Ik zoek
nieuwe medewerkers

Stuur uw vacature door

Al meer dan 30 jaar zijn we bij Agilitas experts als het gaat om het matchen van een bedrijf en de juiste uitzendkracht. Wij geloven dat een perfecte match enkel ontstaat wanneer zowel de competenties als de persoonlijkheid van de kandidaat passen bij het bedrijf en de vacature.

Daarom nemen wij de tijd om elk bedrijf en elke kandidaat persoonlijk te leren kennen en denken wij graag met u mee over de perfecte oplossing. Iedereen is anders, daarom hanteren wij een aanpak op maat. U kunt op ons rekenen voor een grondige analyse van uw bedrijf en functie, creatieve campagnes, een uitvoerige screening, inhouse-oplossingen, administratieve opvolging en onboarding.

U kiest zelf van welke van onze diensten u gebruik wil maken. Het resultaat is een aanpak op maat van u en uw bedrijf.

                       

Stevige versterking nodig? Tijdelijk of permanent? Wij vinden het talent dat u zoekt.

Welk profiel zoekt u?

Ik zoek nieuwe medewerkers

Werken met interim uitzendkrachten

Zoekt u een tijdelijke werknemer? Of het nu gaat om een algemeen profiel of een knelpuntprofiel, onze ervaren officemanagers en consulenten helpen u op een professionele en persoonlijke manier in de zoektocht naar een geschikte kandidaat

Ik zoek nieuwe medewerkers

Werken met hoogopgeleide en gespecialiseerde profielen

Agilitas staat dicht bij zijn klanten en kandidaten. Door een nauwe samenwerking met bedrijven bouwt het een sterke en duurzame relatie op. Daarom gaan wij elke dag met plezier tot het uiterste om via efficiënte gesprekken en screenings de beste matches te maken.

ik zoek nieuwe medewerkers

Werken met uitzendkrachten in de publieke sector

Agilitas heeft al meer dan 35 jaar ervaring met opdrachten voor overheden op alle niveaus in België. Onze consulenten zijn dan ook door en door vertrouwd met de behoeftes van openbare diensten op het vlak van human resources.  

Blog

Chauffeur koeriersdienst moet in je bloed zitten en je zal voornamelijk over verantwoordelijkheidsgevoel moeten beschikken. Je zal in een job als chauffeur in een koeriersdienst zelfstandig moeten werken, zonder aanwezigheid en directe supervisie van een leidinggevende. Veiligheid is jouw prioriteit in dit werk.

Blog

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en ziet een job als chauffeur koeriersdienst wel zitten. De kans is groot dat je dan gevraagd wordt om niet enkel een CV in te dienen, maar ook een motivatiebrief. Deze laatste heeft als doel de interesse van rekruteerders te wekken, zodat ze je uitnodigen voor een persoonlijke ontmoeting tijdens een sollicitatiegesprek.