toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
50 vacatures gevonden

Vacatures in Antwerpen

Antwerpen is een levendige stad met uitstekende kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren. Met de grootste haven van Europa biedt Antwerpen talloze mogelijkheden in de scheepvaart- en logistieke sector, terwijl de petrochemische industrie een belangrijke werkgever in de regio is. Naast deze sectoren zijn er veel vacatures beschikbaar in de gezondheidszorg, horeca en retail. Of je nu administratieve functies, technische expertise of zorgverleners zoekt, er zijn veel mogelijkheden voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Kortom, Antwerpen is een stad vol opportuniteiten qua werkgelegenheid in diverse sectoren. Het is dan ook een fantastische plek om te wonen en te werken - toch aan deze kant van 't Scheldt.

Lees meer
Lees minder

Elektricien

Als recyclage arbeider sta je in voor het moneteren en demonteren van batterijen op locatie of in he magazijn voor het testen van startbatterijen.

Hiervoor heb je kennis van elekriciteit nodig.

Je zal met een camionet vertrekken naar de werklocatie (startuur hangt af van reistijd). 

Flexibiliteit naar uren werkt in beide richtingen, je werkt je opdracht af. (geen 9u-17u mentaliteit) hiervoor krijg je ook flexibiliteit van de werkgever. 

 Voor deze functie mag je een loon boven de  €17 + maaltijdchecks verwachten.  

Trekt deze info je aandacht? Bezorg ons je cv en we contacteren je zo snel mogelijk. 

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job

Supermarktmanager

Heb je ervaring als leidinggevende in de retail of een grote interesse voor wereld van de supermarkten? Schrikken cijfers en budgetten je niet af? Ben je op zoek naar een job waar je echt het verschil kan maken voor jouw team van winkelmedewerkers? Lees dan snel verder & solliciteer hier!

Antwerpen Hessenplein
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Logistiek Planner

Bent u gedreven door de logistieke sector? Zoekt u naar een functie als logistiek medewerker waarbij de nadruk ligt op klantencontact, planning en innovatief denken? Beheerst u vloeiend Nederlands, Frans en Engels? Ja, Oui en Yes! Uitstekend, dan bent u degene die onze klanten altijd volledig op de hoogte kan houden m.b.t. de status van hun transport en goederen.

Als transportplanner draagt u de verantwoordelijkheid voor het opstellen van de planningen en het onderhouden van contacten met klanten om de noodzakelijke documentatie op de voet te volgen. U onderhoudt nauw contact met uw collega's van de afdeling verkoop, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden op het gebied van transport en snel kunnen inspelen op de markt. 

Klinkt deze uitdaging aantrekkelijk voor u? Aarzel dan niet om te solliciteren en deel uit te maken van ons gerespecteerde en hechte familiebedrijf, gevestigd in het hart van Antwerpen.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief medewerker

Ben je iemand die graag zelfstandig werkt en houdt van daguren zodat je 's avonds en in het weekend altijd vrij bent? Heb je het hart op de juiste plaats en ben je begaan met de sociale sector? 

Als bediende zorg je voor het onthaal op kantoor, neem je de telefoons aan en typ je aan een vlot tempo de mailbox leeg. ben jij het contact voor de huurders en overloopt samen met hun de contractvoorwaarden. Spring jij van deze job huizenhoog? Lees dan snel verder, solliciteer online en start snel op als manusje van alles!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Shiftleader Productie

Ben jij de shiftleader die er voor zorgt dat zijn team een veilige en kwalitatieve manier van produceren van staalplaten op maat hanteert?

Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productiecoördinator

Ben jij de coördinator die er als rechterhand van de manager voor zorgt dat het team op een veilige en kwalitatieve manier produceren van staalplaten op maat hanteert? Voel je je als een vis in het water in de metaalsector en op zoek naar de springplank van je carrière?

Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator Productie

Ben jij de productie operator die zorgt voor een veilige en kwalitatieve manier van produceren van staalplaten op maat?

Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Telecom technieker regio Antwerpen

Graag een job op de baan met veel afwisseling? 

Zin voor techniek maar niet per se de nodige opleiding achter de rug? 

Al een eerste ervaring als telecomtechnieker of reeds een ervaren installateur? 

Voor onze vacature als telecom technieker in regio Antwerpen is iedereen met de juiste motivatie en een paar handige handen meer dan welkom! 

Lees zeker ons aanbod door en hopelijk mogen we jou snel verwelkomen in ons team! 

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Store Manager

Ben jij het ontbrekende puzzelstukje in het Lidl-supermarktteam? Als Assistent Supermarktmanager ben jij de rechterhand van de supermarktmanager. Samen met jouw team vorm je een onverslaanbare kracht die streeft naar een supermarkt die er altijd tiptop uitziet en waar klanten met een grote glimlach winkelen. 

Jij hebt niet alleen oog voor de klant, maar ook een flinke dosis zakelijk vernuft. Je bent als het ware de Sherlock Holmes van de supermarktwereld, altijd op zoek naar manieren om de zaak nog beter te laten draaien. Ben jij klaar om samen met ons het verschil te maken in de supermarktwereld? 


Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalmedewerker Albert Heijn

Als onthaalmedewerker bij Albert Heijn ben jij de ambassadeur van de winkel. Je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je het leuk vinden om mensen te helpen en om alles over jouw producten te weten.

Je komt terecht in een toffe club collega's. En omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie, vrije tijd in evenwicht zijn.


Antwerpen-Offerandestraat
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage