Persoonlijke
zorgdiensten

Met een persoonlijk assistent van Agilitas Care ga je voor een respectvolle en persoonlijke aanpak.

Vraag je persoonlijk assistent aan

 

De overheid heeft zich als doel gesteld om tegen 2022 een pak meer budgetten voor zorgbehoevenden toe te kennen en dus zal de vraag naar persoonlijk assistenten ook toenemen. Agilitas Care is een partner voor zowel de budgethouder als persoonlijk assistent. Ons brede netwerk aan partners waarmee we samenwerken bewijst dit.

Wil je werken als persoonlijk assistent?

Ontdek onze vacatures!

Agilitas Care is zonder meer een pionier in de sector

Agilitas Care heeft al jaren ervaring met het linken van budgethouders en persoonlijk assistenten. Wat we daarbij ontzettend belangrijk vinden, is een respectvolle en persoonlijke aanpak. Uiteindelijk zal een persoonlijk assistent voor een stukje of zelfs een groot stuk deel gaan uitmaken van het dagelijkse leven van een budgethouder. Het is dan ook belangrijk dat beide goed bij elkaar passen opdat een vlotte communicatie en omgang verzekerd zijn. In onze screenings maken we er dan ook werk van om een volledig beeld te krijgen van de twee partijen en naar de juiste klik te zoeken tussen twee personen.

Vraag hier je persoonlijk assistent aan 

persoonlijke zorgdiensten 1

Gratis webinar voor budgethouders

Ben je benieuwd hoe het is om als budgethouder samen te werken met een interimkantoor? Schrijf je in op 1 van onze live webinars en ontdek het zelf!

Meer info & inschrijven

Onze missie: mensen helpen om hun leven zelfstandig te organiseren en bijgevolg langer thuis te blijven.

Waarom kiezen voor Agilitas Care?

Ik ben budgethouder

Budgethouders krijgen bij Agilitas Care een bepaald aanspreekpunt, een contactpersoon die van het hele dossier op de hoogte is en dit nauwgezet opvolgt. Bij vragen of problemen kan op die manier zeer kort op de bal gespeeld worden. Er is altijd wel een kantoor bij jou in de buurt. Zo kan je makkelijk langskomen voor extra informatie of een gesprek.

Vraag jouw assistent aan

Website voor wie

Benieuwd naar de organisaties met wie we samenwerken?

Ontdek onze partners


Website werken als PA

Werken als persoonlijk assistent

Een persoonlijk assistent staat een persoon met een handicap bij in het dagelijkse leven. Je achtergrond of ervaring zijn daarbij niet belangrijk voor ons, wel je competenties en engagement om voor iemand te zorgen. Uiteraard is het mooi meegenomen als je sociaalvoelend en discreet bent, want je komt vaak in gezinssituaties terecht. 

Word persoonlijk assistent


Nog een vraag? Hier vind je ongetwijfeld een antwoord!

Meest gestelde vragen


Blog

Wanneer we Brigitte Clabots ontmoeten, zien we een vrouw met veel levenslust . Wat ons opvalt, is dat ze al een lange weg heeft afgelegd. Multiple Sclerose trof haar al in 1993. In het begin kon ze dit nog combineren met haar job als verzorgende bij ouderen. Maar na verloop van tijd was dit niet meer haalbaar voor Brigitte.

Ze vroeg in 2006 een Persoonlijk AssistentieBudget aan (PAB, nu PVB), wat haar in 2012 werd toegekend.

Blog

Je hebt je sollicitatiegesprek overleefd en hebt het arbeidscontract ondertekend. En voor je het goed beseft, is het morgen reeds je eerste werkdag. Je bent superenthousiast én nerveus, want op je eerste werkdag wil je uiteraard een goeie indruk maken. Geen nood, we helpen je graag op weg met deze zes tips voor je eerste werkdag!