, techniek, kwaliteitscontrole of management, er zijn veel mogelijkheden om te groeien en je vaardigheden en ervaring te ontwikkelen. Bovendien biedt werken in de productiesector vaak mogelijkheden om nieuwe uitdagingen aan te gaan, omdat productiebedrijven wereldwijd actief zijn.
Naast een aantrekkelijke salaris, geniet je vaak van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregelingen en ziektekostenverzekeringen, of mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Als je op zoek bent naar een stabiele en lonende carrière, overweeg dan een job in de productiesector. Met veel carrièremogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een solide economische basis, is deze sector een aantrekkelijke optie voor ambitieuze professionals.


De productiesector is een diverse branche met veel verschillende functiemogelijkheden. Afhankelijk van de grootte en specialisatie van het productiebedrijf, zijn er verschillende functies en niveaus van verantwoordelijkheid beschikbaar.

 

Hieronder volgen enkele veelvoorkomende functiemogelijkheden in de productie:

  • Productiemedewerker: Productiemedewerkers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de feitelijke productietaken, zoals assemblage, machinewerk, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending.
    Operatoren: Operatoren zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van machines en apparatuur, evenals het oplossen van technische problemen die tijdens het productieproces kunnen ontstaan.
    Productiemanager: Productiemanagers zijn verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, leiden en controleren van de productieactiviteiten om ervoor te zorgen dat producten op tijd en binnen het budget worden geproduceerd.
    Kwaliteitscontroleur: Kwaliteitscontroleurs zijn verantwoordelijk voor het monitoren en testen van de kwaliteit van producten tijdens het productieproces en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specificaties en standaarden.
    Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de stroom van materialen en producten door het productieproces, van de ontvangst van grondstoffen tot de levering van afgewerkte producten.

Productieplanner: Productieplanners zijn verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de productieactiviteiten om ervoor te zorgen dat producten op tijd en binnen het budget worden geproduceerd.
Operationeel manager: Operationele managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de dagelijkse productieactiviteiten, waaronder planning, kwaliteitscontrole, logistiek en personeelsbeheer.
Dit zijn slechts enkele van de vele functiemogelijkheden in de productiesector. Afhankelijk van het type productiebedrijf en de grootte ervan, kunnen er nog veel meer functies en specialisaties beschikbaar zijn.

Lees meer
Lees minder

Productiearbeider

Op zoek naar een stabiele job als productiearbeider met toekomstperspectief?

Hecht je veel belang aan een goede opleiding? 

Heb je de voorkeur voor handenwerk maar denk je ook graag na? 

Dan hebben wij de ideale job als productiemedewerker voor jou! Lees hieronder snel verder

Hamme
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Half Automaat Lasser

Lassen en plooien van kooien om prefab betonnen elementen te verstevigen. 

Halfautomaat.  Je kan een lasplan lezen. 

2 ploegen, vroege en late. 40 uren werkweek.

Vlot bereikbaar, ligt vlakbij de afrit Grobbendonk E313. 

Loon :  18,5459 per uur + ploegenprimie 0,9319 + maaltijdscheques 8 euro

Is dit wat je zoekt?  Bel dan : 014 25 81 81


GROBBENDONK
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productiemedewerker Beton

Ben jij gefascineerd door machines?
Heb je een hands-on mentaliteit?
Werk jij graag in de productie en wil je in een 2-ploegen systeem werken?

Solliciteer dan direct op deze vacature!


Grobbendonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Mechanisch operator

Ben jij op zoek naar een leuke job in de productie en ben je een beetje technisch aangelegd? Kennis van (auto)mechanica of omstellen van machines?  Lees dan snel verder!

MEER
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator dagwerk

Voor een voedingsbedrijf, dat een tof en lekker product maakt, in Drongen met een tiental medewerkers, zijn wij op zoek naar een operator / kok. Ben je gebeten door zoetigheden? Zet je graag jouw tanden in een gevarieerde job? En kom je graag in een klein team terecht van een tiental personen? Lees dan snel verder want dan ben jij waarschijnlijk de persoon die we zoeken.

Solliciteer via deinze@agilitas.be of door op de knop 'Solliciter nu' te klikken. 

DRONGEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent

Wij zijn op zoek naar jobstudenten die op maandagen en in schoolvakanties willen werken als orderpicker bij onze klant in Hoogstraten. Kan je ook op andere dagen? Geef het ons dan zeker mee.

Het bedrijf verkoopt natuurlijke, gezonde voeding zoals noten, kruiden, thee, sappen en nog veel meer. Jij maakt de online bestellingen van klanten klaar voor verzending.

Ben je dus op zoek naar een actieve studentenjob, ben je vaak beschikbaar op maandag en geraak je vlot in Hoogstraten? Lees dan zeker verder!

HOOGSTRATEN
deeltijds
Studentenjob

Productiemedewerkers sorteren wasgoed/kledij

Voor onze klant, een industriele wasserij, zoeken wij sorteerders van wasgoed.

Gingelom
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Pistoolschilder

Ben jij dé ervaren pistoolschilder waarnaar wij op zoek zijn? 
Zoek jij nog naar een nieuwe uitdaging en dit in een voltijds werkverband?


Twijfel dan niet en contacteer ons snel! 013/670970 of tessenderlo@agilitas.be

PAAL
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

vlinder operator

Ben jij eerlijke, loyale operator en is kwalitatief werk afleveren belangrijk voor u?

Heb je bovendien een sterke interesse in voeding of zuivelproducten? Of lik jij graag aan een ijsje?

Wij zijn op zoek naar een vlinder operator voor in Langemark. Interesse, lees zeker verder! 

Woon jij in de regio van Langemark / Ieper? 

Langemark-Poelkapelle
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productiemedewerker

Heb jij ervaring als productiemedewerker (m/v/x) ? Of heb je ervaring binnen de voedingssector? Beheers jij het Nederlands? Bekijk dan zeker onderstaande vacature! Wij zijn op zoek naar productiemedewerkers (m/v/x) voor een industriële bakkerij in Ternat! 

TERNAT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage