Payroll

Onze payroll oplossingen op maat van jouw organisatie

Contacteer ons

Werk je al met uitzendkrachten maar wil je hun payroll laten verlopen via een expert die je helemaal ontzorgt? Kies je ervoor om je loonadministratie liever zelf te organiseren? Geen probleem, dan kan je gebruik maken van ons user friendly, digitaal platform!

Totale ontzorging door een Agilitas kantoor

Werk je al met uitzendkrachten en ben je op zoek naar een payrolloplossing? Door te kiezen voor een payrolloplossing komen jouw uitzendkrachten bij ons op de loonlijst. Wij nemen het juridische en administratieve aspect van het werkgeversschap van jou over. Omdat een werknemer bij ons op de payroll staat, zijn wij vanuit juridisch oogpunt de werkgever. Hierdoor loop je ook geen arbeidsrechtelijke risico's.  

 

Wij regelen alles qua personeels - salarisadministratie en verzekeringen en staan ook in voor de arbeidscontracten en de wekelijkse verlenging hiervan. Hierdoor kan jij je volledig focussen op jouw core-activiteiten.  

 

Het grote voordeel van een payrolloplossing is dat je veel flexibeler bent. Je kan werken met korte, tijdelijke contracten. Hierdoor kan je flexibel inspelen op veranderende marktsituaties en seizoensinvloeden.  

 

Wil je naast eigen vaste medewerkers ook werken met uitzendkrachten op onze payroll en wil je dat wij op zoek gaan naar extra uitzendkrachten? Combinaties zijn mogelijk. Wij gaan hierover graag met jou in gesprek. 

 

Contacteer ons

Do-it-yourself loonadministratie: online payrolltool Paymate

Paymate is een digitaal portaal voor bedrijven die hun tijdelijke werknemers zelf willen inschrijven wanneer ze dat willen, binnen of buiten de normale kantooruren. Het verschil met onze kantoorservice is dat jij in dit geval zelf instaat voor de loonadminstratie van jouw tijdelijke werknemers.

 

Met Paymate betaal je enkel per contract dat je doorgeeft en dit aan een voordelig tarief. Geen abonnements-, software- of andere verborgen kosten dus. Zo leg je de focus op wat er echt toe doet! 

 

Geef je HR-medewerkers vlot toegang tot het platform, beheer je contracten en regel je administratie. Je behoudt het overzicht van je facturen in een overzichtelijk dashboard. 

 

Met de handige app doe je alles probleemloos zelf, maar dat betekent niet dat je geen ondersteuning kan krijgen. Heb je een vraag? Duik dan in de glasheldere FAQ-pagina. Nog meer expertise nodig? Via onze  hulplijn krijg je meteen een ervaren consulent aan de lijn. 

 

Boek hier je Paymate demo

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage