toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
19 vacatures gevonden

Vacatures in Brussel

Brussel is een bruisende stad met talloze kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren, zoals de financiële sector, IT-sector, horeca en retailsector. Daarnaast is Brussel ook de hoofdstad van Europa, met tal van (inter)nationale overheidsinstanties en organisaties. De financiële sector biedt verschillende mogelijkheden voor carrièreontwikkeling, terwijl de IT-sector vele vacatures heeft voor softwareontwikkelaars, IT-consultants en technische ondersteuning. De horecasector biedt veel mogelijkheden voor restaurant- en barpersoneel, terwijl de retailsector op zoek is naar verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Met deze diverse mogelijkheden biedt Brussel veel kansen voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Ja ja, Brussel is een bruisende stad!

Lees meer
Lees minder

Guide/Gids Europese Commissie

Ben je op zoek naar een bijverdienste of halftijdse job. Heb je affiniteit en/of kennis van de Europese Commissie? Daarbij spreek je goed Engels en Nederlands.


Student of gepensioneerd dan ben je ook zeker welkom !

Mis deze unieke ervaring niet ! Aarzel niet meer en solliciteer nu ! 

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Accountmanager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Accountmanager die bruisende relaties wil opbouwen met nachtwinkels, pompstations, krantenwinkels, gamewinkels, horeca en meer. Als proactieve hunter ben jij verantwoordelijk voor het ontdekken van nieuwe zakelijke kansen en begrijp je als geen ander de unieke behoeften van diverse verkooppunten. Je talent om onze hoogwaardige energiedrank op een overtuigende manier te presenteren, maakt jou de ideale kandidaat.
Kom aan boord en laat samen met ons elke dag sprankelen met nieuwe mogelijkheden!

Brussel
voltijds
Tijdelijke job

Electro mecanicien

Vous aimez résoudre des problèmes technique ? Vous avez une bonne connaissance en tant que technicien de maintenance ? Postulez dès maintenant à ce poste vacant pour une entreprise industrielle à Anderlecht !

--

Vind je het leuk om technische problemen op te lossen? Heb je een goede kennis als onderhoudstechnicus? Solliciteer nu voor deze vacature bij een industrieel bedrijf in Anderlecht!

ANDERLECHT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleader Logistiek

Ben jij een gedreven professional met ervaring in people management, logisch redeneervermogen en sterke communicatieve vaardigheden? Zoek je een uitdagende rol als Teamleader op onze distributiesite, waar je verantwoordelijk zult zijn voor het beheer van middelen en het handhaven van kwaliteitsnormen op productieniveau? Ben je klaar voor een boeiende kans in een innovatieve en dynamische werkomgeving met een aantrekkelijk salarispakket? Lees dan snel verder.

Sint-Agatha-Berchem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service Agent

Vous avez une très bonne connaissance du français et du néerlandais ? Vous avez une première expérience en service clientèle? Pour renforcer l’équipe chez notre client nous sommes à la recherche de nouveaux collaborateurs(trices) pour être en contact par téléphone avec nos assurées.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service Medewerker

Wil jij elke dag starten met een energieboost en eindigen met een voldaan gevoel? Als Customer Experience Advisor bij Modalizy, werk je samen met een team van enthousiaste collega's aan de hoofddoel: happy customers! Ontdek hoe jouw dag eruit kan zien, van bruisende koffiepauzes tot het creëren van onvergetelijke klantervaringen.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobdagen NMBS

Heb je altijd al gefascineerd gekeken naar de wereld van de NMBS, maar ben je nooit helemaal overtuigd geweest om de sprong te wagen? Dan is dit jouw kans! Op 20/02, 28/02 & 07/03 nodigen wij jou uit voor onze inspirerende jobdagen in het bruisende hart van Brussel. Grijp deze unieke gelegenheid en wie weet stap jij aan het einde van de dag wel binnen als een gewaardeerde treinbegeleider bij NMBS.

SINT-GILLIS
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalbediende

Wil jij het stralende gezicht zijn van een bedrijf te Molenbeek.
Ben je enthousiast, representatief en heb je een natuurlijk talent voor klantenservice?

Dan hebben wij de perfecte kans voor jou als Onthaalbediende!

MOLENBEEK-SAINT-JEAN
deeltijds
Tijdelijke job

Jobdagen NMBS

Heb je altijd al interesse gehad in de NMBS, maar nog nooit de stap genomen om er te gaan solliciteren? Op 20/02, 28/02 & 07/03 ben je welkom op de jobdagen in Brussel en wie weet heb je op het einde van de dag een job als treinbegeleider.

Interesse? Lees dan zeker verder en solliciteer, zodat we jou alvast kunnen inschrijven.

SINT-GILLIS
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Treinbegeleider

Als treinbegeleider speel je een cruciale rol bij het waarborgen van een comfortabele en veilige reiservaring voor onze passagiers. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie aan de passagiers, het controleren van geldige vervoersbewijzen en het handhaven van de orde aan boord van de trein. Daarnaast zorg je voor de veiligheid van de passagiers tijdens het in- en uitstappen en tijdens de rit.


Brussel
voltijds
Vaste job
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage