Werken bij Albert Hejin

Albert Heijn doet er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen - door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd. Voor de uitbreiding in België is Albert Heijn op zoek naar heel wat nieuwe collega's (m/v).

Samen, dat werkt!

Bij Albert Heijn werken ze hard voor hun klanten. Maar omdat de sfeer in de teams relaxed is, vergeet je soms dat je aan het werk bent. Er is altijd wel een collega die je wil helpen en als je goede ideeën hebt, doen ze daar iets mee. Zo blijven de winkels gevuld, gezellig en up-to-date, waardoor klanten graag terugkomen.

 

Klimmen

 

Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk. Wil je specialist worden in je vakgebied, een vakdiploma halen of leiding geven? Je manager of teamleider praat graag met je. En met Albert Heijn kun je goed afspraken maken over werken en studeren tegelijk.

 

Ook een beetje leven graag

 

Je leven draait niet alleen om werken, dat snappen wij ook wel. Daarom is Albert Heijn flexibel met werktijden. Zo kun je al werken vanaf 6 uur in de week en leidinggevende functies kun je bij ons ook deeltijds uitoefenen.

Benieuwd of jij binnen de waarden van Albert Heijn past?

doe de test

Teamleader - Albert Heijn

Ben je graag in de supermarkt en houd je van Albert Heijn? Wil je graag een dynamische werkgever die je veel kansen geeft in de food retail? Daarnaast zin om je eigen team aan te sturen en verantwoordelijkheid te hebben voor een Albert Heijn afdeling in Ternat?

Is jouw antwoord volmondig JA op bovenstaande vragen? Klinkt goed, lees snel verder!

Als teamleider werk je mee met het team van de afdeling waar je op staat, je zorgt ervoor dat iedereen weet wat te doen en dat nieuwe medewerkers opgeleid worden. Je helpt je collega's waar nodig en springt overal bij.

Klinkt goed? Solliciteer online, we bellen je op & binnenkort neem je een team van Albert Heijn onder je vleugels!

Ternat
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalmedewerker (m/v/x)

Een verzorgde winkel, van rek tot kassa, vinden we bij Albert Heijn superbelangrijk. Daarom zijn we voor onze Albert Heijn in Ternat nog op zoek naar een kassa-en onthaalmedewerk(st)er. 

Ternat
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalmedewerker

Ben je iemand die graag enkel kassawerk uitvoert? 

Als onthaalmedewerker ben je verantwoordelijk voor het afrekenen van de producten aan je kassa bij het onthaal. Je volgt het reilen en zeilen op en neemt elke telefoon met de glimlach. Je schakelt bij elk probleem door naar de juiste verantwoordelijke en hebt een oplossend denkvermogen. 

Ook de bloemen verzorg je met veel liefde.

Interesse? Solliciteer dan meteen! 

Kortrijk
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Manager operatie

Voor Albert Heijn gaan wij op zoek naar een Manager Operatie Ben jij iemand met een sterke interesse/ervaring in de retail- en winkelprocessen ? Heb je daarnaast een sterke passie voor het operationeel proces?  Lees dan snel verder! 

Maaseik
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Manager vers

We zijn momenteel op zoek naar een getalenteerde Vers Manager voor Albert Heijn! Ben jij iemand met een sterke affiniteit voor de retail- en winkelprocessen? En ben je daarnaast gepassioneerd door verse producten? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen!

Misschien vraag je je af hoe een van onze collega's zijn rol als Manager Vers bij Albert Heijn beschrijft:

"Bij Albert Heijn streven we ernaar om te excelleren in de categorie Vers, en dat is waar ik me volledig voor inzet. Ik ben gepassioneerd door verse producten en kan allerlei interessante weetjes delen over onze assortimenten. Mijn dag breng ik grotendeels door op de winkelvloer, variërend van Groente & Fruit en de Bakkerij tot de Markthal en Foodservice. Samen met mijn team streef ik naar een aantrekkelijke presentatie, optimale beschikbaarheid en de hoogste kwaliteit. Het geeft me echt voldoening om te zien hoe klanten worden verleid door onze heerlijke producten. Trots ben ik op wat we bereiken op het gebied van prijs, kwaliteit en gemak."

Maaseik
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage