Over Agilitas

 

Al meer dan 30 jaar zijn we bij Agilitas experts als het gaat om het matchen van een bedrijf en de juiste uitzendkracht. Wij geloven dat een perfecte match enkel ontstaat wanneer zowel de competenties als de persoonlijkheid van de kandidaat passen bij het bedrijf en de vacature.

                  

Van ons mag u dus snelheid en kwaliteit verwachten, elke dag opnieuw. En die glimlach krijgt u er gratis bij.

Gepassioneerd eigenaarschap

Met eigenaarschap bedoelen we dat iedereen bij Agilitas zich inzet om elke dag een beetje beter te worden. Wat dit concreet betekent? Dat we focussen op wat echt een verschil maakt. We meten en analyseren op welke vlakken we ons nog kunnen verbeteren en zetten ons daar vol overtuiging voor in. Door iedereen bij dit proces te betrekken, voelt iedereen zich ook verantwoordelijk voor de resultaten. Zo krijgen we als bedrijf, als team en als individu de kans om te groeien.

Authenticiteit en kwaliteit

Bij Agilitas zetten we ons dagelijks in om de perfecte match te vinden tussen een bedrijf en een uitzendkracht. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat we onze klanten en kandidaten goed leren kennen. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan uw bedrijf of met een diepte-interview. Klanten en kandidaten moeten op ons kunnen rekenen. Daarom zeggen we altijd wat we doen en doen we wat we zeggen. Bij Agilitas zien we talent in iedereen en behandelen al onze kandidaten, klanten en collega’s met respect.

Klantgerichtheid

We investeren in duurzame relaties met onze klanten en kandidaten, iets waar uiteindelijk iedereen van profiteert. We werken snel en flexibel, zodat we u ook kunnen helpen als u dringend een uitzendkracht nodig heeft, maar we verliezen daarbij nooit de kwaliteit van ons werk uit het oog. Onze experts denken met u mee en helpen u om een oplossing op maat te vinden.

Samen werken

Bij Agilitas vinden we samenwerken erg belangrijk. We helpen en stimuleren elkaar om beter te worden, door vragen te stellen en feedback te geven. Sterke punten herhalen we, successen vieren we en verbeterpunten lossen we samen op. Zo kunt u er zeker van zijn dat we u altijd de kwaliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Open en enthousiast

Elke dag zetten we ons in om klanten en uitzendtalenten te matchen. Een uitdaging die we met veel enthousiasme aangaan. Om elke keer weer een perfecte match te kunnen vinden, is het belangrijk dat we openstaan voor nieuwe ideeën, transparant en helder communiceren en goed luisteren naar de wensen van de klant en de kandidaat. We denken proactief met u mee en dankzij onze grondige kennis van de arbeidsmarkt vinden we vaak oplossingen in een onverwachte hoek.

Word jij onze nieuwe collega? 

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die meewerken aan de groei van ons bedrijf.

Ontdek onze vacatures

Stevige versterking nodig? Tijdelijk of permanent? Wij vinden het talent dat u zoekt.

                    

Blog 5 voordelen

Dienstencheques

Huishoudelijke taken nemen kostbare tijd in beslag. Tijd die u ook anders kan besteden. Aan tijd besteden met de kinderen, het lezen van een goed boek, een uitstapje met het gezin, uit eten met vrienden, enzovoort. Hulp in het huishouden creëert extra waardevolle momenten om van te genieten. Met Agilitas Home krijgt u meer vrije tijd.

Vraag nu uw huishoudhulp aan

Persoonlijke zorgdiensten

De overheid heeft zich als doel gesteld om tegen 2020 een pak meer budgetten voor zorgbehoevenden toe te kennen en dus zal de vraag naar persoonlijk assistenten ook toenemen. Agilitas Care is een partner zowel de budgethouder als persoonlijk assistent, ons brede netwerk aan partners waarmee we samenwerken bewijst dit.

VRAAG UW PERSOONLIJK ASSISTENT AAN

Voorpagina