Werken bij PostNL

Dat doe je met goesting!

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Op een gemiddelde dag gaan er zo’n 850 camionettes de baan op om alle pakjes gemakkelijk en snel tot bij de consument te brengen. En dan tellen we de bezorgers niet mee die dagelijks naar de apothekers en ziekenhuizen rijden.

 

We zijn best groot, met zo’n 50.000 medewerkers in de ganse Benelux. We werken er hard aan om de favoriete bezorger te zijn van iedereen. We bezorgen dan ook elke dag bijzondere momenten. Want daar krijgen we energie van!

Hoe we dat doen, de favoriete bezorger zijn?

Door met goesting ons werk te doen. Wat ons typeert, is dat we ons met elkaar verbonden voelen en we in oplossingen denken. Elke dag opnieuw staan we samen klaar om het onmogelijke waar te maken en dat doen we met passie. We kunnen rekenen op elkaar en pakken onze verantwoordelijkheid in een organisatie waar we op een vlotte, respectvolle manier met elkaar omgaan.

 

Daarnaast hebben we de ambitie om de favoriete werkgever te zijn: onze deuren staan open voor iedereen die de handen uit de mouwen steekt. Voor zij die energie krijgen door de uitdagingen die onze sterke groei met zich meebrengt. Want bij ons is één ding zeker: elke dag is een nieuw avontuur

Teamleader

Ben je op zoek naar een job waarin je de handen uit de mouwen kan steken en waarin je verantwoordelijk bent voor de aansturing van een klein team?

Ben je iemand die communicatief sterk staat?

Twijfel dan niet, dan is onderstaande vacature op je lijf geschreven!  

Willebroek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Logistiek administratief student

Voor onze klant Postnl, een postbedrijf met distributiecentrum te Wommelgem, zijn we op zoek naar een enthousiaste STUDENT planbaliemedewerker (Logistiek administratief medewerker).


Wommelgem
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Logistiek medewerker

Ben jij altijd al een ochtendmens geweest en zoek je een uitdagende functie in de logistiek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Bij PostNL in Oevel zijn we op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker. Als planbaliemedewerker ben jij de eerste aanspreekpunt van onze chauffeurs, die dagelijks met passie de pakketten bezorgen aan de shopliefhebbers! Heb je nog geen ervaring in de logistieke sector, maar leer jij graag bij? Dat treft! Onze klant investeert enorm in zijn medewerkers waardoor jij een expert wordt in jouw job.

Je zal ingeschakeld worden met de vaste vroege van 05u00-13u00 mits op dinsdag tot 13u30 en dit van maandag tot en met zaterdag met een vrije dag door de week naar keuze (woensdag, donderdag of vrijdag). 

Kan jij vlot werken met de computer en ben je bovendien ook snel beschikbaar? Schrikt fysiek zwaar werk jou niet af? 

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Solliciteer snel online en start in deze dynamische team van toppers. 

Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Planbalie medewerker

Zoek je deeltijds werk? Ben je een vroege vogel? Hou je van actief bezig zijn, ben je een krak in het verwerken van gegevens in de computer? Dan is dit iets voor jou!

Sint-Truiden
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier

Ben je op zoek naar een job waar je je handen uit de mouwen kan steken? Is stilzitten niets voor jou? Ben je gebeten door de logistiek? Zoek dan niet verder, want wij zoeken deeltijdse magazijnmedewerkers voor ons depot te Sint-Truiden. Heb je toch nog vragen, lees onderstaand de volledige vacature van magazijnier.

Sint-Truiden
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage