bijv. chauffeur, productiemedewerker, magazijnier ...
bijv. Brussel, Antwerpen, Mechelen ...
Vind mijn locatie

Ik zoek werk

Je wil groeien, meer ervaring opdoen of eens iets volledig nieuw uitproberen. En nog liefst ergens waar er op persoonlijk en cultureel vlak een match is met de werkgever.

En dat moedigen we bij Agilitas alleen maar aan. Sterker nog: we geloven dat wij die perfect match voor jou kunnen vinden. Hoe? Naast onze vacatures wacht er een deskundig team bij jou in de buurt dat vol goesting klaarstaat om je vandaag nog te helpen.

Vind een job via Agilitas & ...

Verhoog je kansen op een job

In de gigantische Agilitas-database verschijnen elke dag tal van nieuwe vacatures. Met de handige filter zoek je in enkele seconden op specifieke functies en jobs in de buurt. Iets gevonden? Solliciteer onmiddellijk op de vacaturepagina. Zo ben je andere kandidaten voor & verhoog je je kans op een sollicitatiegesprek.
Bekijk alle vacatures >

Vind een werkgever die bij je past

Heb ik de juiste vaardigheden voor de job? Zie ik een match met de werkgever? Je hebt ongetwijfeld vragen waar je niet meteen een antwoord op hebt. En daar maken onze consulenten het verschil: zij luisteren dagelijks naar tal van kandidaten en bedrijven. Zo kennen zij perfect de noden en behoeften van beide partijen en helpen jou zo antwoorden te vinden op je vragen. En met 80 kantoren is er altijd wel een kantoor bij jou in de buurt. Geen onnodige kosten of tijdverlies!
Neem contact op met ons >

Ga voor een job die je gelukkig maakt

Heb je ervaring als animator? Ben je een rekenwonder? Onze consulenten nemen de tijd om je te leren kennen en naar jouw persoonlijke verhaal te luisteren. Waarom? Zij streven steeds naar een job die jou gelukkig maakt en waarbij jouw bijdrage echt zin heeft. Ze gaan met veel overtuiging en passie aan de slag om voor jou de juiste job te vinden! En die glimlach krijg je er gratis bij ツ.
Zo gaan onze consulenten te werk >

Van ons mag je dus snelheid en kwaliteit verwachten, elke dag opnieuw. En onze glimlach krijg je er gratis bij ツ.

Ik zoek werk

Jobs voor interim uitzendkrachten

Ben je op zoek naar een nieuwe job via uitzendarbeid? Onze ervaren consulenten delen tips over het opstellen van een cv, de beste voorbereiding voor een sollicitatiegesprek en nog veel meer.

Ik zoek werk

Jobs voor jobstudenten

Wil jij als student wat bijverdienen naast je studie? Onze consulenten van Agilitashelpt je aan een toffe studentenjob die in je uurrooster past en waarvoor administratief alles in orde is en de glimlach krijg je er gratis bij.