Werken bij PostNL

Dat doe je met goesting!

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Op een gemiddelde dag gaan er zo’n 850 camionettes de baan op om alle pakjes gemakkelijk en snel tot bij de consument te brengen. En dan tellen we de bezorgers niet mee die dagelijks naar de apothekers en ziekenhuizen rijden.

 

We zijn best groot, met zo’n 50.000 medewerkers in de ganse Benelux. We werken er hard aan om de favoriete bezorger te zijn van iedereen. We bezorgen dan ook elke dag bijzondere momenten. Want daar krijgen we energie van!

Hoe we dat doen, de favoriete bezorger zijn?

Door met goesting ons werk te doen. Wat ons typeert, is dat we ons met elkaar verbonden voelen en we in oplossingen denken. Elke dag opnieuw staan we samen klaar om het onmogelijke waar te maken en dat doen we met passie. We kunnen rekenen op elkaar en pakken onze verantwoordelijkheid in een organisatie waar we op een vlotte, respectvolle manier met elkaar omgaan.

 

Daarnaast hebben we de ambitie om de favoriete werkgever te zijn: onze deuren staan open voor iedereen die de handen uit de mouwen steekt. Voor zij die energie krijgen door de uitdagingen die onze sterke groei met zich meebrengt. Want bij ons is één ding zeker: elke dag is een nieuw avontuur

Bezorger deeltijds

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je dagelijks in contact komt met mensen en hun dag kunt opfleuren? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wij zoeken enthousiaste bezorgers met een geldig rijbewijs B, die graag één of meerdere voltijdse dagen per week aan de slag willen. Sluit je aan bij dit team en maak het verschil met jouw glimlach en inzet!

Willebroek
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Nachtsorteerder

Voor PostNL te Wommelgem zoeken wij gemotiveerde postpakketsorteerders voor in de nachtploeg
Als postpakketsorteerder voorzie je ieder pakket van een code en sorteer je de pakketten volgens route.

Het enthousiasme en de energie van onze medewerkers zijn bepalend voor ons succes en onze leidende positie in de markt. Zakelijk en maatschappelijk zoeken we continu naar nieuwe kansen. Daarom bieden wij een afwisselende loopbaan aan medewerkers die grenzen verleggen, kansen grijpen en hun visie delen, mét de mogelijkheid om door te groeien. 


Wommelgem
voltijds
Tijdelijke job

Sorteerder Nacht

Vous recherchez un poste stimulant dans la logistique ? PostNL Vilvorde recherche des Trieurs motivés et précis pour des travaux de nuit de 1h à 9h.

En tant que Trieur de nuit, vous êtes responsable du tri précis et efficace des colis et des courriers. Vous travaillez en équipe pour garantir le bon déroulement des processus logistiques, afin que les expéditions appropriées soient triées et préparées à temps pour la distribution.

Vilvoorde
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleader logistiek (vaste nacht)

"Uw pakket is onderweg naar u." Heerlijke woorden toch om te ontvangen? Zo is je kennismaking met onze klant - PostNL!

Wil jij dagelijks ook je bijdrage leveren bij PostNL - de specialist in logistiek? 

Heb jij mensenkennis en ben je bereid een handje toe te steken? Zoek je een job in de vaste nachtploeg als ploegchef / teamleader (logistiek)? 

Nog geen ervaring hierin maar zie je jezelf dit wel doen? Kan zeker!

Geen gedoe met interim contracten, maar direct een vast contract bij PostNL zelf!

Zin gekregen? Dan hebben wij de vacature voor jou! Opleiding en uitdaging verzekerd!


Ardooie
voltijds
Vaste job

Teamleader (vaste nacht)

Zoek je een job in de vaste nachtploeg als ploegchef / teamleader in de logistiek? 

Nog geen ervaring hierin maar zie je jezelf dit wel doen? Kan zeker!

Geen gedoe met interim contracten, maar direct een vast contract bij PostNL zelf!

Interesse? Dan hebben wij de vacature voor jou! Opleiding en uitdaging verzekerd!


Aardooie
voltijds
Vaste job
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage