Dienstencheques

Ik zoek een huishoudhulp via dienstencheques

Huishoudelijke taken nemen kostbare tijd in beslag. Tijd die je ook anders kan besteden. Aan tijd besteden met de kinderen, het lezen van een goed boek, een uitstapje met het gezin, uit eten met vrienden, enzovoort. Hulp in het huishouden creëert extra waardevolle momenten om van te genieten.

Vraag je huishoudhulp aan

     

Waarom een huishoudhulp inschakelen?

Door een huishoudhulp kan je weer tijd maken voor wat echt belangrijk is. In plaats van uren te spenderen aan een net huis, een berg strijk of een lekkere maaltijd, kan je door je huishoudhulp gewoon thuiskomen in een kraaknet huis, met gestreken wasgoed en/of met een heerlijke maaltijd op tafel. 
 

Vraag meteen huishoudhulp aan
Of ontdek de voordelen van een huishoudhulp

Blog 5 voordelen

Suzanne poetst al meer dan 8 jaar trouw elke week bij ons. Zij is ook veel meer dan onze poetshulp. Zij is onze vriendin, een deel van onze familie en je kan altijd op haar rekenen

Martine, klant van Agilitas Home

Website over ons

Hoe maken we het verschil?

  • Bij elk contact tussen de huishoudhulp en de klant staan de waarden respect, eerlijkheid en een persoonlijke aanpak centraal.
  • Daarnaast worden alle huishoudhulpen continu opgeleid via diverse vormingen. Ze zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes op vlak van schoonmaaktechnieken, veiligheid en gezond werken.
  • Een jobcoach zorgt dan weer voor een vlot contact met de klant en huishoudhulp. Ze zorgen ook voor de administratie en zijn het aanspreekpunt bij vragen of problemen.
  • Poetsen
  • Strijken
  • Wassen
  • Ramen lappen
  • Boodschappen doen
  • Koken
  • Kleine naaiwerken

Bij huishoudhulp denk je meteen aan stofzuigen, poetsen, ramen lappen, de was insteken, strijken en de badkamer hygiënisch schoon houden. Maar je kan de hulp net zo goed inschakelen voor kleine naaiwerken en herstellingen of andere huishoudelijke klussen.

Een huishoudhulp kan ook boodschappen voor je doen.  Bijvoorbeeld een bezoekje aan de supermarkt of de slager, maar evengoed een dringende afhaling bij de apotheek of postkantoor, behoort tot de mogelijkheden. 

 Of heb je liever wat hulp bij het koken?  Je huishoudhulp tovert met plezier een lekkere maaltijd op tafel. 

Blog

Wanneer we Brigitte Clabots ontmoeten, zien we een vrouw met veel levenslust . Wat ons opvalt, is dat ze al een lange weg heeft afgelegd. Multiple Sclerose trof haar al in 1993. In het begin kon ze dit nog combineren met haar job als verzorgende bij ouderen. Maar na verloop van tijd was dit niet meer haalbaar voor Brigitte.

Ze vroeg in 2006 een Persoonlijk AssistentieBudget aan (PAB, nu PVB), wat haar in 2012 werd toegekend.

Blog

Je hebt je sollicitatiegesprek overleefd en hebt het arbeidscontract ondertekend. En voor je het goed beseft, is het morgen reeds je eerste werkdag. Je bent superenthousiast én nerveus, want op je eerste werkdag wil je uiteraard een goeie indruk maken. Geen nood, we helpen je graag op weg met deze zes tips voor je eerste werkdag!